Selecteer een pagina

Knal 2019 in met jouw strategie!

voor ondernemers met een bewustwordingspraktijk
 
Ik kom!

Knal met jouw strategie 2019 in!

voor ondernemers met een bewustwordings praktijk
Ik kom!
> Ben jij een bewuste ondernemer?

> Wil jij leren hoe je je strategie bepaalt en hoe je deze kunt implementeren in je bedrijf?

> Ben je er klaar voor om de volgende stap te zetten maar weet je niet hoe? Of voel je weerstand om er echt voor te gaan?

> Weet jij dat er veel meer in jou zit dan er nu uit komt?

> Ben je ervan overtuigd dat veel meer mensen in aanraking zouden moeten komen met wat jij te doen hebt? 

Iets voor jou?

Kom dan op 24 januari 2019 naar de
Spirituele Strategie pitstop:
“Knal 2019 in met jouw strategie voor je bewustwordingspraktijk!”

Event 24 januari

Torenallee 20, terrein Strijp S, Eindhoven

Ik kom naar het event!

Impressie vorige event

Erik Verhagen

Erik Verhagen

Erik nodigt je van harte uit voor dit mooie evenement waarin hij laat zien hoe je als bewuste ondernemer kunt ondernemen vanuit je zielsmissie.
Erik werkt als spirituele business coach en groeit hard met zijn onderneming. Hij heeft de laatste jaren enorm veel inzichten gekregen, door thema’s van hemzelf aan te pakken. Daardoor kan hij nu goed intunen op zijn klanten en traint, coacht en adviseert bedrijven en ondernemers vanuit zijn eigen verhaal.

Als geen ander weet hij hoe ondernemers denken en doen, omdat hij inmiddels al jaren zelf onderneemt. Hij is strategisch, denkt goed na over slimme marketing en verdienmodellen en bouwt het geheel gestructureerd op.

Hij breekt héél graag een lans voor hen die spiritueel willen groeien, door zijn intuïtieve en spirituele kant te combineren met praktische, modellen. Mensen die hem kennen op dit vlak zeggen dat hij de schakel is tussen hoofd en hart.

Heel veel spirituele ondernemers gebruiken hun hart. Prachtig! En daardoor verliezen ze soms hun hoofd en overzien ze als ondernemer niet welke strategische slimme stappen ze kunnen zetten.

Erik helpt jou deze dag via een specifieke methode naar een niveau waarop jij volledig kunt manifesteren. Hij laat jou zien hoe je je hart, intuitie en spiritualiteit kunt combineren met het ondernemerschap.

Hij brengt je dichter bij je zelfvertrouwen, zodat je écht kunt gaan staan als bewuste ondernemer. Het wordt dus een dag waarbij je in zijn energie komt te zitten! En dat werkt verslavend 😉

Het is zo 24 januari

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Wat gaan we doen?

Op deze dag wordt duidelijk voor jou hoe jij jouw ware potentie kunt gaan ondernemen. Dat je er mag zijn en dat het universum van jou vraagt om jouw zielsmissie te gaan leven!

Het programma wordt afgestemd op de behoefte van jou, de bezoeker! Om richting te geven en de dag ook kaders te bieden gaat Erik deze dag in op de volgende onderwerpen. Hij zal vertellen over:

– De stappen om te komen tot een strategie die resoneert

–  Jouw zielsmissie als vertrekpunt

–      Jouw ideale klant

–      De strategie voor jouw praktijk

Tussen de onderwerpen door worden (korte) meditaties gedaan om je dichter bij deze onderwerpen te brengen. Bovendien is er muziek en is de sfeer ontspannen. Er is veel ruimte om direct vragen te stellen aan Erik, thema’s aan te dragen, enzovoorts. Verbinding maken is erg belangrijk, daar maken we dan ook voldoende ruimte voor. We zorgen er samen voor dat het een te gekke dag wordt met een lach, misschien een traan, een dansje en fijne muziek!

Bovendien is het evenement volledig verzorgd: gezonde lunch, borrel, koffie, thee, versnaperingen: je komt niets te kort en gaat vol energie en inspiratie naar huis! Een evenement waar je bij aanwezig wilt zijn dus!

Event Details

 

Datum: donderdag 24 januari 2019
Tijd: 10 – 16 uur
Locatie: Torenallee 20, terrein Strijp S. kantoor gebouw Office S, video lab, Eindhoven

Na het event is er tijd om samen te verbinden tijdens een borrel.

Deelnemers over het vorige event:

Dagprogramma

 

Vanaf 09:30 – Inloop *

10:00 – Welkom door Erik en uitleg programma

   – De stappen om te komen tot een strategie die resoneert

  – Jouw zielsmissie als vertrekpunt

  – Jouw ideale klant

12:45 – Lunch

   – De strategie voor jouw praktijk

16:00 – Afsluiting programma met aansluitend een borrel

17:00 – Einde

*Wees op tijd, er is voor auto’s weinig parkeerplek, dus het is even zoeken wellicht

Ik merk dat ik gegroeid ben. De zin van een missie hebben is nu tot elke cel doorgedrongen. Ook durf ik weer en stap hoger te gaan staan met mijn bedrijf. Of terwijl me een stap hoger te voelen.Bedankt nog Erik, voor de inspirerende dag!  Miranda

Een mooie dag om te focussen op jezelf en je bedrijf. Een boost in een inspirerende omgeving.  Pauline

Een hele dag totale focus op de grootsheid van jezelf die nu het licht mag zien!  Mirjam

Leren ondernemen met lef én kwetsbaarheid? Erik wijst je de weg! Rian

Dit is echt de moeite waard voor als je een mooie leerzame dag wilt bezoeken met veel informatie, inzichten en vooral inspiratie voor je eigen bedrijf! Geheel verzorgd met lekker eten op een hele toffe locatie! Dat wil toch iedereen? De prijs vind ik erg meevallen voor zo’n hele dag en ik vond het erg fijn om iedereen te ontmoeten en te spreken! Dus mocht je interesse hebben: Gewoon DOEN!
Tamara

Investering

Het event op 24 januari 2019 is inclusief gezonde lunch, koffie, thee, water, heerlijke versnaperingen en een afsluitende borrel.

Early bird tarief (t/m 26 december): € 79,-*
Regulier tarief (27 december t/m 15 januari): € 97,-*

Daarna ben je er voor € 111,-* bij!

* Alle bedragen excl. btw