Hét Boek voor Bewuste Mensen die Leven in de 5e dimensie

Boek Erik Verhagen

Het is alweer 5 jaar geleden dat mijn eerste boek uitkwam. Wat gaat de tijd snel! Zo snel dat het nu alweer tijd is geworden om mijn 3 e (ja, zeker) boek de wereld in te slingeren.

Dit boek heet Hét Boek voor Bewuste mensen die leven in de 5e dimensie.

Ik heb de laatste 2 jaar heel sterk gevoeld dat de wereld in een enorme transformatie terecht is gekomen. Die was al jaren geleden ingezet maar de laatste tijd gaat het in mijn ogen exponentieel. En ik voelde dan ook dat mijn eerste boek een soort update mocht krijgen.

Niet alleen is er heel veel in de wereld veranderd, ook in mijn persoonlijke leven is er dermate veel veranderd dat ik het gevoel had om dit weer te plaatsen in de tijdgeest van nu.

En ik heb het niet alleen gedaan dit keer. O nee! Dat heb ik de laatste jaren onder andere mogen leren, ik hoef het niet meer alleen te doen. Ik heb in de persoon van Marijke Vos een prachtige compagnon gevonden die delen van het boek voor me uitwerkte. We hebben uren lange gesprekken gevoerd en het resultaat is echt gaaf geworden al zeg ik het zelf. Niet alleen daardoor, ook omdat ik een aantal prachtige mensen heb gevraagd om hun visie op deze tijd, die ik de 5 e dimensie noem, te geven. En daardoor leest het vind ik nog lekkerder weg en kan iedereen er echt inspiratie uit halen.

En dat niet alleen: ook geef ik duidelijke handvatten en inzichten die je echt verder kunnen helpen. Echt Hét Boek voor bewuste mensen die leven in deze tijd dus!

Bestel Hét Boek nu! Om je te bedanken voor je geduld, krijg je een korting van 20%! Je betaalt nu geen € 24,99 maar € 19,99.

Erik Verhagen

Hi ik ben Erik! Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Wil je meer lezen over?

Volg mij op Youtube

Wil jij groeien in jouw bewustzijn? En een bewust leven leiden in vrijheid en verbinding met jezelf en anderen?

Bekijk mijn video’s

Hét Boek Erik Verhagen
Bestel Hét Boek voor Bewuste Mensen die leven in de 5e Dimensie →

Wil jij ook jouw droompraktijk realiseren?
Plan nu een persoonlijk, vrijblijvend groeigesprek in.