Geen zin om naar jouw hart te gaan?

Erik Verhagen Intuïtie

Vooral niet voelen

Veel mensen in mijn omgeving zijn altijd druk.

Druk, druk, druk.

Met werk, sociale bezigheden, vrienden, vakanties en ga zo maar door.
Als we ons leven maar vooral heel volstoppen, hoeven we niet te voelen. Hoeven we niet te luisteren naar dat stemmetje dat steeds luider roept. Het stemmetje van jouw hart, jouw intuïtie.

Veel mensen vinden het veel te eng om naar dit stemmetje te luisteren. Dat houdt immers in dat je jouw leven wellicht compleet overhoop moet gaan gooien.

Want wordt jouw hart echt blij van al die zogenaamde drukte?
Of onderdruk jij hiermee jouw diepste verlangens en gevoelens?

De stem van jouw hart

Het onderdrukken van de stem van jouw hart zorgt ervoor dat je blokkeert. De energie mag niet vrij stromen, maar wordt in een bepaalde richting geduwd. Een richting die bij ons huidige leven past. Maar past dat huidige leven nog wel bij jou?

Als je die energie nu eens écht liet stromen, écht naar jouw hart zou luisteren, zou je dan nog steeds precies doen wat je nu elke dag doet?

Ik erken dat het hartstikke spannend is om naar je hart te luisteren. Maar het is ook hartstikke nodig. Mensen zoals jij en ik zijn heel hard nodig om het bewustzijn in de wereld naar een volgend niveau te tillen en om anderen te helpen herinneren aan dat wat zij vergeten zijn.

Om dat te bewerkstelligen mogen we eerst onszelf helen, voor we anderen kunnen helen.

Je hart volgen

We mogen ons eigen hart volgen, zodat we anderen kunnen aansporen om hún hart te volgen. En zo maken we de wereld steeds een stukje mooier en bewuster.
Ben jij er klaar mee om jouw leven te leven zoals de maatschappij van jou verwacht? Staan jouw hart en ziel te trappelen om jouw zielsmissie te gaan leven?

Leef jouw zielsmissie

Wil jij gaan ontdekken: waar word ik nu écht blij van? En wat houd mij tegen om hier ook daadwerkelijk mee aan de slag te gaan in mijn leven? Om écht te gaan leven volgens mijn diepste wensen en verlangens?
De antwoorden op die vragen zijn de sleutel om alles in jouw leven, én in jouw praktijk, te laten stromen.
Hier heb je voor altijd profijt van in alle aspecten van jouw leven.

Schrijf je nu in voor mijn gratis webinar “7 tips om te manifesteren met je bewustwordingspraktijk” waarin ik je alvast een aantal praktische tips geef om met de prachtige reis naar jouw hart te starten.
Tot snel!

Heb het goed,
Erik

Hi ik ben Erik!

Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

Deze week zag ik een fragment voorbij komen op YouTube waarin Tim Hofman vertelt over zijn programma “Over mijn lijk”. In dit programma volgt Tim een aantal jonge mensen die de diagnose “ongeneselijk ziek” hebben gekregen en weten dat ze nog maar kort te leven hebben....

Het belang van een coach!

Het belang van een coach!

Laatst zag ik Arjen Lubach voorbij komen met zijn programma. Hij had hierin een item dat er kortgezegd op neer kwam dat er in Nederland véél te veel coaches zijn! Wel 100.000!! En, eerlijk is eerlijk, dat is ook best veel! En voor mij is dat beeld ietsje...

Ik ga het anders doen!

Ik ga het anders doen!

Het is alweer best een aantal weken geleden dat ik mijn laatste blog schreef. Ook is het je misschien opgevallen dat je me minder (of soms zelfs niet meer) voorbij ziet komen op Facebook en Insta. Ook heb ik sinds december geen webinars meer gegeven. En de,...