Het gaat om balans

Mensen die mij kennen weten dat ik het belangrijk vind om in balans te zijn. Dat alles in ons leven  stroomt wanneer we in balans zijn.. Ying, Yang. Zwart, wit. Werk, inkomen, tijd voor jezelf, tijd voor een ander. Passievol leven, kunnen bezinnen. Knallen en rusten. Voelen en denken. Dromen en doen. Dat.

Vele jaren terug hoorde ik deze: “een compleet mens in een complete baan”. En ik dacht: JA! Dat is wat ik wil! En dat ben ik gaan opzoeken. Ik ben buiten m’n comfort zone gegaan. Buiten de lijntjes gaan kleuren. Tenminste, van wat “hoorde” en wat “ik was”. Want ik voelde: Ik ben veel meer dan “mijn baan”.

En zo groeide ik van werknemer naar ZZP’er (midden in de vorige crisis begonnen by the way) naar een volwaardige ondernemer met een groot team van collega’s die samen met mij vanuit hun passie bijdragen aan de programma’s die we nu zo mooi hebben staan en (internationaal) draaien.

En zo is het met jou ook!! Jij bent veel meer dan wat je nu doet! Dus als je dit voelt, dat er meer in je zit, dan is er maar 1 ding: Het gaat er vooral om wat je er mee doet.

De wereld zit VOL in een transformatie. We zitten VOL in de chaos, crisis enzoverder. De vraag is aan jou: blijf je daar in zitten of ga je de onwetendheid in omdat je voelt dat dat de enige passende weg is?

Ik ken die weg die jij wil inslaan al;. Ik ging je voor. Zal ik je de weg laten zien? Voel je wat ik zeg? Wil je dit meer onderzoeken?

De Verbindingsdagen

8 en 9 oktober 2021 organiseer ik de VERBINDINGSDAGEN. We gaan 2 dagen samen, in verbinding met elkaar, LIVE, op naar ons hart. We gaan ermee verbinden. We gaan diep bij onszelf voelen waartoe we hier zijn en wat ons drijft in ons leven: we gaan op zoek naar onze diepgewortelde zielsmissie. Want als je déze gevonden hebt, dan voel je on-ge-lo-fe-lijk veel energie en kracht om jouw leven te gaan leiden in verbinding en overvloed met jezelf!

Voel jij ook de noodzaak, de behoefte, het verlangen om samen de diepte in te duiken? En dan in verbinding met mooie mensen die óók naar binnen willen gaan. Die zichzelf willen aankijken zodat je weer mooi verder kunt groeien en jezelf vanuit je binnenste weer prachtig kunt laten zien aan de wereld?

JA?

Hopelijk zie ik je daar!

Heb het goed,

Erik

Hi ik ben Erik!

Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

Deze week zag ik een fragment voorbij komen op YouTube waarin Tim Hofman vertelt over zijn programma “Over mijn lijk”. In dit programma volgt Tim een aantal jonge mensen die de diagnose “ongeneselijk ziek” hebben gekregen en weten dat ze nog maar kort te leven hebben....

Het belang van een coach!

Het belang van een coach!

Laatst zag ik Arjen Lubach voorbij komen met zijn programma. Hij had hierin een item dat er kortgezegd op neer kwam dat er in Nederland véél te veel coaches zijn! Wel 100.000!! En, eerlijk is eerlijk, dat is ook best veel! En voor mij is dat beeld ietsje...

Ik ga het anders doen!

Ik ga het anders doen!

Het is alweer best een aantal weken geleden dat ik mijn laatste blog schreef. Ook is het je misschien opgevallen dat je me minder (of soms zelfs niet meer) voorbij ziet komen op Facebook en Insta. Ook heb ik sinds december geen webinars meer gegeven. En de,...