Het is nu of nooit

Ik houd er niet zo van om mensen bang te maken. Dat doen al genoeg mensen tegenwoordig zullen we maar zeggen.

En ik hoorde deze week iets waar ik het VOLLEDIG mee eens ben. En dat wil ik graag even delen met je.

Zoals je misschien al weet ben ik een bewuste ondernemer: ik ben sensitief, spiritueel: dat. En ik ben een ondernemer. Dat samen maakt me een bewuste ondernemer hahaha.

Ik help dus klanten die zich binnen dit spectrum begeven. En dit spectrum wordt steeds breder: GAAF! Laatst had ik een automonteur aan de lijn die “iets” wilde doen met zijn inzichten die hij de laatste jaren als bewuste man is gaan inzien. Ofeen stratenmaker uit het oosten van Nederland die voor zijn personeel een rust en meditatie plek is begonnen zodat zijn personeel en ook andere mensen meer in balans kunnen komen. VET! Daar word ik héél blij van!

En ik kom ook bijna dagelijks in aanraking met healers: mannen en vrouwen die hun klanten helpen vanuit een bepaalde leer. Bijvoorbeeld de sjamanenleer.

Nu, ik hoorde vorige week van een van zo’n healer uit mijn netwerk: “het is goed zo: ik heb de afgelopen 30 jaar alles en iedereen die in mijn cirkel kwam geholpen. Ik heb geheeld, ik heb mensen geholpen. Ik heb verbanden gelegd. Gereisd voor het collectief. Bruggen geslagen. Mensen beter mogen maken. Ik heb jarenlang gezegd dat deze tijd zou komen en dat het dan “gaan met die banaan” is. En hij zei: “en het is nu klaar. Het is goed: mensen die NU nog niet klaar zijn: het is goed. Mensen die wél veel geheeld en geleerd hebben: het is tijd: geen gezwam meer. No more excuses. Geen ENKEL excuus meer”

En ik ben het met deze healer eens: het is NU OF NOOIT. WELK EXCUUS HEB JE NOG OM NIET ALS BEWUSTE ONDERNEMER TE GAAN VLAMMEN? WAAR WACHT JE NOG OP?

En: UI-TER-AARD: jezelf helen: dat BLIJFT. Dat is mooi. En nodig. En het zal de rest van je leven blijven komen. Helen totdat je helemaal in die one-ness bent: UI-TER-AARD mag je dat blijven doen. Doe ik ook. Sterker nog: de meeste klanten van me maken daar hun beroep van. TOP TOPPER TOPST!!! Dat is HEEL HARD NODIG!

Ik bedoel dit te zeggen: ben JIJ iemand die ZELF weet hoe helen werkt? Hoe het universum werkt? Dat er meer is tussen hemel en aarde enzovoorts? Ja? En wil je starten met je eigen praktijk? Of groeien met wat je al hebt neergezet? Mooi:DOEN. NU! Er is GEEN EXCUUS MEER. Waar wacht je nog op? Op nog een Corona crisis? Totdat er nóg meer urgentie is in de wereld? Totdat je nóg een extra cursus hebt afgerond op jouw vakgebied? Nee toch? En hey: voor de mensen die dit WEL willen: HE-LE-MAAL goed: het is allemaal zo bedoeld. Ik meen het.

En ik meen ook: voor degenen die nu niet op het bootje stappen: wordt een lastig verhaal. Het is echt nu of nooit. Dus: HEALERS, TEACHERS, TRAINERS, COACHES: BEWUSTE ONDERNEMENDE MENSEN: GO GET IT!

Nog een extra schop nodig? Plan hier je afspraak in met mij of iemand uit mn team.

Tot snel misschien 🙂
Be well.

Erik

Hi ik ben Erik!

Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

Deze week zag ik een fragment voorbij komen op YouTube waarin Tim Hofman vertelt over zijn programma “Over mijn lijk”. In dit programma volgt Tim een aantal jonge mensen die de diagnose “ongeneselijk ziek” hebben gekregen en weten dat ze nog maar kort te leven hebben....

Het belang van een coach!

Het belang van een coach!

Laatst zag ik Arjen Lubach voorbij komen met zijn programma. Hij had hierin een item dat er kortgezegd op neer kwam dat er in Nederland véél te veel coaches zijn! Wel 100.000!! En, eerlijk is eerlijk, dat is ook best veel! En voor mij is dat beeld ietsje...

Ik ga het anders doen!

Ik ga het anders doen!

Het is alweer best een aantal weken geleden dat ik mijn laatste blog schreef. Ook is het je misschien opgevallen dat je me minder (of soms zelfs niet meer) voorbij ziet komen op Facebook en Insta. Ook heb ik sinds december geen webinars meer gegeven. En de,...