BLOG

Het is nu of nooit

Ik houd er niet zo van om mensen bang te maken. Dat doen al genoeg mensen tegenwoordig zullen we maar zeggen.

En ik hoorde deze week iets waar ik het VOLLEDIG mee eens ben. En dat wil ik graag even delen met je.

Zoals je misschien al weet ben ik een bewuste ondernemer: ik ben sensitief, spiritueel: dat. En ik ben een ondernemer. Dat samen maakt me een bewuste ondernemer hahaha.

Ik help dus klanten die zich binnen dit spectrum begeven. En dit spectrum wordt steeds breder: GAAF! Laatst had ik een automonteur aan de lijn die “iets” wilde doen met zijn inzichten die hij de laatste jaren als bewuste man is gaan inzien. Ofeen stratenmaker uit het oosten van Nederland die voor zijn personeel een rust en meditatie plek is begonnen zodat zijn personeel en ook andere mensen meer in balans kunnen komen. VET! Daar word ik héél blij van!

En ik kom ook bijna dagelijks in aanraking met healers: mannen en vrouwen die hun klanten helpen vanuit een bepaalde leer. Bijvoorbeeld de sjamanenleer.

Nu, ik hoorde vorige week van een van zo’n healer uit mijn netwerk: “het is goed zo: ik heb de afgelopen 30 jaar alles en iedereen die in mijn cirkel kwam geholpen. Ik heb geheeld, ik heb mensen geholpen. Ik heb verbanden gelegd. Gereisd voor het collectief. Bruggen geslagen. Mensen beter mogen maken. Ik heb jarenlang gezegd dat deze tijd zou komen en dat het dan “gaan met die banaan” is. En hij zei: “en het is nu klaar. Het is goed: mensen die NU nog niet klaar zijn: het is goed. Mensen die wél veel geheeld en geleerd hebben: het is tijd: geen gezwam meer. No more excuses. Geen ENKEL excuus meer”

En ik ben het met deze healer eens: het is NU OF NOOIT. WELK EXCUUS HEB JE NOG OM NIET ALS BEWUSTE ONDERNEMER TE GAAN VLAMMEN? WAAR WACHT JE NOG OP?

En: UI-TER-AARD: jezelf helen: dat BLIJFT. Dat is mooi. En nodig. En het zal de rest van je leven blijven komen. Helen totdat je helemaal in die one-ness bent: UI-TER-AARD mag je dat blijven doen. Doe ik ook. Sterker nog: de meeste klanten van me maken daar hun beroep van. TOP TOPPER TOPST!!! Dat is HEEL HARD NODIG!

Ik bedoel dit te zeggen: ben JIJ iemand die ZELF weet hoe helen werkt? Hoe het universum werkt? Dat er meer is tussen hemel en aarde enzovoorts? Ja? En wil je starten met je eigen praktijk? Of groeien met wat je al hebt neergezet? Mooi:DOEN. NU! Er is GEEN EXCUUS MEER. Waar wacht je nog op? Op nog een Corona crisis? Totdat er nóg meer urgentie is in de wereld? Totdat je nóg een extra cursus hebt afgerond op jouw vakgebied? Nee toch? En hey: voor de mensen die dit WEL willen: HE-LE-MAAL goed: het is allemaal zo bedoeld. Ik meen het.

En ik meen ook: voor degenen die nu niet op het bootje stappen: wordt een lastig verhaal. Het is echt nu of nooit. Dus: HEALERS, TEACHERS, TRAINERS, COACHES: BEWUSTE ONDERNEMENDE MENSEN: GO GET IT!

Nog een extra schop nodig? Plan hier je afspraak in met mij of iemand uit mn team.

Tot snel misschien 🙂
Be well.

Erik

UITGELICHTE EVENTS

UITGELICHTE ARTIKELEN

Rust vinden te midden van chaos

Rust vinden te midden van chaos

In een wereld die constant in beweging is, kan het een uitdaging lijken om rust te vinden. We leven in een tijd waarin alles lijkt te veranderen, en soms kan het voelen alsof we overweldigd worden door de chaos om ons heen. Maar wat als ik je vertelde dat juist in...

Mijn meest krachtige inzicht

Mijn meest krachtige inzicht

In deze video deel ik graag het meest krachtige inzicht dat ik de afgelopen 15 jaar heb ontdekt, geleerd van mijn leermeester Stephen Covey. Het draait allemaal om het principe van de "Cirkel van Invloed," dat ik al meer dan 10 jaar toepas in mijn leven. Cirkel van...

Wil jij jouw zielsmissie vinden?

3-daags event

De Roep van de Ziel

Erik en zijn team nodigen je van harte uit om de magische reis van zelfontdekking te ervaren tijdens De Roep van de Ziel. Hier ontwaakt je ziel, vind je jouw diepste missie, en omarm je het betekenisvolle doel van je leven. Doe met ons mee en laat je inspireren terwijl we samen jouw innerlijke wereld verkennen en een pad naar vervulling creëren.

theatershow

De Roep van de Ziel

Erik nodigt je uit voor “De Roep van de Ziel”, een intieme avond op verschillende locaties in Nederland en België, waar hij inzichten deelt en praktische tips biedt om een leven van vrijheid en vervulling te omarmen, weg van beperkende gedachten en opgelegde patronen.

Kom en ontdek de diepere betekenis van het leven!