Het belang van een coach!

Laatst zag ik Arjen Lubach voorbij komen met zijn programma. Hij had hierin een item dat er kortgezegd op neer kwam dat er in Nederland véél te veel coaches zijn! Wel 100.000!! En, eerlijk is eerlijk, dat is ook best veel!

En voor mij is dat beeld ietsje genuanceerder: er zijn (ongetwijfeld) zeer veel mensen die zich hebben ingeschreven als coach bij de KvK en ik weet uit ervaring dat er zeer veel mensen zijn die er (al dan niet helaas) niets, bijna niets of te weinig mee doen in de praktijk dus het “netto aantal coaches” zal veel lager liggen hok ik.

Anyway: waarom zoveel coaches? Ikzelf zeg altijd tegen mijn klanten (onder andere coaches!! 😉 ), er is genoeg plek voor iedereen. En: er zijn ook steeds meer mensen die behoefte hebben aan een coach! Want een goede coach spiegelt je op stukken die je zelf niet ziet en die ervoor zorgen dat je beperkt blijft in een deel van je groei als mens! En dat is natuurlijk wél zonde! Dus, als je wat open staat om jezelf meer aan te kijken en je vindt dat leuk, fijn, nodig, belangrijk: neem dan vooral een coach!

Nu had ik vóórdat ik dit item voorbij zag komen nét een video opgenomen toen ik onderweg was naar mijn coach (hahahaha, jazeker!). Dus: Arjen: dank je wel voor je mooie, grappige item! En via deze link kun je zien wat ik vind van het hebben c.q inschakelen van een coach! En: wat de valkuilen kunnen zijn! Veel kijkplezier via deze link:

O enne: ik zou het heel leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal: dan kan ik mijn content beter afstemmen op waar jij meer informatie over zou willen hebben als het gaat over groeien in bewustzijn!

Dank je wel en tot de volgende 😉

Lang leve de Coach! 😉
Erik

Wil jij jouw zielsmissie vinden?

3-daags event

De Roep van de Ziel

Erik en zijn team nodigen je van harte uit om de magische reis van zelfontdekking te ervaren tijdens De Roep van de Ziel. Hier ontwaakt je ziel, vind je jouw diepste missie, en omarm je het betekenisvolle doel van je leven. Doe met ons mee en laat je inspireren terwijl we samen jouw innerlijke wereld verkennen en een pad naar vervulling creëren.

theatershow

De Roep van de Ziel

Erik nodigt je uit voor “De Roep van de Ziel”, een intieme avond op verschillende locaties in Nederland en België, waar hij inzichten deelt en praktische tips biedt om een leven van vrijheid en vervulling te omarmen, weg van beperkende gedachten en opgelegde patronen.

Kom en ontdek de diepere betekenis van het leven!

Misschien vind je dit ook interessant?

Loslaten van controle

Loslaten van controle

Vandaag wil ik het hebben over het loslaten van controle en het omarmen van het onbekende. Want laten we eerlijk zijn, we zijn allemaal wel eens in de verleiding gekomen om controle te willen uitoefenen over anderen, systemen, bedrijven en organisaties. Natuurlijk is...

De Magie van  Jouw Zielsmissie Herinneren

De Magie van Jouw Zielsmissie Herinneren

Ik wil vandaag met je praten over iets dat diep van binnen resoneert - jouw zielsmissie. In het midden van de hectiek van het dagelijkse leven, kan het gemakkelijk zijn om dit te vergeten. Maar maak je geen zorgen, ik ben hier om je eraan te herinneren. Jouw...

Mijn reis van alcohol en verslaving naar gezondheid

Mijn reis van alcohol en verslaving naar gezondheid

Op jonge leeftijd vond ik troost in alcohol. Op mijn veertiende dronk ik mijn eerste biertje als een manier om mijn emoties te dempen. Ik had niet het gevoel dat ik een veilige plek had om mezelf te zijn. Alcohol werd mijn trouwe metgezel, een langdurige vriend die me...