BLOG

Houd je frequentie hoog

Heb je weleens gemerkt hoe een simpele lach op je gezicht een hele dag kan verlichten? Of hoe een wandeling in de Oostenrijkse bergen tussen de koeien je hart kan doen zingen van geluk? 😉 En laten we vooral niet vergeten hoe dansen op muziek, luidkeels meezingen op André Hazes en zelfs een beetje huppelen je ziel kunt laten stralen!

En weet je wat het mooie is? Het maakt echt niet uit wat anderen van deze momenten vinden. Te vaak plaatsen we anderen in het middelpunt van onze gedachten, terwijl de waarheid is dat ze waarschijnlijk helemaal niet bezig zijn met wat jij doet. Wanneer zij hun ogen sluiten om te slapen, zijn jouw danspasjes allang vergeten.

We maken het onszelf soms onnodig lastig door te proberen in te passen in wat we denken dat “hoort”. Maar eerlijk gezegd, wie bepaalt wat hoort? Het leven is zo’n prachtige mengelmoes van unieke individuen, en het wordt alleen maar mooier als we onszelf toestaan om vrij te zijn.

Besef dat het leven een prachtige dans is, en als je jezelf niet te serieus neemt, verhoog je zonder twijfel je eigen frequentie. Ga op zoek naar dingen die je hart laten kloppen en je ziel laten stralen. Of dat nu lachen, dansen, meezingen of huppelen is, laat jezelf vrij om te genieten van de pure momenten van geluk.

In deze tijden, waarin de wereld soms wat zwaar kan aanvoelen, is het meer dan ooit nodig om onze energie te verhogen en ons te voeden met vreugde en positiviteit.

Dus laten we dansen, lachen, huppelen en onze ziel voeden met alles wat ons blij maakt. Laten we onze eigen frequentie verhogen en de wereld om ons heen verlichten.

Zoals ik in deze video, omringd door koeien én koeienbellen in het prachtige Oostenrijk, waarin ik mijn frequentie hoog houd. Je krijgt die lach namelijk echt niet van mijn gezicht!

WIL JIJ AAN DE SLAG MET HET VINDEN VAN JE ZIELSMISSIE?
De Roep van de Ziel event
Bewust & Impactvol ondernemen challenge
of bekijk de agenda

UITGELICHTE EVENTS

UITGELICHTE ARTIKELEN

Rust vinden te midden van chaos

Rust vinden te midden van chaos

In een wereld die constant in beweging is, kan het een uitdaging lijken om rust te vinden. We leven in een tijd waarin alles lijkt te veranderen, en soms kan het voelen alsof we overweldigd worden door de chaos om ons heen. Maar wat als ik je vertelde dat juist in...

Mijn meest krachtige inzicht

Mijn meest krachtige inzicht

In deze video deel ik graag het meest krachtige inzicht dat ik de afgelopen 15 jaar heb ontdekt, geleerd van mijn leermeester Stephen Covey. Het draait allemaal om het principe van de "Cirkel van Invloed," dat ik al meer dan 10 jaar toepas in mijn leven. Cirkel van...

Wil jij jouw zielsmissie vinden?

3-daags event

De Roep van de Ziel

Erik en zijn team nodigen je van harte uit om de magische reis van zelfontdekking te ervaren tijdens De Roep van de Ziel. Hier ontwaakt je ziel, vind je jouw diepste missie, en omarm je het betekenisvolle doel van je leven. Doe met ons mee en laat je inspireren terwijl we samen jouw innerlijke wereld verkennen en een pad naar vervulling creëren.

theatershow

De Roep van de Ziel

Erik nodigt je uit voor “De Roep van de Ziel”, een intieme avond op verschillende locaties in Nederland en België, waar hij inzichten deelt en praktische tips biedt om een leven van vrijheid en vervulling te omarmen, weg van beperkende gedachten en opgelegde patronen.

Kom en ontdek de diepere betekenis van het leven!