BLOG

Geen zin om naar jouw hart te gaan?

Erik Verhagen Intuïtie

Vooral niet voelen

Veel mensen in mijn omgeving zijn altijd druk.

Druk, druk, druk.

Met werk, sociale bezigheden, vrienden, vakanties en ga zo maar door.
Als we ons leven maar vooral heel volstoppen, hoeven we niet te voelen. Hoeven we niet te luisteren naar dat stemmetje dat steeds luider roept. Het stemmetje van jouw hart, jouw intuïtie.

Veel mensen vinden het veel te eng om naar dit stemmetje te luisteren. Dat houdt immers in dat je jouw leven wellicht compleet overhoop moet gaan gooien.

Want wordt jouw hart echt blij van al die zogenaamde drukte?
Of onderdruk jij hiermee jouw diepste verlangens en gevoelens?

De stem van jouw hart

Het onderdrukken van de stem van jouw hart zorgt ervoor dat je blokkeert. De energie mag niet vrij stromen, maar wordt in een bepaalde richting geduwd. Een richting die bij ons huidige leven past. Maar past dat huidige leven nog wel bij jou?

Als je die energie nu eens écht liet stromen, écht naar jouw hart zou luisteren, zou je dan nog steeds precies doen wat je nu elke dag doet?

Ik erken dat het hartstikke spannend is om naar je hart te luisteren. Maar het is ook hartstikke nodig. Mensen zoals jij en ik zijn heel hard nodig om het bewustzijn in de wereld naar een volgend niveau te tillen en om anderen te helpen herinneren aan dat wat zij vergeten zijn.

Om dat te bewerkstelligen mogen we eerst onszelf helen, voor we anderen kunnen helen.

Je hart volgen

We mogen ons eigen hart volgen, zodat we anderen kunnen aansporen om hún hart te volgen. En zo maken we de wereld steeds een stukje mooier en bewuster.
Ben jij er klaar mee om jouw leven te leven zoals de maatschappij van jou verwacht? Staan jouw hart en ziel te trappelen om jouw zielsmissie te gaan leven?

Leef jouw zielsmissie

Wil jij gaan ontdekken: waar word ik nu écht blij van? En wat houd mij tegen om hier ook daadwerkelijk mee aan de slag te gaan in mijn leven? Om écht te gaan leven volgens mijn diepste wensen en verlangens?
De antwoorden op die vragen zijn de sleutel om alles in jouw leven, én in jouw praktijk, te laten stromen.
Hier heb je voor altijd profijt van in alle aspecten van jouw leven.

Schrijf je nu in voor mijn gratis webinar “7 tips om te manifesteren met je bewustwordingspraktijk” waarin ik je alvast een aantal praktische tips geef om met de prachtige reis naar jouw hart te starten.
Tot snel!

Heb het goed,
Erik

UITGELICHTE EVENTS

UITGELICHTE ARTIKELEN

Rust vinden te midden van chaos

Rust vinden te midden van chaos

In een wereld die constant in beweging is, kan het een uitdaging lijken om rust te vinden. We leven in een tijd waarin alles lijkt te veranderen, en soms kan het voelen alsof we overweldigd worden door de chaos om ons heen. Maar wat als ik je vertelde dat juist in...

Mijn meest krachtige inzicht

Mijn meest krachtige inzicht

In deze video deel ik graag het meest krachtige inzicht dat ik de afgelopen 15 jaar heb ontdekt, geleerd van mijn leermeester Stephen Covey. Het draait allemaal om het principe van de "Cirkel van Invloed," dat ik al meer dan 10 jaar toepas in mijn leven. Cirkel van...

Wil jij jouw zielsmissie vinden?

3-daags event

De Roep van de Ziel

Erik en zijn team nodigen je van harte uit om de magische reis van zelfontdekking te ervaren tijdens De Roep van de Ziel. Hier ontwaakt je ziel, vind je jouw diepste missie, en omarm je het betekenisvolle doel van je leven. Doe met ons mee en laat je inspireren terwijl we samen jouw innerlijke wereld verkennen en een pad naar vervulling creëren.

theatershow

De Roep van de Ziel

Erik nodigt je uit voor “De Roep van de Ziel”, een intieme avond op verschillende locaties in Nederland en België, waar hij inzichten deelt en praktische tips biedt om een leven van vrijheid en vervulling te omarmen, weg van beperkende gedachten en opgelegde patronen.

Kom en ontdek de diepere betekenis van het leven!