BLOG

Ik ben een oude ziel

Erik Verhagen - van chaos naar rust

 Ik ben een oude ziel. Daarom ben ik ook hier en daar wat anders…

Inmiddels weet ik dat ik een oude ziel ben. Ik heb 42 jaar geleden gekozen om hier me op aarde te laten droppen. Als een soort van 2e divisie Airborne Parachutist 😉 En ik ben begonnen met mijn missie. Ook gedurende de donkere periodes heb ik lessen geleerd die ik nu weer in mag zetten om mijn missie verder neer te kunnen zetten.

Omdát mijn missie voor mij zó helder is, heb ik (een soort) ontwikkelde voelspriet. Een grote opmerkzaamheid, gevoeligheid en intuïtie die me helpt om de juiste keuzes te kunnen blijven maken.

Een onderdeel van mijn missie is: de ogen openen voor de wereld om ons heen. Zodat we kunnen inzien welke broodnodige veranderingen er moeten komen. En ik ben niet de enige. Gelukkig. Er zijn hele cohorten van “dit soort mensen” die zich nu steeds duidelijker laten zien en horen. Het is dus een heel squadron 😉

Er valt niet aan te twijfelen dat mensen overal ter wereld aan het ontwaken zijn. En vanuit een soort nieuw bewustzijn beseffen hoe verouderd, bang, niet meer zelf-denkend we geworden zijn. En dat we zien hoeveel organisaties en instellingen heerszuchtig zijn geworden. Allemaal eigen (ego) belangen die spelen. En waarvoor? Voor meer geld? Lachwekkend. Om een snelle auto te kunnen kopen waarmee je dan lekker ken scheuruh?

Nee: je mag leven in overvloed. Echt.

Overvloed in geld. En dat is niet het enige. Overvloed in tijd. Overvloed in liefde. Overvloed in zingeving. Overvloed in dienstbaar zijn voor moeder aarde, de natuur, de wind, het water.

En volgens mij willen we allemaal verandering! Zoals we nu leven: daar hebben we toch niet voor getekend?! Of wel!? Ikke niet in ieder geval. Ik heb niet getekend om elke dag in de file te staan met duizenden anderen die er ook de pest pleuris aan hebben om op dat asfalt te staan. Daar ga je, met je scheurbak. Lekker handig. Of in je dikke villa, volledig verwijderd van je essentie, je vrouw, je kinderen. Lekker handig.

In het verleden zijn er ontelbaar veel gewelddadige revoluties geweest om een noodzakelijke verandering te bewerkstelligen. Maar die tijd is gelukkig voorbij. De hemel werkt nu nauwer samen met de mensen om een positieve verandering plaats te laten vinden. En ik heb het gemerkt. Ik heb het gevoeld. Het is zo. Echt. De wonderen komen onze kant op.

Ik voel bij mezelf een onstuitbare wil toget the job done”. Ja, ik bén zo’n soldaat. I am here do do the work and to get it done. I am here to liberate the world again.

Dus ik ben hier met een grooste hemelse opdracht en ik stel me kritisch op tot regels, gezag en dogma. Dat zit dus in mijn bloed. Neem me het dus niet kwalijk.

Ik wil mijn licht laten schijnen op oneerlijkheid om ervoor te zorgen dat we onze wereld bekijken en analyseren en écht gaan onderzoeken.

Als jij op één of andere manier voelt dat jij ook jouw bijdrage duidelijker wilt gaan neerzetten, kijk dan hier voor wat ik de komende periode weer ga doen om de mensen naar een hoger niveau te tillen:

Manifesteren met je Bewustwordingspraktijk

Ben jij op een punt aangekomen dat je nu écht wilt starten en/of wilt doorgroeien met je je praktijk? En heb je daar nu iemand bij nodig die én kan intunen op je gevoel, die je begrijpt én jou meeneemt om de juiste, logische, gestructureerde stappen te maken zodat je met je praktijk enorm kunt groeien en kunt manifesteren?

In maar 12 maanden zie je jouw bedrijf compleet transformeren. We gaan in op jouw thema’s, jouw gaven, jouw proces en jouw groeimindset. Je ontdekt jouw zielsmissie en passie. Zodat je vanuit dit alles je plezier (terug)vindt in het ondernemen, je ideale klant helpt bij hun obstakels en jouw hoogste omzet ooit behaalt.

Leven en Ondernemen vanuit je Zielsmissie Event

Laat je twee dagen lang onderdompelen in liefde, samenzijn en verbinding met Erik, zijn tribe en alle andere mooie deelnemers. Samen, als een groep, gaan wij de verbinding aan met onszelf en met elkaar. Deze 2 dagen zullen we samen in flow gaan neerzetten. Er mag ontstaan wat mag ontstaan. We gaan voelen en vanuit dat diepe gevoel alles laten zijn!
En er zullen je ook concrete handvatten worden gegeven óm jouw reis verder te kunnen maken! 

Het event vindt plaats op 8 en 9 oktober in Mierlo. Wil jij er bij zijn? Er zijn nog tickets beschikbaar!

BeWondernemen Intensive Traject

Een intiem, intensief 3 maanden traject voor bewuste ondernemers die klaar zijn om de NEXT LEVEL stap te zetten met hun praktijk.

Voel en weet jij waar je voor staat? Weet jij wat je te doen hebt of zoek je nog een beetje verdieping? Maar ben je klaar om in een raket te stappen met een groep andere ambititeuze en bewuste mede-reizigers om nu ook echt te kunnen staan en structureel ideale klanten te manifesteren? Denk aan opschalen,  groots gaan staan, marketing toepassen, klantenlijsten op te bouwen, goed geld te gaan verdienen omdat je vóelt en wéet dat je écht een pure, authentieke meerwaarde mag neerzetten die klopt in de energie van waar je zelf staat!

En wil je hierbij een persoonlijke, intensieve, 1 op 1 begeleiding hebben in een overzichtelijke periode met een kleine groep soortgenoten zodat je ook écht gaat knallen? Schrijf je dan in! Of neem contact op om te kijken of dit traject bij jou past. 

Ik hoop dat er iets tussenzit voor jou!

Be well,

Currahee!!

Erik

UITGELICHTE EVENTS

UITGELICHTE ARTIKELEN

Rust vinden te midden van chaos

Rust vinden te midden van chaos

In een wereld die constant in beweging is, kan het een uitdaging lijken om rust te vinden. We leven in een tijd waarin alles lijkt te veranderen, en soms kan het voelen alsof we overweldigd worden door de chaos om ons heen. Maar wat als ik je vertelde dat juist in...

Mijn meest krachtige inzicht

Mijn meest krachtige inzicht

In deze video deel ik graag het meest krachtige inzicht dat ik de afgelopen 15 jaar heb ontdekt, geleerd van mijn leermeester Stephen Covey. Het draait allemaal om het principe van de "Cirkel van Invloed," dat ik al meer dan 10 jaar toepas in mijn leven. Cirkel van...

Wil jij jouw zielsmissie vinden?

3-daags event

De Roep van de Ziel

Erik en zijn team nodigen je van harte uit om de magische reis van zelfontdekking te ervaren tijdens De Roep van de Ziel. Hier ontwaakt je ziel, vind je jouw diepste missie, en omarm je het betekenisvolle doel van je leven. Doe met ons mee en laat je inspireren terwijl we samen jouw innerlijke wereld verkennen en een pad naar vervulling creëren.

theatershow

De Roep van de Ziel

Erik nodigt je uit voor “De Roep van de Ziel”, een intieme avond op verschillende locaties in Nederland en België, waar hij inzichten deelt en praktische tips biedt om een leven van vrijheid en vervulling te omarmen, weg van beperkende gedachten en opgelegde patronen.

Kom en ontdek de diepere betekenis van het leven!