DANKJEWEL

JIJ ONTVANGT DE ZEVEN STAPPEN OM TE MANIFESTEREN MET JOUW BEWUSTWORDINGSPRAKTIJK!

Dank je wel dat je mijn e-book aangevraagd hebt met daarin 7 stappen om te manifesteren met jouw bewustwordingspraktijk! Je vindt de tips in jouw mailbox. Binnen tien minuten niets in je mailbox? Check dan even je spam. Ik ben benieuwd welke tip jou het meest geholpen heeft, dus mail me gerust op support@erikverhagen.com of laat een reactie achter op mijn Facebookpagina. Bovendien stuur ik je de komende tijd meer tips. Houd je mail in de gaten.

Maar scroll ook even naar beneden voor een extra voordelig aanbod!

Ebook 7 stappen om te manifesteren met je bewustwordingspraktijk

GRATIS AFSPRAAK

Wil jij leven vanuit je zielsmissie en groeien met je praktijk?

Vraag een gratis afspraak aan en dan kijken we samen welke stappen jij kunt maken om vanuit jouw zielsmissie jouw praktijk te laten groeien en je ideale klant te vinden.

Plan hier een gratis afspraak in voor een persoonlijk gesprek met mij of één van mijn teamleaden. Dit gesprek is telefonisch en duurt ongeveer 45 minuten.

ebook 7 stappen manifesteren bedankt 1

Hi, ik ben Erik.

Dag in dag uit help ik lichtwerkers om (meer) te leven vanuit hun zielsmissie. Mensen die vanuit hun passie zijn begonnen. Onzekerheden hebben overwonnen. Die nu het zelfvertrouwen hebben dat ze mogen zijn wie ze zijn en hierin stappen hebben gezet.

Deze bewuste ondernemers passen deze stappen toe die ik hun heb mogen leren. Ik wil ze jou ook graag laten zien! Ik mag elke dag zien dat mijn klanten uit “mijn kokertje” vanuit zelfvertrouwen gaan manifesteren en de wereld beter maken. En dat gun ik jou dus ook! Veel inspiratie gewenst en hopelijk tot gauw!

Groet, Erik

ebook 7 stappen manifesteren bedankt 2