GRATIS MINI-TRAINING

Hoe krijg ik mijn praktijk
van de grond?

Benieuwd naar dé stappen die je kan zetten voor een bloeiende praktijk? Ik laat je zien HOE zodat jij met het volgen van jouw zielsmissie geld kunt verdienen! Vraag de gratis mini-training aan door je gegevens in te vullen.

Tijdens de mini-training zal jij…

  • … de zeven belangrijkste stappen leren die bewuste ondernemers met een bewustwordingspraktijk doorlopen om vanuit zelfliefde en zelfvertrouwen te kunnen manifesteren.
  • … leren om te gaan staan. De tijd is daar. We mogen gaan staan en stappen zetten om anderen mensen te helpen en de wereld beter te maken.
  • … heel anders leren kijken naar ondernemen, vanuit moeiteloosheid en speelsheid.
  • … gaan leven vanuit jouw zielsmissie. Jouw hoogste goed.
Erik Verhagen

Ik ben zo enorm verrast door Erik’s manier van werken. Hij legt de vinger op de zere plek, begeleidt je met veel gevoel uit je comfort-zone en leert je op een geweldige manier hoe je al je positieve energie mag gaan inzetten, waar die voor bedoeld is.

Dank Erik…dat je er voor me was en nog steeds bent!

– Robbie de Jong

Erik is een coach die je begeleidt op je pad naar ondernemrn in 5D, maar je ook helemaal jezelf laat zijn en blijven.

Hij weet je op een bijzondere manier weer te motiveren als je even in een dip terecht komt, zodat de positieve energie weer gaat stromen.
Door de coaching van Erik gaat mijn praktijk een succes worden.

– Meinsje de Weerd

Hi, ik ben Erik.

Dag in dag uit help ik lichtwerkers om (meer) te leven vanuit hun zielsmissie. Mensen die vanuit hun passie zijn begonnen. Onzekerheden hebben overwonnen. Die nu het zelfvertrouwen hebben dat ze mogen zijn wie ze zijn en hierin stappen hebben gezet.

Deze bewuste ondernemers passen deze stappen toe die ik hun heb mogen leren. Ik wil ze jou ook graag laten zien! Ik mag elke dag zien dat mijn klanten uit “mijn kokertje” vanuit zelfvertrouwen gaan manifesteren en de wereld beter maken. En dat gun ik jou dus ook! Veel inspiratie gewenst en hopelijk tot gauw!

Groet, Erik

Hi, ik ben Erik.

Dag in dag uit help ik lichtwerkers om (meer) te leven vanuit hun zielsmissie. Mensen die vanuit hun passie zijn begonnen. Onzekerheden hebben overwonnen. Die nu het zelfvertrouwen hebben dat ze mogen zijn wie ze zijn en hierin stappen hebben gezet.

Deze bewuste ondernemers passen deze stappen toe die ik hun heb mogen leren. Ik wil ze jou ook graag laten zien! Ik mag elke dag zien dat mijn klanten uit “mijn kokertje” vanuit zelfvertrouwen gaan manifesteren en de wereld beter maken. En dat gun ik jou dus ook! Veel inspiratie gewenst en hopelijk tot gauw!

Groet, Erik