HET BESTE VAN DRIE WERELDEN

Het beste van drie werelden

We onderscheiden door alle tijdperken heen drie werelden: de voel-wereld, de denk-wereld en de doe-wereld. Veel van mijn klanten leven vooral vanuit de voelwereld: NLP, aurareading, reiki, healing, yoga, teachers, coaches, mindfullness. De voel-wereld staat in het teken van de vrouwelijke energie. Van voelen, emotie, intuïtie en zachtheid.

Maar hoe zit het met jouw denk- en doe-wereld?

Merk jij ook dat je hierin in de transitie zit naar het 5D tijdperk?

In het 5D tijdperk hoeft het feit dat wij investeren in onze voel-wereld niet te betekenen dat wij vervolgens geen ijzersterke bedrijfsstrategie kunnen bedenken of een doeltreffend actieplan kunnen opstellen. In het 5D tijdperk mag de voel- denk- en doe-energie naast elkaar bestaan en elkaar versterken.

Je mag voelen wat goed is en waar je naartoe wilt, maar je mag dit ook onderbouwen met feiten en vervolgens gaan uitvoeren.

Misschien herken jij je erg in het feit dat je al voelt wat goed is. Dat je al wéét wat de bedoeling is. Maar ben je er nog niet helemaal zeker van hoe je dit kunt omzetten in een betekenisvolle en goed lopende bewustwordingspraktijk.

De tijd is gekomen om hier mee aan de slag te gaan. Je mag jouw doelen concreet gaan maken, gaan onderbouwen, verbanden gaan leggen en plannen gaan maken en uitvoeren. In 5D kun je het beste uit jezelf halen wanneer je voelt, denkt én doet.

Alles is richten (voelen), inrichten (denken) en verrichten (doen). Wanneer je kunt richten, kun je een plan maken en kun je écht gaan manifesteren!

Erik Verhagen

Hi ik ben Erik! Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Wil je meer lezen over?

Volg mij op Youtube

Wil jij groeien in jouw bewustzijn? En een bewust leven leiden in vrijheid en verbinding met jezelf en anderen?

Bekijk mijn video’s

Hét Boek Erik Verhagen
Bestel Hét Boek voor Bewuste Mensen die leven in de 5e Dimensie →

Wil jij ook jouw droompraktijk realiseren?
Plan nu een persoonlijk, vrijblijvend groeigesprek in.