Hét Boek voor Bewuste Mensen die Leven in de 5e dimensie

Het is alweer 5 jaar geleden dat mijn eerste boek uitkwam. Wat gaat de tijd snel! Zo snel dat het nu alweer tijd is geworden om mijn 3 e (ja, zeker) boek de wereld in te slingeren.

Dit boek heet Hét Boek voor Bewuste mensen die leven in de 5e dimensie.

Ik heb de laatste 2 jaar heel sterk gevoeld dat de wereld in een enorme transformatie terecht is gekomen. Die was al jaren geleden ingezet maar de laatste tijd gaat het in mijn ogen exponentieel. En ik voelde dan ook dat mijn eerste boek een soort update mocht krijgen.

Niet alleen is er heel veel in de wereld veranderd, ook in mijn persoonlijke leven is er dermate veel veranderd dat ik het gevoel had om dit weer te plaatsen in de tijdgeest van nu.

En ik heb het niet alleen gedaan dit keer. O nee! Dat heb ik de laatste jaren onder andere mogen leren, ik hoef het niet meer alleen te doen. Ik heb in de persoon van Marijke Vos een prachtige compagnon gevonden die delen van het boek voor me uitwerkte. We hebben uren lange gesprekken gevoerd en het resultaat is echt gaaf geworden al zeg ik het zelf. Niet alleen daardoor, ook omdat ik een aantal prachtige mensen heb gevraagd om hun visie op deze tijd, die ik de 5 e dimensie noem, te geven. En daardoor leest het vind ik nog lekkerder weg en kan iedereen er echt inspiratie uit halen.

En dat niet alleen: ook geef ik duidelijke handvatten en inzichten die je echt verder kunnen helpen. Echt Hét Boek voor bewuste mensen die leven in deze tijd dus!

Bestel Hét Boek nu! Om je te bedanken voor je geduld, krijg je een korting van 20%! Je betaalt nu geen € 24,99 maar € 19,99.

Wil jij jouw zielsmissie vinden?

3-daags event

De Roep van de Ziel

Erik en zijn team nodigen je van harte uit om de magische reis van zelfontdekking te ervaren tijdens De Roep van de Ziel. Hier ontwaakt je ziel, vind je jouw diepste missie, en omarm je het betekenisvolle doel van je leven. Doe met ons mee en laat je inspireren terwijl we samen jouw innerlijke wereld verkennen en een pad naar vervulling creëren.

theatershow

De Roep van de Ziel

Erik nodigt je uit voor “De Roep van de Ziel”, een intieme avond op verschillende locaties in Nederland en België, waar hij inzichten deelt en praktische tips biedt om een leven van vrijheid en vervulling te omarmen, weg van beperkende gedachten en opgelegde patronen.

Kom en ontdek de diepere betekenis van het leven!

Misschien vind je dit ook interessant?

Loslaten van controle

Loslaten van controle

Vandaag wil ik het hebben over het loslaten van controle en het omarmen van het onbekende. Want laten we eerlijk zijn, we zijn allemaal wel eens in de verleiding gekomen om controle te willen uitoefenen over anderen, systemen, bedrijven en organisaties. Natuurlijk is...

De Magie van  Jouw Zielsmissie Herinneren

De Magie van Jouw Zielsmissie Herinneren

Ik wil vandaag met je praten over iets dat diep van binnen resoneert - jouw zielsmissie. In het midden van de hectiek van het dagelijkse leven, kan het gemakkelijk zijn om dit te vergeten. Maar maak je geen zorgen, ik ben hier om je eraan te herinneren. Jouw...

Mijn reis van alcohol en verslaving naar gezondheid

Mijn reis van alcohol en verslaving naar gezondheid

Op jonge leeftijd vond ik troost in alcohol. Op mijn veertiende dronk ik mijn eerste biertje als een manier om mijn emoties te dempen. Ik had niet het gevoel dat ik een veilige plek had om mezelf te zijn. Alcohol werd mijn trouwe metgezel, een langdurige vriend die me...