BLOG

Echt alles is mogelijk, alles!

Erik Verhagen

Voor mij is “manifesteren” iets heel gaafs, bijna natuurlijks en iets heel moois en dankbaars om te mogen leren aan andere mensen.

​​Manifestatie wordt in mijn ogen best vaak “verkeerd gebruikt”. Er zijn mensen die vanuit een bepaalde mindset je gaan leren wat je allemaal kunt manifesteren: auto’s, geld, huizen, je ideale partner… En dat is natuurlijk héél gaaf als dat lukt! ​En het kán ook.

​​Het is een mooi iets om te ervaren en anderen te mogen “wegleren” en best vaak, is mijn ervaring, blijkt de onderliggende gedachte toch niet helemaal zuiver te zijn. En dán begint het blijkbaar toch ergens bij mij te jeuken hahaha.

Kijk, de wet van de aantrekkingskracht: die werkt. Dat is een natuurwet. Net als de wet van de zwaartekracht: hij is er. En je kunt er mee “werken”. En dan kun je met een bepaalde mindset alles voor elkaar krijgen wat je je maar kunt voorstellen. Ik stem al meer dan 10 jaar af. Eigenlijk al langer. En dat deed ik met “vision boards”, affirmaties, plaatjes en door te schrijven in danbaarheidsdagboekjes. En dat was héél gaaf! En héél tof. En het bracht me héél veel!

En nu, nu de tijden echt ook anders zijn in de energie en de trilling, wordt manifesteren eigenlijk nóg makkelijker. En…én… er wordt ook gevraagd om er respectvol mee om te gaan. Door het universum.

En als je dat doet, en ik noem dat altijd, als je iets wilt manifesteren omdat het komt vanuit je zielsmissie, vanuit je opdracht hier op aarde, dán gaat het zó ongelofelijk simpel en smooth dat er een lach op je gezicht komt 😉

Ik zal je een voorbeeld geven. Ik ben op dit moment van schrijven in Frankrijk. In Vezelay. Bourgonge. Ik kom hier nu een aantal jaar en heb hier energetisch werk te doen. Dat past helemaal bij mijn missie. 100%. En ook in Vezelay en de omgeving in het bijzonder. Dus ik ben de laatste tijd aan het kijken of er hier ergens een huisje is waar ik dit werk zou kunnen doen en waar ik me, en ook met mijn gezin, kan terug trekken. Even voor de beeldvorming: een huisje hier in Frankrijk is 10x zo goedkoop dan een klein huisje in Nederland. Er is veel “leegloop” in de regio ( en in Frankrijk in het geheel) . En er moet vaak héél veel aan de huisjes gedaan worden.

Ik heb een goede vriend die een eigen aannemersbedrijf heeft. Hij werkt heel zuiver en puur en is ook altijd wel te porren voor een leuk avontuur 😉

Dus ik vroeg hem om eens met me mee te rijden om hier wat huisjes te gaan bekijken. Zo gezegd zo gedaan. Onze ogen vielen op een leuk huisje midden in een klein dorpje. Moest ook best nog wel wat aan gedaan worden en we voelden: ja, dit zou heel gaaf zijn om samen te kopen. Het huisje biedt de kans om er meerdere appartementen van te maken en we zouden eigenlijk alles samen doen qua kosten enzovoorts. En het verbouw-deel zou dan neer komen op mijn vriend want die heeft daar verstand van.

Nou: lang verhaal kort: wij kochten het huisje!

En toen.. ja, toen.. toen moest er iemand gevonden worden die de verbouwing kon begeleiden. En mee kon helpen en zo…

En mijn vriend kan niet elke keer op en neer rijden, kan zijn eigen mensen niet zomaar even naar Frankrijk sturen, we spreken de taal hier lokaal onvoldoende, er is een grote vraag naar goede vakmensen hier en overal in de wereld… dus.. ja, wat nu?

En ik voelde: ja. Ik heb hier in de regio te zijn. Ik mag hier vaker zijn. Ik mag hier werken. Ik mag iemand om mijn (ons) pad krijgen die ons geweldig goed gaat helpen en ontzorgen. Dus ik zette mijn wens uit in het universum…

Vorige week waren mijn vriend, onze gezinnen en ik weer bij het huisje om er eens te kijken en het te laten zien aan de kinderen en partners. En we liepen naar buiten om aan de overkant van de straat even een kopje koffie/ thee te gaan drinken.

Staat daar een man. Wijntje in z’n hand (het was tenslotte al maandag ochtend 10:45 uur hahahaha 😉 ) Die zei: “jullie zijn Nederlanders”. Euh, ja, klopt, jij dus ook?!

“Ja, ik woon hier al 15 jaar, kom uit Nederland en woon daar achter dat huis waar jullie net uit kwamen lopen”. O, wat grappig! Wat deed je in Nederland? O ik deed en doe verbouwingen…

Goh… kom eens aan tafel zitten bij ons 😉

En nu hebben we: Rob! Onze eigen uitvoerder die de verbouwing kan en wil begeleiden. Hij stond letterlijk te wachten op ons. Bijna letterlijk voor onze deur.

Dat is hoe het gaat als je afgestemd leeft in lijn met je missie. En het is een heel klein voorbeeldje en ik kan er letterlijk honderden en honderden geven. Niet alleen in mijn eigen situatie, ook voor de deelnemers aan mijn programma “manifesteren met je bewustwordingspraktijk”. En ik heb sinds vorig jaar ook “BeWondernemen” voor mensen die willen ondernemen met Wonderen in hun vizier.

Als jij de fijne kneepjes zou willen leren en over een tijdje zou willen zeggen: JA, ik heb nu ook alles wat ik maar kon dromen, kijk dan hier naar wat een eerste stap voor je kan zijn:

Manifesteren met je Bewustwordingspraktijk

Ben jij op een punt aangekomen dat je nu écht wilt starten en/of wilt doorgroeien met je je praktijk? En heb je daar nu iemand bij nodig die én kan intunen op je gevoel, die je begrijpt én jou meeneemt om de juiste, logische, gestructureerde stappen te maken zodat je met je praktijk enorm kunt groeien en kunt manifesteren?

In maar 12 maanden zie je jouw bedrijf compleet transformeren. We gaan in op jouw thema’s, jouw gaven, jouw proces en jouw groeimindset. Je ontdekt jouw zielsmissie en passie. Zodat je vanuit dit alles je plezier (terug)vindt in het ondernemen, je ideale klant helpt bij hun obstakels en jouw hoogste omzet ooit behaalt.

Gratis gesprek

In dit persoonlijke gesprek zal ik of één van mijn teamleden samen met jou gaan afstemmen:

  • In welke fase jij zit in je persoonlijke, en spirituele, groei.
  • Welke behoefte jij hebt aan een volgende stap in je praktijk.
  • Welke stappen er zijn en aan welke stappen jij het meeste behoefte hebt.
  • Hoe jij vanuit jouw bijzondere gaven, passies en talenten volledig kunt manifesteren.
  • Hoe jij niet meer onzeker hoeft te zijn over de vraag of je wel de prijs mag vragen die je wil vragen.
  • Hoe jij zeker weet wat je nu precies moet doen met je praktijk.

Tenslotte kijken we samen hoe jij jouw groei kunt realiseren om enorm te kunnen manifesteren met jouw praktijk!

Ben je klaar om in het licht te gaan staan en te kunnen manifesteren met jouw praktijk?

Heb het goed!

Liefs,

Erik

UITGELICHTE EVENTS

UITGELICHTE ARTIKELEN

Rust vinden te midden van chaos

Rust vinden te midden van chaos

In een wereld die constant in beweging is, kan het een uitdaging lijken om rust te vinden. We leven in een tijd waarin alles lijkt te veranderen, en soms kan het voelen alsof we overweldigd worden door de chaos om ons heen. Maar wat als ik je vertelde dat juist in...

Mijn meest krachtige inzicht

Mijn meest krachtige inzicht

In deze video deel ik graag het meest krachtige inzicht dat ik de afgelopen 15 jaar heb ontdekt, geleerd van mijn leermeester Stephen Covey. Het draait allemaal om het principe van de "Cirkel van Invloed," dat ik al meer dan 10 jaar toepas in mijn leven. Cirkel van...

Wil jij jouw zielsmissie vinden?

3-daags event

De Roep van de Ziel

Erik en zijn team nodigen je van harte uit om de magische reis van zelfontdekking te ervaren tijdens De Roep van de Ziel. Hier ontwaakt je ziel, vind je jouw diepste missie, en omarm je het betekenisvolle doel van je leven. Doe met ons mee en laat je inspireren terwijl we samen jouw innerlijke wereld verkennen en een pad naar vervulling creëren.

theatershow

De Roep van de Ziel

Erik nodigt je uit voor “De Roep van de Ziel”, een intieme avond op verschillende locaties in Nederland en België, waar hij inzichten deelt en praktische tips biedt om een leven van vrijheid en vervulling te omarmen, weg van beperkende gedachten en opgelegde patronen.

Kom en ontdek de diepere betekenis van het leven!