BLOG

Ga je mee op 5D-reis?

We zijn voorzichtig alweer aan het kijken naar de zomer vakantie.

Er komt voor veel mensen de komende periode weer “vakantiegeld” onze kant op. Eigenlijk is dat een vreemd woord. Het doet suggereren dat je dit geld (wél?!) voor vakantie mag gebruiken en anders niet?! Dat gevoel krijg ik er een beetje bij.

Omdat ik ondernemer ben (in 5D) bestaat er voor mij geen “vakantiegeld”. Ik betaal mezelf ook nooit een “bonus” uit. Nee: voor mij levert elke klant die mijn programma gaat volgen voor mij een “vakantie of bonus-gevoel” op!

Want dat is het: zó vanuit je kern leven en ondernemen dat elke dag, elke week, elke maand, mag voelen als spelen.

Als vakantie.

Als lol hebben.

Leven.

Zijn.

Niet moeten wachten op een “bonusmaand” omdat elke maand bonus IS!

En ik vind het geweldig als mensen in zichzelf willen investeren! Doe ik zelf ook elke keer weer en ik blijf dit doen. Dan hoef ik bij wijze van spreken niet op vakantie omdat door de investeringen die ik doe ik al zóveel groei, dat dat dan weer voelt als vrij, bevrijding en, dus, vakantie.

Simpel he?

Dus: mocht jij nou “vakantiegeld” krijgen de komende periode en je wil op vakantie met MIJ: plan dan hier een gratis intake gesprek in en dan ga ik met jou kijken of we samen jouw praktijk zo neer kunnen zetten dat jij ook net als ik kan zeggen: 2019 was mijn allermooiste vakantie tot nu toe!

Ik kijk ernaar uit om jouw reisleider te zijn 😉

UITGELICHTE EVENTS

There are no upcoming events at this time.

UITGELICHTE ARTIKELEN

Rust vinden te midden van chaos

Rust vinden te midden van chaos

In een wereld die constant in beweging is, kan het een uitdaging lijken om rust te vinden. We leven in een tijd waarin alles lijkt te veranderen, en soms kan het voelen alsof we overweldigd worden door de chaos om ons heen. Maar wat als ik je vertelde dat juist in...

Mijn meest krachtige inzicht

Mijn meest krachtige inzicht

In deze video deel ik graag het meest krachtige inzicht dat ik de afgelopen 15 jaar heb ontdekt, geleerd van mijn leermeester Stephen Covey. Het draait allemaal om het principe van de "Cirkel van Invloed," dat ik al meer dan 10 jaar toepas in mijn leven. Cirkel van...

Wil jij jouw zielsmissie vinden?

3-daags event

De Roep van de Ziel

Erik en zijn team nodigen je van harte uit om de magische reis van zelfontdekking te ervaren tijdens De Roep van de Ziel. Hier ontwaakt je ziel, vind je jouw diepste missie, en omarm je het betekenisvolle doel van je leven. Doe met ons mee en laat je inspireren terwijl we samen jouw innerlijke wereld verkennen en een pad naar vervulling creëren.

theatershow

De Roep van de Ziel

Erik nodigt je uit voor “De Roep van de Ziel”, een intieme avond op verschillende locaties in Nederland en België, waar hij inzichten deelt en praktische tips biedt om een leven van vrijheid en vervulling te omarmen, weg van beperkende gedachten en opgelegde patronen.

Kom en ontdek de diepere betekenis van het leven!