Hoe simpel het werkt…

Laatst was ik een weekje in Zeeland met mijn gezin. Meivakantie. Halverwege de week had ik een 1 op 1 moment met Oscar, één van mijn 2 zonen. We waren op het strand. Hij vond de zee geweldig en was aan het dansen aan het water. Geweldig!

Ik zag vlak bij mij een tennisbal liggen.
En toen kwam er van rechts een man en vrouw aangelopen met een hond. Ik zei tegen Oscar: Oscar, vind je het leuk om deze tennisbal naar die hond te gooien? Ja zei hij!
En zo gebeurde het: hij pakte de bal, liep ermee naar de hond en gooide de bal vlak voor de hond richting de zee. En de hond vond het natuurlijk geweldig!

En de eigenaar van de hond keer naar me en lachte. En ik lachte terug. En we lieten het verder gebeuren: Oscar gooide de bal, de hond er achter aan en bracht hem terug.
En na een paar minuten was het voor Oscar welletjes.

En de eigenaar van de hond gebaarde: hier heb je de bal terug. Ik zei: nee hoor, hou maar lekker, hij lag hier gewoon op het strand.
En de man zei: super bedankt he!?
En ze liepen verder. Iedereen hartstikke blij.

Dat.

Weet je dat het leven heel simpel is?

Het is in deze bijzondere tijden heel simpel om bij jezelf te blijven en geluk te ervaren. Naar een periode waarin mensen elkaar weer vinden. Waarin weer vertrouwen is in elkaar, in systemen, in mensen. In communities.

Die tijd noem ik “de 5e dimensie”. En dat is eigenlijk helemaal niet zo spiritueel als mensen misschien wel denken als ze die term zien. Leven in “De Nieuwe Tijd”, 5D, het Nieuwste Normaal (maakt dus niet uit hóe we dit noemen). In die 5e dimensie leven alle bewuste mensen vanuit hun hart, vanuit hun ziel. Vanuit hun zielsmissie. En weten ze dat vanuit hun gevoel door te vertalen naar, bijvoorbeeld, een hele mooie bewustwordingspraktijk.

En ik deelde ook dat ik iets unieks heb voor mensen die de stap willen maken om te leven volgens dé mindset ‘zeg JA tegen alle mooie dingen in het leven’. JA, vanuit structuur en een concreet stappenplan te leven in 5D.

Het is mijn zielsmissie om andere in verbinding te brengen met hun zielsmissie. Zodat zij kunnen doen wat hun te doen staat in dit leven, vanuit 5D! 

Leven & Ondernemen vanuit je Zielsmissie Event

En het leuke is – dit en nog veel meer gaan we ontdekken tijdens mijn LIVE event Leven & Ondernemen vanuit je Zielsmissie. Een 3 daags live event in Mierlo waarin we diep bij onszelf gaan voelen waartoe we hier zijn en wat ons drijft in ons leven: we gaan op zoek naar onze diepgewortelde zielsmissie. Want als je déze gevonden hebt, dan voel je on-ge-lo-fe-lijk veel energie en kracht om jouw leven te gaan leiden in verbinding en overvloed met jezelf! 

Vanuit daar gaan we de volgende stap zetten: hoe kun je vanuit jouw zielsmissie nu een stevig fundament gaan léven? Hoe kun je een plan maken op basis van je zielsmissie? Zodat je beter in balans kunt blijven met jezelf in alle rollen die je hebt in je leven.

En als je dit voelt en weet: hoe kun je dit alles dan weer op een bij jou passende manier vertalen naar een goedlopende bewuste onderneming, een bewustwordingspraktijk?! Welke stappen heb je te nemen? Hoe hou je deze stappen dicht bij jezelf? Hoe kun je vanuit zelfvertrouwen dit goed neerzetten en weet je ook welke stappen daarbij horen?!

Deze drie dagen worden zooooo gaaf en aan jou de kans om hieraan deel te nemen. Wil je hier meer informatie over? Klik dan op onderstaande button. Lijkt mij gaaf om jou bij het event te mogen ontmoeten. 

 

Op jouw leven!
Op jouw geluk! En dat van je hond (als je die mocht hebben)

Be well,
Erik

Hi ik ben Erik!

Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

Deze week zag ik een fragment voorbij komen op YouTube waarin Tim Hofman vertelt over zijn programma “Over mijn lijk”. In dit programma volgt Tim een aantal jonge mensen die de diagnose “ongeneselijk ziek” hebben gekregen en weten dat ze nog maar kort te leven hebben....

Het belang van een coach!

Het belang van een coach!

Laatst zag ik Arjen Lubach voorbij komen met zijn programma. Hij had hierin een item dat er kortgezegd op neer kwam dat er in Nederland véél te veel coaches zijn! Wel 100.000!! En, eerlijk is eerlijk, dat is ook best veel! En voor mij is dat beeld ietsje...

Ik ga het anders doen!

Ik ga het anders doen!

Het is alweer best een aantal weken geleden dat ik mijn laatste blog schreef. Ook is het je misschien opgevallen dat je me minder (of soms zelfs niet meer) voorbij ziet komen op Facebook en Insta. Ook heb ik sinds december geen webinars meer gegeven. En de,...