BLOG

Het belang van een coach!

Laatst zag ik Arjen Lubach voorbij komen met zijn programma. Hij had hierin een item dat er kortgezegd op neer kwam dat er in Nederland véél te veel coaches zijn! Wel 100.000!! En, eerlijk is eerlijk, dat is ook best veel!

En voor mij is dat beeld ietsje genuanceerder: er zijn (ongetwijfeld) zeer veel mensen die zich hebben ingeschreven als coach bij de KvK en ik weet uit ervaring dat er zeer veel mensen zijn die er (al dan niet helaas) niets, bijna niets of te weinig mee doen in de praktijk dus het “netto aantal coaches” zal veel lager liggen hok ik.

Anyway: waarom zoveel coaches? Ikzelf zeg altijd tegen mijn klanten (onder andere coaches!! 😉 ), er is genoeg plek voor iedereen. En: er zijn ook steeds meer mensen die behoefte hebben aan een coach! Want een goede coach spiegelt je op stukken die je zelf niet ziet en die ervoor zorgen dat je beperkt blijft in een deel van je groei als mens! En dat is natuurlijk wél zonde! Dus, als je wat open staat om jezelf meer aan te kijken en je vindt dat leuk, fijn, nodig, belangrijk: neem dan vooral een coach!

Nu had ik vóórdat ik dit item voorbij zag komen nét een video opgenomen toen ik onderweg was naar mijn coach (hahahaha, jazeker!). Dus: Arjen: dank je wel voor je mooie, grappige item! En via deze link kun je zien wat ik vind van het hebben c.q inschakelen van een coach! En: wat de valkuilen kunnen zijn! Veel kijkplezier via deze link:

O enne: ik zou het heel leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal: dan kan ik mijn content beter afstemmen op waar jij meer informatie over zou willen hebben als het gaat over groeien in bewustzijn!

Dank je wel en tot de volgende 😉

Lang leve de Coach! 😉
Erik

UITGELICHTE EVENTS

UITGELICHTE ARTIKELEN

Rust vinden te midden van chaos

Rust vinden te midden van chaos

In een wereld die constant in beweging is, kan het een uitdaging lijken om rust te vinden. We leven in een tijd waarin alles lijkt te veranderen, en soms kan het voelen alsof we overweldigd worden door de chaos om ons heen. Maar wat als ik je vertelde dat juist in...

Mijn meest krachtige inzicht

Mijn meest krachtige inzicht

In deze video deel ik graag het meest krachtige inzicht dat ik de afgelopen 15 jaar heb ontdekt, geleerd van mijn leermeester Stephen Covey. Het draait allemaal om het principe van de "Cirkel van Invloed," dat ik al meer dan 10 jaar toepas in mijn leven. Cirkel van...

Wil jij jouw zielsmissie vinden?

3-daags event

De Roep van de Ziel

Erik en zijn team nodigen je van harte uit om de magische reis van zelfontdekking te ervaren tijdens De Roep van de Ziel. Hier ontwaakt je ziel, vind je jouw diepste missie, en omarm je het betekenisvolle doel van je leven. Doe met ons mee en laat je inspireren terwijl we samen jouw innerlijke wereld verkennen en een pad naar vervulling creëren.

theatershow

De Roep van de Ziel

Erik nodigt je uit voor “De Roep van de Ziel”, een intieme avond op verschillende locaties in Nederland en België, waar hij inzichten deelt en praktische tips biedt om een leven van vrijheid en vervulling te omarmen, weg van beperkende gedachten en opgelegde patronen.

Kom en ontdek de diepere betekenis van het leven!