HET BESTE VAN DRIE WERELDEN

Het beste van drie werelden

We onderscheiden door alle tijdperken heen drie werelden: de voel-wereld, de denk-wereld en de doe-wereld. Veel van mijn klanten leven vooral vanuit de voelwereld: NLP, aurareading, reiki, healing, yoga, teachers, coaches, mindfullness. De voel-wereld staat in het teken van de vrouwelijke energie. Van voelen, emotie, intuïtie en zachtheid.

Maar hoe zit het met jouw denk- en doe-wereld?

Merk jij ook dat je hierin in de transitie zit naar het 5D tijdperk?

In het 5D tijdperk hoeft het feit dat wij investeren in onze voel-wereld niet te betekenen dat wij vervolgens geen ijzersterke bedrijfsstrategie kunnen bedenken of een doeltreffend actieplan kunnen opstellen. In het 5D tijdperk mag de voel- denk- en doe-energie naast elkaar bestaan en elkaar versterken.

Je mag voelen wat goed is en waar je naartoe wilt, maar je mag dit ook onderbouwen met feiten en vervolgens gaan uitvoeren.

Misschien herken jij je erg in het feit dat je al voelt wat goed is. Dat je al wéét wat de bedoeling is. Maar ben je er nog niet helemaal zeker van hoe je dit kunt omzetten in een betekenisvolle en goed lopende bewustwordingspraktijk.

De tijd is gekomen om hier mee aan de slag te gaan. Je mag jouw doelen concreet gaan maken, gaan onderbouwen, verbanden gaan leggen en plannen gaan maken en uitvoeren. In 5D kun je het beste uit jezelf halen wanneer je voelt, denkt én doet.

Alles is richten (voelen), inrichten (denken) en verrichten (doen). Wanneer je kunt richten, kun je een plan maken en kun je écht gaan manifesteren!

Hi ik ben Erik!

Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

Deze week zag ik een fragment voorbij komen op YouTube waarin Tim Hofman vertelt over zijn programma “Over mijn lijk”. In dit programma volgt Tim een aantal jonge mensen die de diagnose “ongeneselijk ziek” hebben gekregen en weten dat ze nog maar kort te leven hebben....

Het belang van een coach!

Het belang van een coach!

Laatst zag ik Arjen Lubach voorbij komen met zijn programma. Hij had hierin een item dat er kortgezegd op neer kwam dat er in Nederland véél te veel coaches zijn! Wel 100.000!! En, eerlijk is eerlijk, dat is ook best veel! En voor mij is dat beeld ietsje...

Ik ga het anders doen!

Ik ga het anders doen!

Het is alweer best een aantal weken geleden dat ik mijn laatste blog schreef. Ook is het je misschien opgevallen dat je me minder (of soms zelfs niet meer) voorbij ziet komen op Facebook en Insta. Ook heb ik sinds december geen webinars meer gegeven. En de,...