Het belang van een coach!

Laatst zag ik Arjen Lubach voorbij komen met zijn programma. Hij had hierin een item dat er kortgezegd op neer kwam dat er in Nederland véél te veel coaches zijn! Wel 100.000!! En, eerlijk is eerlijk, dat is ook best veel!

En voor mij is dat beeld ietsje genuanceerder: er zijn (ongetwijfeld) zeer veel mensen die zich hebben ingeschreven als coach bij de KvK en ik weet uit ervaring dat er zeer veel mensen zijn die er (al dan niet helaas) niets, bijna niets of te weinig mee doen in de praktijk dus het “netto aantal coaches” zal veel lager liggen hok ik.

Anyway: waarom zoveel coaches? Ikzelf zeg altijd tegen mijn klanten (onder andere coaches!! 😉 ), er is genoeg plek voor iedereen. En: er zijn ook steeds meer mensen die behoefte hebben aan een coach! Want een goede coach spiegelt je op stukken die je zelf niet ziet en die ervoor zorgen dat je beperkt blijft in een deel van je groei als mens! En dat is natuurlijk wél zonde! Dus, als je wat open staat om jezelf meer aan te kijken en je vindt dat leuk, fijn, nodig, belangrijk: neem dan vooral een coach!

Nu had ik vóórdat ik dit item voorbij zag komen nét een video opgenomen toen ik onderweg was naar mijn coach (hahahaha, jazeker!). Dus: Arjen: dank je wel voor je mooie, grappige item! En via deze link kun je zien wat ik vind van het hebben c.q inschakelen van een coach! En: wat de valkuilen kunnen zijn! Veel kijkplezier via deze link:

O enne: ik zou het heel leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal: dan kan ik mijn content beter afstemmen op waar jij meer informatie over zou willen hebben als het gaat over groeien in bewustzijn!

Dank je wel en tot de volgende 😉

Lang leve de Coach! 😉
Erik

Hi ik ben Erik!

Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

Deze week zag ik een fragment voorbij komen op YouTube waarin Tim Hofman vertelt over zijn programma “Over mijn lijk”. In dit programma volgt Tim een aantal jonge mensen die de diagnose “ongeneselijk ziek” hebben gekregen en weten dat ze nog maar kort te leven hebben....

Ik ga het anders doen!

Ik ga het anders doen!

Het is alweer best een aantal weken geleden dat ik mijn laatste blog schreef. Ook is het je misschien opgevallen dat je me minder (of soms zelfs niet meer) voorbij ziet komen op Facebook en Insta. Ook heb ik sinds december geen webinars meer gegeven. En de,...

Bewust & Impactvol Ondernemen Challenge 2022

Bewust & Impactvol Ondernemen Challenge 2022

Wil jij dit jaar goed van start gaan en verder bouwen aan jouw droom?Heb jij: Dromen maar heb je geen idee welke stappen je daarin moet zetten Twijfels over dat je wel “een ondernemer” bent of, sterker nog, zie je eigenlijk jezelf helemaal niet als een ondernemer en...