HET BESTE VAN DRIE WERELDEN

We onderscheiden door alle tijdperken heen drie werelden: de voel-wereld, de denk-wereld en de doe-wereld. Veel van mijn klanten leven vooral vanuit de voelwereld: NLP, aurareading, reiki, healing, yoga, teachers, coaches, mindfullness. De voel-wereld staat in het teken van de vrouwelijke energie. Van voelen, emotie, intuïtie en zachtheid.

Maar hoe zit het met jouw denk- en doe-wereld?

Merk jij ook dat je hierin in de transitie zit naar het 5D tijdperk?

In het 5D tijdperk hoeft het feit dat wij investeren in onze voel-wereld niet te betekenen dat wij vervolgens geen ijzersterke bedrijfsstrategie kunnen bedenken of een doeltreffend actieplan kunnen opstellen. In het 5D tijdperk mag de voel- denk- en doe-energie naast elkaar bestaan en elkaar versterken.

Je mag voelen wat goed is en waar je naartoe wilt, maar je mag dit ook onderbouwen met feiten en vervolgens gaan uitvoeren.

Misschien herken jij je erg in het feit dat je al voelt wat goed is. Dat je al wéét wat de bedoeling is. Maar ben je er nog niet helemaal zeker van hoe je dit kunt omzetten in een betekenisvolle en goed lopende bewustwordingspraktijk.

De tijd is gekomen om hier mee aan de slag te gaan. Je mag jouw doelen concreet gaan maken, gaan onderbouwen, verbanden gaan leggen en plannen gaan maken en uitvoeren. In 5D kun je het beste uit jezelf halen wanneer je voelt, denkt én doet.

Alles is richten (voelen), inrichten (denken) en verrichten (doen). Wanneer je kunt richten, kun je een plan maken en kun je écht gaan manifesteren!

Wil jij jouw zielsmissie vinden?

3-daags event

De Roep van de Ziel

Erik en zijn team nodigen je van harte uit om de magische reis van zelfontdekking te ervaren tijdens De Roep van de Ziel. Hier ontwaakt je ziel, vind je jouw diepste missie, en omarm je het betekenisvolle doel van je leven. Doe met ons mee en laat je inspireren terwijl we samen jouw innerlijke wereld verkennen en een pad naar vervulling creëren.

theatershow

De Roep van de Ziel

Erik nodigt je uit voor “De Roep van de Ziel”, een intieme avond op verschillende locaties in Nederland en België, waar hij inzichten deelt en praktische tips biedt om een leven van vrijheid en vervulling te omarmen, weg van beperkende gedachten en opgelegde patronen.

Kom en ontdek de diepere betekenis van het leven!

Misschien vind je dit ook interessant?

Loslaten van controle

Loslaten van controle

Vandaag wil ik het hebben over het loslaten van controle en het omarmen van het onbekende. Want laten we eerlijk zijn, we zijn allemaal wel eens in de verleiding gekomen om controle te willen uitoefenen over anderen, systemen, bedrijven en organisaties. Natuurlijk is...

De Magie van  Jouw Zielsmissie Herinneren

De Magie van Jouw Zielsmissie Herinneren

Ik wil vandaag met je praten over iets dat diep van binnen resoneert - jouw zielsmissie. In het midden van de hectiek van het dagelijkse leven, kan het gemakkelijk zijn om dit te vergeten. Maar maak je geen zorgen, ik ben hier om je eraan te herinneren. Jouw...

Mijn reis van alcohol en verslaving naar gezondheid

Mijn reis van alcohol en verslaving naar gezondheid

Op jonge leeftijd vond ik troost in alcohol. Op mijn veertiende dronk ik mijn eerste biertje als een manier om mijn emoties te dempen. Ik had niet het gevoel dat ik een veilige plek had om mezelf te zijn. Alcohol werd mijn trouwe metgezel, een langdurige vriend die me...