BLOG

Hét Boek voor Bewuste Mensen die Leven in de 5e dimensie

Boek Erik Verhagen

Het is alweer 5 jaar geleden dat mijn eerste boek uitkwam. Wat gaat de tijd snel! Zo snel dat het nu alweer tijd is geworden om mijn 3 e (ja, zeker) boek de wereld in te slingeren.

Dit boek heet Hét Boek voor Bewuste mensen die leven in de 5e dimensie.

Ik heb de laatste 2 jaar heel sterk gevoeld dat de wereld in een enorme transformatie terecht is gekomen. Die was al jaren geleden ingezet maar de laatste tijd gaat het in mijn ogen exponentieel. En ik voelde dan ook dat mijn eerste boek een soort update mocht krijgen.

Niet alleen is er heel veel in de wereld veranderd, ook in mijn persoonlijke leven is er dermate veel veranderd dat ik het gevoel had om dit weer te plaatsen in de tijdgeest van nu.

En ik heb het niet alleen gedaan dit keer. O nee! Dat heb ik de laatste jaren onder andere mogen leren, ik hoef het niet meer alleen te doen. Ik heb in de persoon van Marijke Vos een prachtige compagnon gevonden die delen van het boek voor me uitwerkte. We hebben uren lange gesprekken gevoerd en het resultaat is echt gaaf geworden al zeg ik het zelf. Niet alleen daardoor, ook omdat ik een aantal prachtige mensen heb gevraagd om hun visie op deze tijd, die ik de 5 e dimensie noem, te geven. En daardoor leest het vind ik nog lekkerder weg en kan iedereen er echt inspiratie uit halen.

En dat niet alleen: ook geef ik duidelijke handvatten en inzichten die je echt verder kunnen helpen. Echt Hét Boek voor bewuste mensen die leven in deze tijd dus!

Bestel Hét Boek nu! Om je te bedanken voor je geduld, krijg je een korting van 20%! Je betaalt nu geen € 24,99 maar € 19,99.

UITGELICHTE EVENTS

There are no upcoming events at this time.

UITGELICHTE ARTIKELEN

Rust vinden te midden van chaos

Rust vinden te midden van chaos

In een wereld die constant in beweging is, kan het een uitdaging lijken om rust te vinden. We leven in een tijd waarin alles lijkt te veranderen, en soms kan het voelen alsof we overweldigd worden door de chaos om ons heen. Maar wat als ik je vertelde dat juist in...

Mijn meest krachtige inzicht

Mijn meest krachtige inzicht

In deze video deel ik graag het meest krachtige inzicht dat ik de afgelopen 15 jaar heb ontdekt, geleerd van mijn leermeester Stephen Covey. Het draait allemaal om het principe van de "Cirkel van Invloed," dat ik al meer dan 10 jaar toepas in mijn leven. Cirkel van...

Wil jij jouw zielsmissie vinden?

3-daags event

De Roep van de Ziel

Erik en zijn team nodigen je van harte uit om de magische reis van zelfontdekking te ervaren tijdens De Roep van de Ziel. Hier ontwaakt je ziel, vind je jouw diepste missie, en omarm je het betekenisvolle doel van je leven. Doe met ons mee en laat je inspireren terwijl we samen jouw innerlijke wereld verkennen en een pad naar vervulling creëren.

theatershow

De Roep van de Ziel

Erik nodigt je uit voor “De Roep van de Ziel”, een intieme avond op verschillende locaties in Nederland en België, waar hij inzichten deelt en praktische tips biedt om een leven van vrijheid en vervulling te omarmen, weg van beperkende gedachten en opgelegde patronen.

Kom en ontdek de diepere betekenis van het leven!