Houd je frequentie hoog

Heb je weleens gemerkt hoe een simpele lach op je gezicht een hele dag kan verlichten? Of hoe een wandeling in de Oostenrijkse bergen tussen de koeien je hart kan doen zingen van geluk? 😉 En laten we vooral niet vergeten hoe dansen op muziek, luidkeels meezingen op André Hazes en zelfs een beetje huppelen je ziel kunt laten stralen!

En weet je wat het mooie is? Het maakt echt niet uit wat anderen van deze momenten vinden. Te vaak plaatsen we anderen in het middelpunt van onze gedachten, terwijl de waarheid is dat ze waarschijnlijk helemaal niet bezig zijn met wat jij doet. Wanneer zij hun ogen sluiten om te slapen, zijn jouw danspasjes allang vergeten.

We maken het onszelf soms onnodig lastig door te proberen in te passen in wat we denken dat “hoort”. Maar eerlijk gezegd, wie bepaalt wat hoort? Het leven is zo’n prachtige mengelmoes van unieke individuen, en het wordt alleen maar mooier als we onszelf toestaan om vrij te zijn.

Besef dat het leven een prachtige dans is, en als je jezelf niet te serieus neemt, verhoog je zonder twijfel je eigen frequentie. Ga op zoek naar dingen die je hart laten kloppen en je ziel laten stralen. Of dat nu lachen, dansen, meezingen of huppelen is, laat jezelf vrij om te genieten van de pure momenten van geluk.

In deze tijden, waarin de wereld soms wat zwaar kan aanvoelen, is het meer dan ooit nodig om onze energie te verhogen en ons te voeden met vreugde en positiviteit.

Dus laten we dansen, lachen, huppelen en onze ziel voeden met alles wat ons blij maakt. Laten we onze eigen frequentie verhogen en de wereld om ons heen verlichten.

Zoals ik in deze video, omringd door koeien én koeienbellen in het prachtige Oostenrijk, waarin ik mijn frequentie hoog houd. Je krijgt die lach namelijk echt niet van mijn gezicht!

WIL JIJ AAN DE SLAG MET HET VINDEN VAN JE ZIELSMISSIE?
De Roep van de Ziel event
Bewust & Impactvol ondernemen challenge
of bekijk de agenda

Wil jij jouw zielsmissie vinden?

3-daags event

De Roep van de Ziel

Erik en zijn team nodigen je van harte uit om de magische reis van zelfontdekking te ervaren tijdens De Roep van de Ziel. Hier ontwaakt je ziel, vind je jouw diepste missie, en omarm je het betekenisvolle doel van je leven. Doe met ons mee en laat je inspireren terwijl we samen jouw innerlijke wereld verkennen en een pad naar vervulling creëren.

theatershow

De Roep van de Ziel

Erik nodigt je uit voor “De Roep van de Ziel”, een intieme avond op verschillende locaties in Nederland en België, waar hij inzichten deelt en praktische tips biedt om een leven van vrijheid en vervulling te omarmen, weg van beperkende gedachten en opgelegde patronen.

Kom en ontdek de diepere betekenis van het leven!

Misschien vind je dit ook interessant?

De Magie van  Jouw Zielsmissie Herinneren

De Magie van Jouw Zielsmissie Herinneren

Ik wil vandaag met je praten over iets dat diep van binnen resoneert - jouw zielsmissie. In het midden van de hectiek van het dagelijkse leven, kan het gemakkelijk zijn om dit te vergeten. Maar maak je geen zorgen, ik ben hier om je eraan te herinneren. Jouw...

Mijn reis van alcohol en verslaving naar gezondheid

Mijn reis van alcohol en verslaving naar gezondheid

Op jonge leeftijd vond ik troost in alcohol. Op mijn veertiende dronk ik mijn eerste biertje als een manier om mijn emoties te dempen. Ik had niet het gevoel dat ik een veilige plek had om mezelf te zijn. Alcohol werd mijn trouwe metgezel, een langdurige vriend die me...

Ontdek je Zielsmissie – Een reis van groei en succes

Ontdek je Zielsmissie – Een reis van groei en succes

Na het delen van het verhaal van Petra en hoe zij zich voelde toen ze zichzelf begon te vergelijken met anderen, wil ik graag enkele gedachten met je delen die kunnen dienen als gids op je eigen reis naar het vervullen van je zielsmissie. Navigeer door vergelijkingen...