BLOG

Het gaat om balans

Mensen die mij kennen weten dat ik het belangrijk vind om in balans te zijn. Dat alles in ons leven  stroomt wanneer we in balans zijn.. Ying, Yang. Zwart, wit. Werk, inkomen, tijd voor jezelf, tijd voor een ander. Passievol leven, kunnen bezinnen. Knallen en rusten. Voelen en denken. Dromen en doen. Dat.

Vele jaren terug hoorde ik deze: “een compleet mens in een complete baan”. En ik dacht: JA! Dat is wat ik wil! En dat ben ik gaan opzoeken. Ik ben buiten m’n comfort zone gegaan. Buiten de lijntjes gaan kleuren. Tenminste, van wat “hoorde” en wat “ik was”. Want ik voelde: Ik ben veel meer dan “mijn baan”.

En zo groeide ik van werknemer naar ZZP’er (midden in de vorige crisis begonnen by the way) naar een volwaardige ondernemer met een groot team van collega’s die samen met mij vanuit hun passie bijdragen aan de programma’s die we nu zo mooi hebben staan en (internationaal) draaien.

En zo is het met jou ook!! Jij bent veel meer dan wat je nu doet! Dus als je dit voelt, dat er meer in je zit, dan is er maar 1 ding: Het gaat er vooral om wat je er mee doet.

De wereld zit VOL in een transformatie. We zitten VOL in de chaos, crisis enzoverder. De vraag is aan jou: blijf je daar in zitten of ga je de onwetendheid in omdat je voelt dat dat de enige passende weg is?

Ik ken die weg die jij wil inslaan al;. Ik ging je voor. Zal ik je de weg laten zien? Voel je wat ik zeg? Wil je dit meer onderzoeken?

De Verbindingsdagen

8 en 9 oktober 2021 organiseer ik de VERBINDINGSDAGEN. We gaan 2 dagen samen, in verbinding met elkaar, LIVE, op naar ons hart. We gaan ermee verbinden. We gaan diep bij onszelf voelen waartoe we hier zijn en wat ons drijft in ons leven: we gaan op zoek naar onze diepgewortelde zielsmissie. Want als je déze gevonden hebt, dan voel je on-ge-lo-fe-lijk veel energie en kracht om jouw leven te gaan leiden in verbinding en overvloed met jezelf!

Voel jij ook de noodzaak, de behoefte, het verlangen om samen de diepte in te duiken? En dan in verbinding met mooie mensen die óók naar binnen willen gaan. Die zichzelf willen aankijken zodat je weer mooi verder kunt groeien en jezelf vanuit je binnenste weer prachtig kunt laten zien aan de wereld?

JA?

Hopelijk zie ik je daar!

Heb het goed,

Erik

UITGELICHTE EVENTS

UITGELICHTE ARTIKELEN

Rust vinden te midden van chaos

Rust vinden te midden van chaos

In een wereld die constant in beweging is, kan het een uitdaging lijken om rust te vinden. We leven in een tijd waarin alles lijkt te veranderen, en soms kan het voelen alsof we overweldigd worden door de chaos om ons heen. Maar wat als ik je vertelde dat juist in...

Mijn meest krachtige inzicht

Mijn meest krachtige inzicht

In deze video deel ik graag het meest krachtige inzicht dat ik de afgelopen 15 jaar heb ontdekt, geleerd van mijn leermeester Stephen Covey. Het draait allemaal om het principe van de "Cirkel van Invloed," dat ik al meer dan 10 jaar toepas in mijn leven. Cirkel van...

Wil jij jouw zielsmissie vinden?

3-daags event

De Roep van de Ziel

Erik en zijn team nodigen je van harte uit om de magische reis van zelfontdekking te ervaren tijdens De Roep van de Ziel. Hier ontwaakt je ziel, vind je jouw diepste missie, en omarm je het betekenisvolle doel van je leven. Doe met ons mee en laat je inspireren terwijl we samen jouw innerlijke wereld verkennen en een pad naar vervulling creëren.

theatershow

De Roep van de Ziel

Erik nodigt je uit voor “De Roep van de Ziel”, een intieme avond op verschillende locaties in Nederland en België, waar hij inzichten deelt en praktische tips biedt om een leven van vrijheid en vervulling te omarmen, weg van beperkende gedachten en opgelegde patronen.

Kom en ontdek de diepere betekenis van het leven!