Het belang van een coach!

Laatst zag ik Arjen Lubach voorbij komen met zijn programma. Hij had hierin een item dat er kortgezegd op neer kwam dat er in Nederland véél te veel coaches zijn! Wel 100.000!! En, eerlijk is eerlijk, dat is ook best veel!

En voor mij is dat beeld ietsje genuanceerder: er zijn (ongetwijfeld) zeer veel mensen die zich hebben ingeschreven als coach bij de KvK en ik weet uit ervaring dat er zeer veel mensen zijn die er (al dan niet helaas) niets, bijna niets of te weinig mee doen in de praktijk dus het “netto aantal coaches” zal veel lager liggen hok ik.

Anyway: waarom zoveel coaches? Ikzelf zeg altijd tegen mijn klanten (onder andere coaches!! 😉 ), er is genoeg plek voor iedereen. En: er zijn ook steeds meer mensen die behoefte hebben aan een coach! Want een goede coach spiegelt je op stukken die je zelf niet ziet en die ervoor zorgen dat je beperkt blijft in een deel van je groei als mens! En dat is natuurlijk wél zonde! Dus, als je wat open staat om jezelf meer aan te kijken en je vindt dat leuk, fijn, nodig, belangrijk: neem dan vooral een coach!

Nu had ik vóórdat ik dit item voorbij zag komen nét een video opgenomen toen ik onderweg was naar mijn coach (hahahaha, jazeker!). Dus: Arjen: dank je wel voor je mooie, grappige item! En via deze link kun je zien wat ik vind van het hebben c.q inschakelen van een coach! En: wat de valkuilen kunnen zijn! Veel kijkplezier via deze link:

YouTube video

O enne: ik zou het heel leuk vinden als je je abonneert op mijn YouTube kanaal: dan kan ik mijn content beter afstemmen op waar jij meer informatie over zou willen hebben als het gaat over groeien in bewustzijn!

Dank je wel en tot de volgende 😉

Lang leve de Coach! 😉
Erik

Erik Verhagen

Hi ik ben Erik! Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Wil je meer lezen over?

Volg mij op Youtube

Wil jij groeien in jouw bewustzijn? En een bewust leven leiden in vrijheid en verbinding met jezelf en anderen?

Bekijk mijn video’s

Hét Boek Erik Verhagen
Bestel Hét Boek voor Bewuste Mensen die leven in de 5e Dimensie →

Wil jij ook jouw droompraktijk realiseren?
Plan nu een persoonlijk, vrijblijvend groeigesprek in.