Ik ben een oude ziel

Erik Verhagen

 Ik ben een oude ziel. Daarom ben ik ook hier en daar wat anders…

Inmiddels weet ik dat ik een oude ziel ben. Ik heb 42 jaar geleden gekozen om hier me op aarde te laten droppen. Als een soort van 2e divisie Airborne Parachutist 😉 En ik ben begonnen met mijn missie. Ook gedurende de donkere periodes heb ik lessen geleerd die ik nu weer in mag zetten om mijn missie verder neer te kunnen zetten.

Omdát mijn missie voor mij zó helder is, heb ik (een soort) ontwikkelde voelspriet. Een grote opmerkzaamheid, gevoeligheid en intuïtie die me helpt om de juiste keuzes te kunnen blijven maken.

Een onderdeel van mijn missie is: de ogen openen voor de wereld om ons heen. Zodat we kunnen inzien welke broodnodige veranderingen er moeten komen. En ik ben niet de enige. Gelukkig. Er zijn hele cohorten van “dit soort mensen” die zich nu steeds duidelijker laten zien en horen. Het is dus een heel squadron 😉

Er valt niet aan te twijfelen dat mensen overal ter wereld aan het ontwaken zijn. En vanuit een soort nieuw bewustzijn beseffen hoe verouderd, bang, niet meer zelf-denkend we geworden zijn. En dat we zien hoeveel organisaties en instellingen heerszuchtig zijn geworden. Allemaal eigen (ego) belangen die spelen. En waarvoor? Voor meer geld? Lachwekkend. Om een snelle auto te kunnen kopen waarmee je dan lekker ken scheuruh?

Nee: je mag leven in overvloed. Echt.

Overvloed in geld. En dat is niet het enige. Overvloed in tijd. Overvloed in liefde. Overvloed in zingeving. Overvloed in dienstbaar zijn voor moeder aarde, de natuur, de wind, het water.

En volgens mij willen we allemaal verandering! Zoals we nu leven: daar hebben we toch niet voor getekend?! Of wel!? Ikke niet in ieder geval. Ik heb niet getekend om elke dag in de file te staan met duizenden anderen die er ook de pest pleuris aan hebben om op dat asfalt te staan. Daar ga je, met je scheurbak. Lekker handig. Of in je dikke villa, volledig verwijderd van je essentie, je vrouw, je kinderen. Lekker handig.

In het verleden zijn er ontelbaar veel gewelddadige revoluties geweest om een noodzakelijke verandering te bewerkstelligen. Maar die tijd is gelukkig voorbij. De hemel werkt nu nauwer samen met de mensen om een positieve verandering plaats te laten vinden. En ik heb het gemerkt. Ik heb het gevoeld. Het is zo. Echt. De wonderen komen onze kant op.

Ik voel bij mezelf een onstuitbare wil toget the job done”. Ja, ik bén zo’n soldaat. I am here do do the work and to get it done. I am here to liberate the world again.

Dus ik ben hier met een grooste hemelse opdracht en ik stel me kritisch op tot regels, gezag en dogma. Dat zit dus in mijn bloed. Neem me het dus niet kwalijk.

Ik wil mijn licht laten schijnen op oneerlijkheid om ervoor te zorgen dat we onze wereld bekijken en analyseren en écht gaan onderzoeken.

Als jij op één of andere manier voelt dat jij ook jouw bijdrage duidelijker wilt gaan neerzetten, kijk dan hier voor wat ik de komende periode weer ga doen om de mensen naar een hoger niveau te tillen:

Manifesteren met je Bewustwordingspraktijk

Ben jij op een punt aangekomen dat je nu écht wilt starten en/of wilt doorgroeien met je je praktijk? En heb je daar nu iemand bij nodig die én kan intunen op je gevoel, die je begrijpt én jou meeneemt om de juiste, logische, gestructureerde stappen te maken zodat je met je praktijk enorm kunt groeien en kunt manifesteren?

In maar 12 maanden zie je jouw bedrijf compleet transformeren. We gaan in op jouw thema’s, jouw gaven, jouw proces en jouw groeimindset. Je ontdekt jouw zielsmissie en passie. Zodat je vanuit dit alles je plezier (terug)vindt in het ondernemen, je ideale klant helpt bij hun obstakels en jouw hoogste omzet ooit behaalt.

Leven en Ondernemen vanuit je Zielsmissie Event

Laat je twee dagen lang onderdompelen in liefde, samenzijn en verbinding met Erik, zijn tribe en alle andere mooie deelnemers. Samen, als een groep, gaan wij de verbinding aan met onszelf en met elkaar. Deze 2 dagen zullen we samen in flow gaan neerzetten. Er mag ontstaan wat mag ontstaan. We gaan voelen en vanuit dat diepe gevoel alles laten zijn!
En er zullen je ook concrete handvatten worden gegeven óm jouw reis verder te kunnen maken! 

Het event vindt plaats op 8 en 9 oktober in Mierlo. Wil jij er bij zijn? Er zijn nog tickets beschikbaar!

BeWondernemen Intensive Traject

Een intiem, intensief 3 maanden traject voor bewuste ondernemers die klaar zijn om de NEXT LEVEL stap te zetten met hun praktijk.

Voel en weet jij waar je voor staat? Weet jij wat je te doen hebt of zoek je nog een beetje verdieping? Maar ben je klaar om in een raket te stappen met een groep andere ambititeuze en bewuste mede-reizigers om nu ook echt te kunnen staan en structureel ideale klanten te manifesteren? Denk aan opschalen,  groots gaan staan, marketing toepassen, klantenlijsten op te bouwen, goed geld te gaan verdienen omdat je vóelt en wéet dat je écht een pure, authentieke meerwaarde mag neerzetten die klopt in de energie van waar je zelf staat!

En wil je hierbij een persoonlijke, intensieve, 1 op 1 begeleiding hebben in een overzichtelijke periode met een kleine groep soortgenoten zodat je ook écht gaat knallen? Schrijf je dan in! Of neem contact op om te kijken of dit traject bij jou past. 

Ik hoop dat er iets tussenzit voor jou!

Be well,

Currahee!!

Erik

Hi ik ben Erik!

Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

Deze week zag ik een fragment voorbij komen op YouTube waarin Tim Hofman vertelt over zijn programma “Over mijn lijk”. In dit programma volgt Tim een aantal jonge mensen die de diagnose “ongeneselijk ziek” hebben gekregen en weten dat ze nog maar kort te leven hebben....

Het belang van een coach!

Het belang van een coach!

Laatst zag ik Arjen Lubach voorbij komen met zijn programma. Hij had hierin een item dat er kortgezegd op neer kwam dat er in Nederland véél te veel coaches zijn! Wel 100.000!! En, eerlijk is eerlijk, dat is ook best veel! En voor mij is dat beeld ietsje...

Ik ga het anders doen!

Ik ga het anders doen!

Het is alweer best een aantal weken geleden dat ik mijn laatste blog schreef. Ook is het je misschien opgevallen dat je me minder (of soms zelfs niet meer) voorbij ziet komen op Facebook en Insta. Ook heb ik sinds december geen webinars meer gegeven. En de,...