Waarom het hebben van een zielsmissie juist NU zo belangrijk is

Mensen die me een beetje kennen en volgen weten dat ik het héél belangrijk vind om je zielsmissie in dit leven te vinden. Te leven. Je Je why kennen: waarom doe je de dingen zoals je ze doet. Of zou moeten doen.

Het heeft me zoveel bezig gehouden. Ik heb er trainingen over gemaakt. Boeken over geschreven. Ik kan er geen genoeg van krijgen hahaha 😉

Waarom vind ik het eigenlijk zo belangrijk om een zielsmissie te hebben, hem te vinden en te leven? Waarom eigenlijk?

Nou, ik geloof dat we allemaal bij onze geboorte héél goed weten en voelen wie we zijn. En waarom we hier zijn. We zijn hier in de puurste vorm. Nog niet aangetast door TV’s, meningen, opvoedingen, politiek, samenlevingen en ga zo maar door. Dus als we geboren worden hebben we onze “opdracht”  nog heel goed in het vizier. En we zijn (figuurlijk EN letterlijk!!) nog open minded.

En ik geloof dat er een God is. Great Spirit. Spirits. Een Universum. Geef zelf maar even een naam aan hoe jij dit/hem/haar noemt. Alles is goed. En met die opdracht, boodschap, is onze ziel gevoed. En weten we: okay: dit gaan we dit leven doen. Dit is waar ik mijn prachtige talenten, gaven, liefde, energie voor mag gaan inzetten.

Echter… na ons 7e levensjaar wordt deze opdracht min of meer verdoezeld door allerhande mensen, dingen, systemen, enzovoorts.

En nu geloof ik ook dat we NU in een NIEUWE TIJD zijn aangekomen. EEN NIEUW TIJDPERK. Een tijdperk waarin we uit de ANGT mogen gaan en ons weer mogen gaan HERINNEREN waarom we hier zijn. Op aarde. In dit leven. Vanuit liefde. Dus daarom vind ik het van essentieel belang om deze te gaan herinneren, vinden. Zodat we vanuit ons pure hart weer mogen gaan leven en dus ook heel veel totaal onzinnige maatregelen die genomen worden weer plek kunnen maken voor het échte nieuwe normaal.

Nou daarom dus.

Ik heb meerdere programma’s waarbij ik mensen leer HOE ze hun zielsmissie kunnen ontdekken. Kunnen leven.

En deze week wil ik daarvoor mijn e-mail training “Vind je Zielsmissie” in de schijnwerper zetten. Omdat het een hele mooie én laagdrempelige manier is om er zelf achter te kunnen komen. En in deze Valentijnsweek doe ik daar dan weer een extra schepje boven op met een extra korting.

Want het is, nogmaals, NU nodig dat we ALLEMAAL vanuit onze kern, onze ECHTE KERN, gaan leven.

Wil je meer weten over deze e-mailtraining waarin we jouw zielsmissie samen gaan formuleren? Schrijf je hieronder in zodat we je – deze week nog! – een geweldige aanbieding kunnen toesturen die je NIET wilt missen.

Op naar het ECHTE NIEUWE NORMAAL!

Be well,

Erik

Wil jij jouw zielsmissie vinden?

3-daags event

De Roep van de Ziel

Erik en zijn team nodigen je van harte uit om de magische reis van zelfontdekking te ervaren tijdens De Roep van de Ziel. Hier ontwaakt je ziel, vind je jouw diepste missie, en omarm je het betekenisvolle doel van je leven. Doe met ons mee en laat je inspireren terwijl we samen jouw innerlijke wereld verkennen en een pad naar vervulling creëren.

theatershow

De Roep van de Ziel

Erik nodigt je uit voor “De Roep van de Ziel”, een intieme avond op verschillende locaties in Nederland en België, waar hij inzichten deelt en praktische tips biedt om een leven van vrijheid en vervulling te omarmen, weg van beperkende gedachten en opgelegde patronen.

Kom en ontdek de diepere betekenis van het leven!

Misschien vind je dit ook interessant?

Loslaten van controle

Loslaten van controle

Vandaag wil ik het hebben over het loslaten van controle en het omarmen van het onbekende. Want laten we eerlijk zijn, we zijn allemaal wel eens in de verleiding gekomen om controle te willen uitoefenen over anderen, systemen, bedrijven en organisaties. Natuurlijk is...

De Magie van  Jouw Zielsmissie Herinneren

De Magie van Jouw Zielsmissie Herinneren

Ik wil vandaag met je praten over iets dat diep van binnen resoneert - jouw zielsmissie. In het midden van de hectiek van het dagelijkse leven, kan het gemakkelijk zijn om dit te vergeten. Maar maak je geen zorgen, ik ben hier om je eraan te herinneren. Jouw...

Mijn reis van alcohol en verslaving naar gezondheid

Mijn reis van alcohol en verslaving naar gezondheid

Op jonge leeftijd vond ik troost in alcohol. Op mijn veertiende dronk ik mijn eerste biertje als een manier om mijn emoties te dempen. Ik had niet het gevoel dat ik een veilige plek had om mezelf te zijn. Alcohol werd mijn trouwe metgezel, een langdurige vriend die me...