Ga je mee op 5D-reis?

We zijn voorzichtig alweer aan het kijken naar de zomer vakantie.

Er komt voor veel mensen de komende periode weer “vakantiegeld” onze kant op. Eigenlijk is dat een vreemd woord. Het doet suggereren dat je dit geld (wél?!) voor vakantie mag gebruiken en anders niet?! Dat gevoel krijg ik er een beetje bij.

Omdat ik ondernemer ben (in 5D) bestaat er voor mij geen “vakantiegeld”. Ik betaal mezelf ook nooit een “bonus” uit. Nee: voor mij levert elke klant die mijn programma gaat volgen voor mij een “vakantie of bonus-gevoel” op!

Want dat is het: zó vanuit je kern leven en ondernemen dat elke dag, elke week, elke maand, mag voelen als spelen.

Als vakantie.

Als lol hebben.

Leven.

Zijn.

Niet moeten wachten op een “bonusmaand” omdat elke maand bonus IS!

En ik vind het geweldig als mensen in zichzelf willen investeren! Doe ik zelf ook elke keer weer en ik blijf dit doen. Dan hoef ik bij wijze van spreken niet op vakantie omdat door de investeringen die ik doe ik al zóveel groei, dat dat dan weer voelt als vrij, bevrijding en, dus, vakantie.

Simpel he?

Dus: mocht jij nou “vakantiegeld” krijgen de komende periode en je wil op vakantie met MIJ: plan dan hier een gratis intake gesprek in en dan ga ik met jou kijken of we samen jouw praktijk zo neer kunnen zetten dat jij ook net als ik kan zeggen: 2019 was mijn allermooiste vakantie tot nu toe!

Ik kijk ernaar uit om jouw reisleider te zijn 😉

Hi ik ben Erik!

Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

Deze week zag ik een fragment voorbij komen op YouTube waarin Tim Hofman vertelt over zijn programma “Over mijn lijk”. In dit programma volgt Tim een aantal jonge mensen die de diagnose “ongeneselijk ziek” hebben gekregen en weten dat ze nog maar kort te leven hebben....

Het belang van een coach!

Het belang van een coach!

Laatst zag ik Arjen Lubach voorbij komen met zijn programma. Hij had hierin een item dat er kortgezegd op neer kwam dat er in Nederland véél te veel coaches zijn! Wel 100.000!! En, eerlijk is eerlijk, dat is ook best veel! En voor mij is dat beeld ietsje...

Ik ga het anders doen!

Ik ga het anders doen!

Het is alweer best een aantal weken geleden dat ik mijn laatste blog schreef. Ook is het je misschien opgevallen dat je me minder (of soms zelfs niet meer) voorbij ziet komen op Facebook en Insta. Ook heb ik sinds december geen webinars meer gegeven. En de,...