Hét Boek voor Bewuste Mensen die Leven in de 5e dimensie

Boek Erik Verhagen

Het is alweer 5 jaar geleden dat mijn eerste boek uitkwam. Wat gaat de tijd snel! Zo snel dat het nu alweer tijd is geworden om mijn 3 e (ja, zeker) boek de wereld in te slingeren.

Dit boek heet Hét Boek voor Bewuste mensen die leven in de 5e dimensie.

Ik heb de laatste 2 jaar heel sterk gevoeld dat de wereld in een enorme transformatie terecht is gekomen. Die was al jaren geleden ingezet maar de laatste tijd gaat het in mijn ogen exponentieel. En ik voelde dan ook dat mijn eerste boek een soort update mocht krijgen.

Niet alleen is er heel veel in de wereld veranderd, ook in mijn persoonlijke leven is er dermate veel veranderd dat ik het gevoel had om dit weer te plaatsen in de tijdgeest van nu.

En ik heb het niet alleen gedaan dit keer. O nee! Dat heb ik de laatste jaren onder andere mogen leren, ik hoef het niet meer alleen te doen. Ik heb in de persoon van Marijke Vos een prachtige compagnon gevonden die delen van het boek voor me uitwerkte. We hebben uren lange gesprekken gevoerd en het resultaat is echt gaaf geworden al zeg ik het zelf. Niet alleen daardoor, ook omdat ik een aantal prachtige mensen heb gevraagd om hun visie op deze tijd, die ik de 5 e dimensie noem, te geven. En daardoor leest het vind ik nog lekkerder weg en kan iedereen er echt inspiratie uit halen.

En dat niet alleen: ook geef ik duidelijke handvatten en inzichten die je echt verder kunnen helpen. Echt Hét Boek voor bewuste mensen die leven in deze tijd dus!

Bestel Hét Boek nu! Om je te bedanken voor je geduld, krijg je een korting van 20%! Je betaalt nu geen € 24,99 maar € 19,99.

Hi ik ben Erik!

Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

Deze week zag ik een fragment voorbij komen op YouTube waarin Tim Hofman vertelt over zijn programma “Over mijn lijk”. In dit programma volgt Tim een aantal jonge mensen die de diagnose “ongeneselijk ziek” hebben gekregen en weten dat ze nog maar kort te leven hebben....

Het belang van een coach!

Het belang van een coach!

Laatst zag ik Arjen Lubach voorbij komen met zijn programma. Hij had hierin een item dat er kortgezegd op neer kwam dat er in Nederland véél te veel coaches zijn! Wel 100.000!! En, eerlijk is eerlijk, dat is ook best veel! En voor mij is dat beeld ietsje...

Ik ga het anders doen!

Ik ga het anders doen!

Het is alweer best een aantal weken geleden dat ik mijn laatste blog schreef. Ook is het je misschien opgevallen dat je me minder (of soms zelfs niet meer) voorbij ziet komen op Facebook en Insta. Ook heb ik sinds december geen webinars meer gegeven. En de,...