Ga staan!

Ga staan! Ja, okay, maar leg me dat nou eens uit alsjeblieft 😉

Ik zie het steeds vaker. Steeds meer mensen zeggen:

 • “Nu is het tijd om te gaan staan!”
 • “Ga staan, want ik ga ook staan en we moeten met z’n allen gaan staan”
 • “Voel jij ook zo dat het tijd is om te gaan staan?”
 • “Wil jij ook je ongenoegen uiten tegen alle genomen maatregelen? Ga met me mee staan en lopen op het Malieveld” (of een andere plek)

En ikzelf zeg het ook! Ik ga staan voor wat ik te doen heb. Ga je ook staan?

En ik voel nu dat ik “dit alles” even mag toelichten. Aanscherpen. Het vanuit mezelf weer helderder mag verwoorden. Een aantal jaar geleden ben ik “uit de spirituele kast” gekomen: ik heb toen op facebook “opgebiecht” dat ik hoog gevoelig ben. Sensitief. En heel spiritueel. Voor mij voelde het toen tenminste als opbiechten. Want als “Stoere Brabantse Ondernemende Man” was het echt wel even uit mijn comfort zone om dat te melden. En ik moest het doen. Wat ik voelde dát ik het te doen had. Ik ging staan voor wat er toen nodig was vanuit mijn reis, mijn groei, mijn pad. En dat was: bewuste ondernemers laten ondernemen vanuit hun zielsmissie.

En die reis is héééél mooi en hééééél intens geweest. En ik had het niet anders willen doen (nu, misschien een paar kleine dingetjes wel hahaha 😉 ).

En de jaren gingen voorbij. Snel voorbij. En ik bleef staan. En groeien. En helpen. En coachen. En voorgaan. En soms brulde ik! Ik weet nog dat ik ook tegen mijn klanten heb gebruld: GA STAAN GODSAKKERJU! Brulde ik! Ga uit die comfort zone! Ga uit je slachtoffer rol! En brullen dat ik deed 😉 En dat had ik ook anders mogen en kunnen doen. En ik leer dus ook gelukkig.

En de jaren gingen verder. En we bleven met ons geweldige team steeds maar weer andere, mooie, nieuwe mensen helpen. En honderden mensen stroomden bij ons in. Uit Nederland, België, Zweden, Portugal, Spanje, Amerika zelfs!

En toen kwam daar het moment van het begin
van het nieuwe tijdperk.

De officiële aftrap zeg maar 😉 De Corona mythe. En in het eerste weekje was ik er flink van af. Alle oude thema’s en pijnen kwamen weer boven drijven. AUW! En ik heb de mooiste mensen om me heen: “ik leid je er wel doorheen” zei mijn coach, zei mij team, zij mijn vrouw Yvonne. En het was zo. En ik kon steeds meer en beter in de one-ness met mezelf blijven. Niet voor niets dus al die jaren in mezelf geïnvesteerd!

En tegelijkertijd wist ik ook even niet WAT MIJN VOLGENDE STAP DAN MOEST ZIJN? WAT IS MIJN ROL IN DEZE NIEUWE TIJD? Vroeg ik me steeds af. En het werd zomer vakantie. En we gingen naar Vezelay in Frankrijk. En ik zat in een flinke dip. En ik wist en voelde ook: komt goed! Gewoon geduld hebben. En ik wachtte. En ik bleef werken. En mediteren. En afstemmen. En lezen. En volgen. En observeren. En gesprekken voeren. En mijn blik open houden. En het bleef zo. En het bleef zo. En er kwamen steeds meer inzichten bij…

Tot afgelopen zaterdag: BAM. Yes, EINDELIJK weer (ja, ik blijf een ongeduldig mannetje 😉) een fikse DOWNLOAD! Alles op zijn plek! YES!!!

Dus ik wil delen met jullie: IK GA WEER HOGER STAAN, NOG MEER STAAN, NOG MEER VANUIT MIJN ZIELSMISSIE MIJN PAD BEWANDELEN!

En die missie is:

Het inspireren van bewuste ondernemende mensen die willen leven en ondernemen in deze nieuwe aangebroken tijd

Erikverhagen.com heeft als missie om voor 2025 minimaal 5.000 klanten en minimaal 5.000.000 mensen in Europa (Nederlands sprekend en/of Engels sprekend) te hebben geïnspireerd te leven en ondernemen in deze nieuwe tijd. Een tijd van bewustwording.

Dit versta ik onder “ik ga staan”:

 • Ik ken mijn missie
 • Ik draag mijn missie uit
 • Ik ben héél bewust, spiritueel
 • Ik ben héél sensitief
 • Ik ben zacht: ik ben een healer, coach
 • Ik ben ook een man;
 • Ik heb heel veel mannen energie en dat vertaalt zich onder andere in:
  • Ondernemerschap: ik ben een succesvolle ondernemer
  • Structuur en overzicht: ik kan iemand stap voor stap in de focus en structuur brengen en houden
  • Ik ben van: neem verantwoordelijkheid voor wat je te doen hebt
  • Het geven van een (liefdevolle) schop onder je kont
 • Ik leid mensen met mijn programma én met mijn team van professionals die mijn klanten waanzinnig goed begeleiden naar een bewuster leven als persoon én ondernemer, in heel Europa.
 • Ik laat mezelf zien
 • Ik laat mezelf zien en deel mijn ervaringen, kennis en expertise om anderen hiermee verder te kunnen helpen
 • Ik laat zien hoe je de wereld zelf mooier kunt maken voor jezelf en je kinderen
 • Ik laat zien hoe je dit kunt doen vanuit je hart en je hoofd!

Ga je mee staan? Je kunt zelf kiezen welke eerste stap hierin voor jou het beste past:

 • Een persoonlijk intake gesprek met mij via deze pagina en ik ga met jou in een gesprek jouw situatie doorlopen, doorspreken en doorvoelen om te kijken wat jouw volgende stap mag zijn.

 Hopelijk tot snel 😊

Be well

Erik

Erik Verhagen

Hi ik ben Erik! Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Wil je meer lezen over?

Volg mij op Youtube

Wil jij groeien in jouw bewustzijn? En een bewust leven leiden in vrijheid en verbinding met jezelf en anderen?

Bekijk mijn video’s

Hét Boek Erik Verhagen
Bestel Hét Boek voor Bewuste Mensen die leven in de 5e Dimensie →

Wil jij ook jouw droompraktijk realiseren?
Plan nu een persoonlijk, vrijblijvend groeigesprek in.