Waarom het hebben van een zielsmissie juist NU zo belangrijk is

Mensen die me een beetje kennen en volgen weten dat ik het héél belangrijk vind om je zielsmissie in dit leven te vinden. Te leven. Je Je why kennen: waarom doe je de dingen zoals je ze doet. Of zou moeten doen.

Het heeft me zoveel bezig gehouden. Ik heb er trainingen over gemaakt. Boeken over geschreven. Ik kan er geen genoeg van krijgen hahaha 😉

Waarom vind ik het eigenlijk zo belangrijk om een zielsmissie te hebben, hem te vinden en te leven? Waarom eigenlijk?

Nou, ik geloof dat we allemaal bij onze geboorte héél goed weten en voelen wie we zijn. En waarom we hier zijn. We zijn hier in de puurste vorm. Nog niet aangetast door TV’s, meningen, opvoedingen, politiek, samenlevingen en ga zo maar door. Dus als we geboren worden hebben we onze “opdracht”  nog heel goed in het vizier. En we zijn (figuurlijk EN letterlijk!!) nog open minded.

En ik geloof dat er een God is. Great Spirit. Spirits. Een Universum. Geef zelf maar even een naam aan hoe jij dit/hem/haar noemt. Alles is goed. En met die opdracht, boodschap, is onze ziel gevoed. En weten we: okay: dit gaan we dit leven doen. Dit is waar ik mijn prachtige talenten, gaven, liefde, energie voor mag gaan inzetten.

Echter… na ons 7e levensjaar wordt deze opdracht min of meer verdoezeld door allerhande mensen, dingen, systemen, enzovoorts.

En nu geloof ik ook dat we NU in een NIEUWE TIJD zijn aangekomen. EEN NIEUW TIJDPERK. Een tijdperk waarin we uit de ANGT mogen gaan en ons weer mogen gaan HERINNEREN waarom we hier zijn. Op aarde. In dit leven. Vanuit liefde. Dus daarom vind ik het van essentieel belang om deze te gaan herinneren, vinden. Zodat we vanuit ons pure hart weer mogen gaan leven en dus ook heel veel totaal onzinnige maatregelen die genomen worden weer plek kunnen maken voor het échte nieuwe normaal.

Nou daarom dus.

Ik heb meerdere programma’s waarbij ik mensen leer HOE ze hun zielsmissie kunnen ontdekken. Kunnen leven.

En deze week wil ik daarvoor mijn e-mail training “Vind je Zielsmissie” in de schijnwerper zetten. Omdat het een hele mooie én laagdrempelige manier is om er zelf achter te kunnen komen. En in deze Valentijnsweek doe ik daar dan weer een extra schepje boven op met een extra korting.

Want het is, nogmaals, NU nodig dat we ALLEMAAL vanuit onze kern, onze ECHTE KERN, gaan leven.

Wil je meer weten over deze e-mailtraining waarin we jouw zielsmissie samen gaan formuleren? Schrijf je hieronder in zodat we je – deze week nog! – een geweldige aanbieding kunnen toesturen die je NIET wilt missen.

Op naar het ECHTE NIEUWE NORMAAL!

Be well,

Erik

Erik Verhagen

Hi ik ben Erik! Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Wil je meer lezen over?

Volg mij op Youtube

Wil jij groeien in jouw bewustzijn? En een bewust leven leiden in vrijheid en verbinding met jezelf en anderen?

Bekijk mijn video’s

Hét Boek Erik Verhagen
Bestel Hét Boek voor Bewuste Mensen die leven in de 5e Dimensie →

Wil jij ook jouw droompraktijk realiseren?
Plan nu een persoonlijk, vrijblijvend groeigesprek in.