BLOG

Hoe simpel het werkt…

Laatst was ik een weekje in Zeeland met mijn gezin. Meivakantie. Halverwege de week had ik een 1 op 1 moment met Oscar, één van mijn 2 zonen. We waren op het strand. Hij vond de zee geweldig en was aan het dansen aan het water. Geweldig!

Ik zag vlak bij mij een tennisbal liggen.
En toen kwam er van rechts een man en vrouw aangelopen met een hond. Ik zei tegen Oscar: Oscar, vind je het leuk om deze tennisbal naar die hond te gooien? Ja zei hij!
En zo gebeurde het: hij pakte de bal, liep ermee naar de hond en gooide de bal vlak voor de hond richting de zee. En de hond vond het natuurlijk geweldig!

En de eigenaar van de hond keer naar me en lachte. En ik lachte terug. En we lieten het verder gebeuren: Oscar gooide de bal, de hond er achter aan en bracht hem terug.
En na een paar minuten was het voor Oscar welletjes.

En de eigenaar van de hond gebaarde: hier heb je de bal terug. Ik zei: nee hoor, hou maar lekker, hij lag hier gewoon op het strand.
En de man zei: super bedankt he!?
En ze liepen verder. Iedereen hartstikke blij.

Dat.

Weet je dat het leven heel simpel is?

Het is in deze bijzondere tijden heel simpel om bij jezelf te blijven en geluk te ervaren. Naar een periode waarin mensen elkaar weer vinden. Waarin weer vertrouwen is in elkaar, in systemen, in mensen. In communities.

Die tijd noem ik “de 5e dimensie”. En dat is eigenlijk helemaal niet zo spiritueel als mensen misschien wel denken als ze die term zien. Leven in “De Nieuwe Tijd”, 5D, het Nieuwste Normaal (maakt dus niet uit hóe we dit noemen). In die 5e dimensie leven alle bewuste mensen vanuit hun hart, vanuit hun ziel. Vanuit hun zielsmissie. En weten ze dat vanuit hun gevoel door te vertalen naar, bijvoorbeeld, een hele mooie bewustwordingspraktijk.

En ik deelde ook dat ik iets unieks heb voor mensen die de stap willen maken om te leven volgens dé mindset ‘zeg JA tegen alle mooie dingen in het leven’. JA, vanuit structuur en een concreet stappenplan te leven in 5D.

Het is mijn zielsmissie om andere in verbinding te brengen met hun zielsmissie. Zodat zij kunnen doen wat hun te doen staat in dit leven, vanuit 5D! 

Leven & Ondernemen vanuit je Zielsmissie Event

En het leuke is – dit en nog veel meer gaan we ontdekken tijdens mijn LIVE event Leven & Ondernemen vanuit je Zielsmissie. Een 3 daags live event in Mierlo waarin we diep bij onszelf gaan voelen waartoe we hier zijn en wat ons drijft in ons leven: we gaan op zoek naar onze diepgewortelde zielsmissie. Want als je déze gevonden hebt, dan voel je on-ge-lo-fe-lijk veel energie en kracht om jouw leven te gaan leiden in verbinding en overvloed met jezelf! 

Vanuit daar gaan we de volgende stap zetten: hoe kun je vanuit jouw zielsmissie nu een stevig fundament gaan léven? Hoe kun je een plan maken op basis van je zielsmissie? Zodat je beter in balans kunt blijven met jezelf in alle rollen die je hebt in je leven.

En als je dit voelt en weet: hoe kun je dit alles dan weer op een bij jou passende manier vertalen naar een goedlopende bewuste onderneming, een bewustwordingspraktijk?! Welke stappen heb je te nemen? Hoe hou je deze stappen dicht bij jezelf? Hoe kun je vanuit zelfvertrouwen dit goed neerzetten en weet je ook welke stappen daarbij horen?!

Deze drie dagen worden zooooo gaaf en aan jou de kans om hieraan deel te nemen. Wil je hier meer informatie over? Klik dan op onderstaande button. Lijkt mij gaaf om jou bij het event te mogen ontmoeten. 

 

Op jouw leven!
Op jouw geluk! En dat van je hond (als je die mocht hebben)

Be well,
Erik

UITGELICHTE EVENTS

UITGELICHTE ARTIKELEN

Rust vinden te midden van chaos

Rust vinden te midden van chaos

In een wereld die constant in beweging is, kan het een uitdaging lijken om rust te vinden. We leven in een tijd waarin alles lijkt te veranderen, en soms kan het voelen alsof we overweldigd worden door de chaos om ons heen. Maar wat als ik je vertelde dat juist in...

Mijn meest krachtige inzicht

Mijn meest krachtige inzicht

In deze video deel ik graag het meest krachtige inzicht dat ik de afgelopen 15 jaar heb ontdekt, geleerd van mijn leermeester Stephen Covey. Het draait allemaal om het principe van de "Cirkel van Invloed," dat ik al meer dan 10 jaar toepas in mijn leven. Cirkel van...

Wil jij jouw zielsmissie vinden?

3-daags event

De Roep van de Ziel

Erik en zijn team nodigen je van harte uit om de magische reis van zelfontdekking te ervaren tijdens De Roep van de Ziel. Hier ontwaakt je ziel, vind je jouw diepste missie, en omarm je het betekenisvolle doel van je leven. Doe met ons mee en laat je inspireren terwijl we samen jouw innerlijke wereld verkennen en een pad naar vervulling creëren.

theatershow

De Roep van de Ziel

Erik nodigt je uit voor “De Roep van de Ziel”, een intieme avond op verschillende locaties in Nederland en België, waar hij inzichten deelt en praktische tips biedt om een leven van vrijheid en vervulling te omarmen, weg van beperkende gedachten en opgelegde patronen.

Kom en ontdek de diepere betekenis van het leven!