Hoe kun jij jouw bijdrage leveren?

Dat wat de meeste mensen zijn gaan noemen “Corona crisis” is eigenlijk, onderliggend, een uitnodiging aan alle mensen. Heel simpel. In de afgelopen maanden zou je gemerkt kunnen hebben dat er door vele mensen, partijen, media etc etc. een klimaat is geschapen van het creëren van angst.  Bedrog. Controle. Bangmakerij. Dualiteit. Het verdedigen van eigen belangen, dat soort zaken.

En gelukkig zijn er steeds meer mensen die dit door beginnen te krijgen. Je ziet als het ware het “kaartenhuis van angst, controle en bedrog” steeds instabieler worden. Dus het gáát een keer in elkaar storten. Dat gáát gebeuren. Dus dat is een heel mooi vooruitzicht!

En: we weten als mensheid al een paar duizenden jaren dát tijdperken die hun houdbaarheidsdatum hebben bereikt vergaan, veranderen, overgaan in een nieuw tijdperk. Dat weten we. Er is namelijk een overgang geweest van een jager / verzamelaarstijdperk naar een landbouwtijdperk. Er is een overgang geweest van een landbouwtijdperk naar een industrieel tijdperk. Er is een verandering geweest van een industrieel tijdperk naar een informatietijdperk. Dat weten we. En we weten óók dat er voordat een dergelijk nieuw tijdperk kwam, dit gepaard ging met: weerstand. Opstanden. Demonstraties, volksverhuizingen. Volksveranderingen. En we zitten NU middenin weer een verandering naar een nieuwe periode als mensheid. En dat is een heel mooi en fijn vooruitzicht!

Want het is héél bijzonder dat JIJ nu als mens onderdeel bent van deze verandering in onze geschiedenis! We ZIJN OP DIT MOMENT ONDERDEEL van de WERELDGESCHIEDENIS!

Nou, HOE kun jij JOUW bijdrage leveren om deze tijd om te buigen naar een tijdperk van liefde, licht, vertrouwen, hoop, eerlijkheid en geluk!?

Om te beginnen mogen we beseffen dat we, zoals Albert Einstein ook al zei, “een probleem niet kunnen oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt”. Dus het enige dat we hoeven doen is vanuit onze puurheid, oprechtheid, eerlijkheid en authentieke talenten en gaven ons ding te blijven doen 😊 Daarmee verhogen we de energiefrequentie! Het is zó simpel!

Wat je concreet kunt doen:

  • Wees een voorbeeld: blijf vriendelijk, bekijk situaties zonder oordeel en als dat lastig is, blijf dicht bij jezelf in de keuze die je maakt en straal dit uit
  • Wees een bedding: zorg dat je huis veilig is voor jezelf, je naasten, je kinderen. Zorg dat je uitstraalt dat je veiligheid biedt in jouw eigen space.
  • Als het vrienden zijn en ze voelen zich veilig en gezond: maak contact: menselijk contact is fijn.
  • Kijk geen (in ieder geval minder!) TV. Je word er gewoon niet vrolijk van
  • Kijk minder op internet op “mainstream media”. Die verhalen kennen we nu wel 😉
  • Zoek mensen op die dezelfde deler hebben als jij . Dat kan lekker offline en in besloten kringen.

Heb je behoefte aan een verbindende groep? Aan mensen die je hoog in je energie helpen? Plan gerust een afspraak in met mij of iemand uit mijn team: 

IT IS HAPPENING!!

Let’s get it done.

Liefs en heb het goed. En wie weet tot snel.

Erik

Erik Verhagen

Hi ik ben Erik! Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Wil je meer lezen over?

Volg mij op Youtube

Wil jij groeien in jouw bewustzijn? En een bewust leven leiden in vrijheid en verbinding met jezelf en anderen?

Bekijk mijn video’s

Hét Boek Erik Verhagen
Bestel Hét Boek voor Bewuste Mensen die leven in de 5e Dimensie →

Wil jij ook jouw droompraktijk realiseren?
Plan nu een persoonlijk, vrijblijvend groeigesprek in.