BLOG

HET CIRCUS VAN DE ONDERNEMER

Jongleren

Iedere dag zijn we aan het jongleren met z’n allen. De ballen allemaal tegelijkertijd omhoog gooien en maar hopen dat er geen op je hoofd valt. Ik zie het heel veel bij de ondernemende vrouwen die ik help. We moeten naar de sportschool, we moeten dit project vandaag afmaken, we moeten verantwoorde traktaties maken, we moeten binnen 2 uur reageren als we een mail krijgen van die potentiële klant, onze kinderen moeten naar allerlei hobby’s waarbij we moeten zorgen dat ze er op tijd zijn, we mogen niemand teleur stellen. Als moeten toch al eens mogen werd, dat voelt al zo veel lichter.

Trapeze

Alsof dat nog niet genoeg is, gaan we uit onze comfort zone, want in je comfort zone, ja, dan haal je niet het uiterste uit jezelf. Dus staan we bovenaan de trapeze en laten we ons in het diepe vallen. Liefst zonder vangnet. We vragen ons af waarom we ons gestresst voelen. Iedereen doet dit toch? Waarom zou jij dit dan niet kunnen? En liefst beter.

Balans

Balans. Evenwicht. Hoewel we geen van allen in het circus werken, balanceren we toch vaak op een zijden draadje. Het gaat allemaal maar net goed. Althans zo voelt het. De uitdaging waar veel ondernemende vrouwen tegenaan lopen, is balans. We willen aan alle rollen die we hebben, een goede invulling geven: moeder, partner, ondernemer, vriendin, dochter. We zullen laten zien dat we het kunnen, we geven niet op. Zelfs niet als we er ondertussen achter zijn gekomen dat we helemaal niet meer zo vaak bezig zijn met datgene waar we blij van worden. En dat de onderneming waar je eens heel veel energie van kreeg, ineens een energieslurper blijkt te zijn geworden. Hoe kan dat nou?

Ik gooi je niet voor de leeuwen

Ik wil je laten zien hoe het ook anders kan. Hoe je met meer balans door het leven kunt gaan, zowel privé als zakelijk. En of je nu een ondernemer bent met enkele collega’s, of eigenaresse van een bewustzijnspraktijk: het is voor jou! En ga ik je vertellen dat je niet meer uit je comfort zone moet gaan, nee! Ga ik je vertellen dat je niet veel dingen tegelijk kunt doen, nee! Ik ga je niet voor de leeuwen gooien.

Nee, ik neem je aan de hand. Doorloop stap voor stap de theorie, maar ga ook kijken naar de praktijk. Zodat je concreet aan de slag kunt en verbeteringen kunt doorvoeren in jouw leven en jouw onderneming, zodat je energie terugkomt, zodat je meer balans voelt. Al vanaf de eerste dag ga je oefeningen maken, om zo veranderingen aan te brengen in jouw leven en onderneming. Het gaat je lucht geven, ruimte. Plezier!

UITGELICHTE EVENTS

There are no upcoming events at this time.

UITGELICHTE ARTIKELEN

Rust vinden te midden van chaos

Rust vinden te midden van chaos

In een wereld die constant in beweging is, kan het een uitdaging lijken om rust te vinden. We leven in een tijd waarin alles lijkt te veranderen, en soms kan het voelen alsof we overweldigd worden door de chaos om ons heen. Maar wat als ik je vertelde dat juist in...

Mijn meest krachtige inzicht

Mijn meest krachtige inzicht

In deze video deel ik graag het meest krachtige inzicht dat ik de afgelopen 15 jaar heb ontdekt, geleerd van mijn leermeester Stephen Covey. Het draait allemaal om het principe van de "Cirkel van Invloed," dat ik al meer dan 10 jaar toepas in mijn leven. Cirkel van...

Wil jij jouw zielsmissie vinden?

3-daags event

De Roep van de Ziel

Erik en zijn team nodigen je van harte uit om de magische reis van zelfontdekking te ervaren tijdens De Roep van de Ziel. Hier ontwaakt je ziel, vind je jouw diepste missie, en omarm je het betekenisvolle doel van je leven. Doe met ons mee en laat je inspireren terwijl we samen jouw innerlijke wereld verkennen en een pad naar vervulling creëren.

theatershow

De Roep van de Ziel

Erik nodigt je uit voor “De Roep van de Ziel”, een intieme avond op verschillende locaties in Nederland en België, waar hij inzichten deelt en praktische tips biedt om een leven van vrijheid en vervulling te omarmen, weg van beperkende gedachten en opgelegde patronen.

Kom en ontdek de diepere betekenis van het leven!