Ga je mee op 5D-reis?

We zijn voorzichtig alweer aan het kijken naar de zomer vakantie.

Er komt voor veel mensen de komende periode weer “vakantiegeld” onze kant op. Eigenlijk is dat een vreemd woord. Het doet suggereren dat je dit geld (wél?!) voor vakantie mag gebruiken en anders niet?! Dat gevoel krijg ik er een beetje bij.

Omdat ik ondernemer ben (in 5D) bestaat er voor mij geen “vakantiegeld”. Ik betaal mezelf ook nooit een “bonus” uit. Nee: voor mij levert elke klant die mijn programma gaat volgen voor mij een “vakantie of bonus-gevoel” op!

Want dat is het: zó vanuit je kern leven en ondernemen dat elke dag, elke week, elke maand, mag voelen als spelen.

Als vakantie.

Als lol hebben.

Leven.

Zijn.

Niet moeten wachten op een “bonusmaand” omdat elke maand bonus IS!

En ik vind het geweldig als mensen in zichzelf willen investeren! Doe ik zelf ook elke keer weer en ik blijf dit doen. Dan hoef ik bij wijze van spreken niet op vakantie omdat door de investeringen die ik doe ik al zóveel groei, dat dat dan weer voelt als vrij, bevrijding en, dus, vakantie.

Simpel he?

Dus: mocht jij nou “vakantiegeld” krijgen de komende periode en je wil op vakantie met MIJ: plan dan hier een gratis intake gesprek in en dan ga ik met jou kijken of we samen jouw praktijk zo neer kunnen zetten dat jij ook net als ik kan zeggen: 2019 was mijn allermooiste vakantie tot nu toe!

Ik kijk ernaar uit om jouw reisleider te zijn 😉

Wil jij jouw zielsmissie vinden?

3-daags event

De Roep van de Ziel

Erik en zijn team nodigen je van harte uit om de magische reis van zelfontdekking te ervaren tijdens De Roep van de Ziel. Hier ontwaakt je ziel, vind je jouw diepste missie, en omarm je het betekenisvolle doel van je leven. Doe met ons mee en laat je inspireren terwijl we samen jouw innerlijke wereld verkennen en een pad naar vervulling creëren.

theatershow

De Roep van de Ziel

Erik nodigt je uit voor “De Roep van de Ziel”, een intieme avond op verschillende locaties in Nederland en België, waar hij inzichten deelt en praktische tips biedt om een leven van vrijheid en vervulling te omarmen, weg van beperkende gedachten en opgelegde patronen.

Kom en ontdek de diepere betekenis van het leven!

Misschien vind je dit ook interessant?

Loslaten van controle

Loslaten van controle

Vandaag wil ik het hebben over het loslaten van controle en het omarmen van het onbekende. Want laten we eerlijk zijn, we zijn allemaal wel eens in de verleiding gekomen om controle te willen uitoefenen over anderen, systemen, bedrijven en organisaties. Natuurlijk is...

De Magie van  Jouw Zielsmissie Herinneren

De Magie van Jouw Zielsmissie Herinneren

Ik wil vandaag met je praten over iets dat diep van binnen resoneert - jouw zielsmissie. In het midden van de hectiek van het dagelijkse leven, kan het gemakkelijk zijn om dit te vergeten. Maar maak je geen zorgen, ik ben hier om je eraan te herinneren. Jouw...

Mijn reis van alcohol en verslaving naar gezondheid

Mijn reis van alcohol en verslaving naar gezondheid

Op jonge leeftijd vond ik troost in alcohol. Op mijn veertiende dronk ik mijn eerste biertje als een manier om mijn emoties te dempen. Ik had niet het gevoel dat ik een veilige plek had om mezelf te zijn. Alcohol werd mijn trouwe metgezel, een langdurige vriend die me...