BLOG

EVENT KASTEEL HEEZE

Wow! 19 april 2018. Een mooie dag. Wat zeg ik? Een prachtige dag!

De dag dat ik in kasteel Heeze een mooi evenement neer mocht zetten: Op zoek naar je zielsmissie en: hoe je kunt manifesteren met je bewustwordingspraktijk!

Laat ik eerlijk zijn: We hadden deze dag alles mee: heerlijke locatie, goed eten en prachtig weer. Ik geloof dat het 27 graden was.

Ruim 60 deelnemers met een prachtige energie.

Twee dagen daarvoor ging ik nog door mijn rug. En flink. Een moment ging door me heen: als ik het event maar kan doen, maar met de juiste behandelingen en zo veel mogelijk rust was ik in staat om deze dag neer te zetten.

Diepe meditaties waarin veel los kwam. Een mooie talk van Godelieve Tubbax. Drie deelnemers van de Inner Circle die vertelden over hun ervaringen en hun zielsmissie. Tussendoor momenten van rust, om de deelnemers de kans te geven om onderling verbinding te zoeken. Ik hoorde dat er mooie connecties ontstaan zijn. En dat is waar het om gaat. Samen groeien.

Beelden zeggen vaak meer dan woorden, dus bekijk hieronder de video.

Ik kijk terug op een supergave dag. More to come! Noteer 13 september 2018 vast in je agenda, dan vindt mijn volgende event plaats!

Thank you! Ik ben zo dankbaar voor alle deelnemers en hun energie. Jullie hebben dit mee mogelijk gemaakt.

Was jij er bij? Laat hieronder in de comments achter hoe jij de dag ervaren hebt!

Hartelijke groet,
Erik

UITGELICHTE EVENTS

There are no upcoming events at this time.

UITGELICHTE ARTIKELEN

Rust vinden te midden van chaos

Rust vinden te midden van chaos

In een wereld die constant in beweging is, kan het een uitdaging lijken om rust te vinden. We leven in een tijd waarin alles lijkt te veranderen, en soms kan het voelen alsof we overweldigd worden door de chaos om ons heen. Maar wat als ik je vertelde dat juist in...

Mijn meest krachtige inzicht

Mijn meest krachtige inzicht

In deze video deel ik graag het meest krachtige inzicht dat ik de afgelopen 15 jaar heb ontdekt, geleerd van mijn leermeester Stephen Covey. Het draait allemaal om het principe van de "Cirkel van Invloed," dat ik al meer dan 10 jaar toepas in mijn leven. Cirkel van...

Wil jij jouw zielsmissie vinden?

3-daags event

De Roep van de Ziel

Erik en zijn team nodigen je van harte uit om de magische reis van zelfontdekking te ervaren tijdens De Roep van de Ziel. Hier ontwaakt je ziel, vind je jouw diepste missie, en omarm je het betekenisvolle doel van je leven. Doe met ons mee en laat je inspireren terwijl we samen jouw innerlijke wereld verkennen en een pad naar vervulling creëren.

theatershow

De Roep van de Ziel

Erik nodigt je uit voor “De Roep van de Ziel”, een intieme avond op verschillende locaties in Nederland en België, waar hij inzichten deelt en praktische tips biedt om een leven van vrijheid en vervulling te omarmen, weg van beperkende gedachten en opgelegde patronen.

Kom en ontdek de diepere betekenis van het leven!