Ga je mee op 5D-reis?

We zijn voorzichtig alweer aan het kijken naar de zomer vakantie.

Er komt voor veel mensen de komende periode weer “vakantiegeld” onze kant op. Eigenlijk is dat een vreemd woord. Het doet suggereren dat je dit geld (wél?!) voor vakantie mag gebruiken en anders niet?! Dat gevoel krijg ik er een beetje bij.

Omdat ik ondernemer ben (in 5D) bestaat er voor mij geen “vakantiegeld”. Ik betaal mezelf ook nooit een “bonus” uit. Nee: voor mij levert elke klant die mijn programma gaat volgen voor mij een “vakantie of bonus-gevoel” op!

Want dat is het: zó vanuit je kern leven en ondernemen dat elke dag, elke week, elke maand, mag voelen als spelen.

Als vakantie.

Als lol hebben.

Leven.

Zijn.

Niet moeten wachten op een “bonusmaand” omdat elke maand bonus IS!

En ik vind het geweldig als mensen in zichzelf willen investeren! Doe ik zelf ook elke keer weer en ik blijf dit doen. Dan hoef ik bij wijze van spreken niet op vakantie omdat door de investeringen die ik doe ik al zóveel groei, dat dat dan weer voelt als vrij, bevrijding en, dus, vakantie.

Simpel he?

Dus: mocht jij nou “vakantiegeld” krijgen de komende periode en je wil op vakantie met MIJ: plan dan hier een gratis intake gesprek in en dan ga ik met jou kijken of we samen jouw praktijk zo neer kunnen zetten dat jij ook net als ik kan zeggen: 2019 was mijn allermooiste vakantie tot nu toe!

Ik kijk ernaar uit om jouw reisleider te zijn 😉

Erik Verhagen

Hi ik ben Erik! Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Wil je meer lezen over?

Volg mij op Youtube

Wil jij groeien in jouw bewustzijn? En een bewust leven leiden in vrijheid en verbinding met jezelf en anderen?

Bekijk mijn video’s

Hét Boek Erik Verhagen
Bestel Hét Boek voor Bewuste Mensen die leven in de 5e Dimensie →

Wil jij ook jouw droompraktijk realiseren?
Plan nu een persoonlijk, vrijblijvend groeigesprek in.