GRATIS

Mijn zielsmissie om andere bewuste ondernemers te inspireren en te motiveren bij het opzetten en groeien van hun bewustwordingspraktijk.

VERBINDER TUSSEN HOOFD EN HART

Ik weet namelijk hoe bewuste ondernemers denken en doen. Ik wil graag de verbinder zijn om de intuitieve en spirituele kant te combineren met praktische en bewezen modellen. Mensen die me kennen op dit vlak zeggen dat ik de schakel tussen hoofd en hart ben. Heel veel spirituele ondernemers gebruiken hun hart. En dat is mooi! Maar hierdoor verliezen ze soms hun hoofd en overzien ze als ondernemer niet welke strategische slimme stappen ze kunnen zetten om verder te kunnen groeien.

Ik ben hierin strategisch, denk goed na over slimme marketing en verdienmodellen en bouw het geheel gestructureerd op.

Om die reden heb ik een aantal gratis resources beschikbaar om jou goed op weg te helpen. Deze kan je hieronder vinden en gratis downloaden. Veel plezier!

Gratis 1

GRATIS E-BOOK:

DE ZEVEN STAPPEN OM TE MANIFESTEREN MET JOUW BEWUSTWORDINGSPRAKTIJK!

In het gratis e-book “De zeven stappen om te manifesteren met jouw bewustwordingspraktijk” vind jij de zeven belangrijkste stappen die bewuste ondernemers met een bewustwordingspraktijk doorlopen om vanuit zelfliefde en zelfvertrouwen te kunnen manifesteren vanuit hun zielsmissie, hun hoogste goed.

Gratis 2

Gratis video training

Hoe zet ik mijn praktijk
van de grond?

Benieuwd naar dé 7 stappen om te groeien met jouw praktijk? Ik laat je zien hoe zodat jij met het volgen van jouw zielsmissie geld kunt verdienen! In de video training komen de belangrijkste stappen naar voren die bewuste ondernemers met een bewustwordingspraktijk doorlopen om vanuit zelfliefde en zelfvertrouwen te kunnen manifesteren.

COACH

VERBINDER TUSSEN HOOFD EN HART

De wereld is aan het veranderen naar de 5e dimensie. Sommige mensen zitten al in 5D, anderen mogen de groei nog maken. In 5D gaat het over het leven van je zielsmissie, je hoogste goed, zonder oordeel, in “unity” met je zelf. Non duaal.

Heel veel spirituele ondernemers gebruiken hun hart, hun intuïtie en dat is mooi, maar niet weten hoe ze dat om kunnen zetten naar slimme strategische stappen in hun praktijk. En daar waar het hoofd en hart elkaar raken, daar ben ik.

Voor jou. Omdat het tijd is dat jij in het licht gaat staan.