BLOG

HET BESTE VAN DRIE WERELDEN

Het beste van drie werelden

We onderscheiden door alle tijdperken heen drie werelden: de voel-wereld, de denk-wereld en de doe-wereld. Veel van mijn klanten leven vooral vanuit de voelwereld: NLP, aurareading, reiki, healing, yoga, teachers, coaches, mindfullness. De voel-wereld staat in het teken van de vrouwelijke energie. Van voelen, emotie, intuïtie en zachtheid.

Maar hoe zit het met jouw denk- en doe-wereld?

Merk jij ook dat je hierin in de transitie zit naar het 5D tijdperk?

In het 5D tijdperk hoeft het feit dat wij investeren in onze voel-wereld niet te betekenen dat wij vervolgens geen ijzersterke bedrijfsstrategie kunnen bedenken of een doeltreffend actieplan kunnen opstellen. In het 5D tijdperk mag de voel- denk- en doe-energie naast elkaar bestaan en elkaar versterken.

Je mag voelen wat goed is en waar je naartoe wilt, maar je mag dit ook onderbouwen met feiten en vervolgens gaan uitvoeren.

Misschien herken jij je erg in het feit dat je al voelt wat goed is. Dat je al wéét wat de bedoeling is. Maar ben je er nog niet helemaal zeker van hoe je dit kunt omzetten in een betekenisvolle en goed lopende bewustwordingspraktijk.

De tijd is gekomen om hier mee aan de slag te gaan. Je mag jouw doelen concreet gaan maken, gaan onderbouwen, verbanden gaan leggen en plannen gaan maken en uitvoeren. In 5D kun je het beste uit jezelf halen wanneer je voelt, denkt én doet.

Alles is richten (voelen), inrichten (denken) en verrichten (doen). Wanneer je kunt richten, kun je een plan maken en kun je écht gaan manifesteren!

UITGELICHTE EVENTS

There are no upcoming events at this time.

UITGELICHTE ARTIKELEN

Rust vinden te midden van chaos

Rust vinden te midden van chaos

In een wereld die constant in beweging is, kan het een uitdaging lijken om rust te vinden. We leven in een tijd waarin alles lijkt te veranderen, en soms kan het voelen alsof we overweldigd worden door de chaos om ons heen. Maar wat als ik je vertelde dat juist in...

Mijn meest krachtige inzicht

Mijn meest krachtige inzicht

In deze video deel ik graag het meest krachtige inzicht dat ik de afgelopen 15 jaar heb ontdekt, geleerd van mijn leermeester Stephen Covey. Het draait allemaal om het principe van de "Cirkel van Invloed," dat ik al meer dan 10 jaar toepas in mijn leven. Cirkel van...

Wil jij jouw zielsmissie vinden?

3-daags event

De Roep van de Ziel

Erik en zijn team nodigen je van harte uit om de magische reis van zelfontdekking te ervaren tijdens De Roep van de Ziel. Hier ontwaakt je ziel, vind je jouw diepste missie, en omarm je het betekenisvolle doel van je leven. Doe met ons mee en laat je inspireren terwijl we samen jouw innerlijke wereld verkennen en een pad naar vervulling creëren.

theatershow

De Roep van de Ziel

Erik nodigt je uit voor “De Roep van de Ziel”, een intieme avond op verschillende locaties in Nederland en België, waar hij inzichten deelt en praktische tips biedt om een leven van vrijheid en vervulling te omarmen, weg van beperkende gedachten en opgelegde patronen.

Kom en ontdek de diepere betekenis van het leven!