Bewust & Impactvol Ondernemen challenge

Bewust & Impactvol Ondernemen challenge

Eén volle werkweek persoonlijke LIVE coaching om jou de inzichten te geven die je nodig hebt om te groeien!

In de ochtenden om 10.00 uur ga ik thema’s bespreken die over jou, jouw gaven, jouw proces en jouw groei met je praktijk gaan. Dit met als doel om een samensmelting te creëren tussen je hart en je hoofd. Niet meer leven vanuit angst, twijfel of onzekerheid, maar durven te staan voor wie jij bent.

Jij gaat leren hoe jij jouw gaven, intuïties, talenten en passies kunt inzetten in jouw praktijk zonder je authenticiteit te verliezen. Je krijgt inzichten, structuur en helderheid om super zelfverzekerd jouw groei te kunnen maken met jouw praktijk.

In de avonden om 20.00 uur gaan we samen dieper op deze onderwerpen in zodat jij vol inspiratie en volledig uit eigen kracht gaat manifesteren. De vlam in jou wordt sterker, je passie groeit en daarmee ook het verlangen om anderen te helpen met datgene waar jij al zo goed in bent. Ik wil niets liever dat er meer bewuste mensen zoals jij gaan staan voor wie zij zijn en dat we samen helpen de wereld verbeteren. Naar een wereld van liefde, vertrouwen en verbinding.

Op zondag 9 oktober om 20.00 uur ga ik alles “bundelen” zodat je jouw eigen inzichten, dromen en behoeftes ook echt concreet kunt gaan inzetten. Dan is er ook ruime mogelijkheid om alle vragen die je dan nog hebt aan me te stellen.

Misschien vind je dit ook interessant: