EVENT KASTEEL HEEZE

Wow! 19 april 2018. Een mooie dag. Wat zeg ik? Een prachtige dag!

De dag dat ik in kasteel Heeze een mooi evenement neer mocht zetten: Op zoek naar je zielsmissie en: hoe je kunt manifesteren met je bewustwordingspraktijk!

Laat ik eerlijk zijn: We hadden deze dag alles mee: heerlijke locatie, goed eten en prachtig weer. Ik geloof dat het 27 graden was.

Ruim 60 deelnemers met een prachtige energie.

Twee dagen daarvoor ging ik nog door mijn rug. En flink. Een moment ging door me heen: als ik het event maar kan doen, maar met de juiste behandelingen en zo veel mogelijk rust was ik in staat om deze dag neer te zetten.

Diepe meditaties waarin veel los kwam. Een mooie talk van Godelieve Tubbax. Drie deelnemers van de Inner Circle die vertelden over hun ervaringen en hun zielsmissie. Tussendoor momenten van rust, om de deelnemers de kans te geven om onderling verbinding te zoeken. Ik hoorde dat er mooie connecties ontstaan zijn. En dat is waar het om gaat. Samen groeien.

Beelden zeggen vaak meer dan woorden, dus bekijk hieronder de video.

Ik kijk terug op een supergave dag. More to come! Noteer 13 september 2018 vast in je agenda, dan vindt mijn volgende event plaats!

Thank you! Ik ben zo dankbaar voor alle deelnemers en hun energie. Jullie hebben dit mee mogelijk gemaakt.

Was jij er bij? Laat hieronder in de comments achter hoe jij de dag ervaren hebt!

Hartelijke groet,
Erik

Hi ik ben Erik!

Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

Deze week zag ik een fragment voorbij komen op YouTube waarin Tim Hofman vertelt over zijn programma “Over mijn lijk”. In dit programma volgt Tim een aantal jonge mensen die de diagnose “ongeneselijk ziek” hebben gekregen en weten dat ze nog maar kort te leven hebben....

Het belang van een coach!

Het belang van een coach!

Laatst zag ik Arjen Lubach voorbij komen met zijn programma. Hij had hierin een item dat er kortgezegd op neer kwam dat er in Nederland véél te veel coaches zijn! Wel 100.000!! En, eerlijk is eerlijk, dat is ook best veel! En voor mij is dat beeld ietsje...

Ik ga het anders doen!

Ik ga het anders doen!

Het is alweer best een aantal weken geleden dat ik mijn laatste blog schreef. Ook is het je misschien opgevallen dat je me minder (of soms zelfs niet meer) voorbij ziet komen op Facebook en Insta. Ook heb ik sinds december geen webinars meer gegeven. En de,...