EVENT KASTEEL HEEZE

Wow! 19 april 2018. Een mooie dag. Wat zeg ik? Een prachtige dag!

De dag dat ik in kasteel Heeze een mooi evenement neer mocht zetten: Op zoek naar je zielsmissie en: hoe je kunt manifesteren met je bewustwordingspraktijk!

Laat ik eerlijk zijn: We hadden deze dag alles mee: heerlijke locatie, goed eten en prachtig weer. Ik geloof dat het 27 graden was.

Ruim 60 deelnemers met een prachtige energie.

Twee dagen daarvoor ging ik nog door mijn rug. En flink. Een moment ging door me heen: als ik het event maar kan doen, maar met de juiste behandelingen en zo veel mogelijk rust was ik in staat om deze dag neer te zetten.

Diepe meditaties waarin veel los kwam. Een mooie talk van Godelieve Tubbax. Drie deelnemers van de Inner Circle die vertelden over hun ervaringen en hun zielsmissie. Tussendoor momenten van rust, om de deelnemers de kans te geven om onderling verbinding te zoeken. Ik hoorde dat er mooie connecties ontstaan zijn. En dat is waar het om gaat. Samen groeien.

Beelden zeggen vaak meer dan woorden, dus bekijk hieronder de video.

Ik kijk terug op een supergave dag. More to come! Noteer 13 september 2018 vast in je agenda, dan vindt mijn volgende event plaats!

Thank you! Ik ben zo dankbaar voor alle deelnemers en hun energie. Jullie hebben dit mee mogelijk gemaakt.

Was jij er bij? Laat hieronder in de comments achter hoe jij de dag ervaren hebt!

Hartelijke groet,
Erik

Erik Verhagen

Hi ik ben Erik! Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Wil je meer lezen over?

Volg mij op Youtube

Wil jij groeien in jouw bewustzijn? En een bewust leven leiden in vrijheid en verbinding met jezelf en anderen?

Bekijk mijn video’s

Hét Boek Erik Verhagen
Bestel Hét Boek voor Bewuste Mensen die leven in de 5e Dimensie →

Wil jij ook jouw droompraktijk realiseren?
Plan nu een persoonlijk, vrijblijvend groeigesprek in.