ebook 7 stappen manifesteren 1

GRATIS E-BOOK:

DE ZEVEN STAPPEN OM TE MANIFESTEREN MET JOUW BEWUSTWORDINGSPRAKTIJK!

In het gratis e-book “De zeven stappen om te manifesteren met jouw bewustwordingspraktijk” vind jij de zeven belangrijkste stappen die bewuste ondernemers met een bewustwordingspraktijk doorlopen om vanuit zelfliefde en zelfvertrouwen te kunnen manifesteren vanuit hun zielsmissie, hun hoogste goed.

ebook 7 stappen manifesteren 2
ebook 7 stappen manifesteren 3

In dit e-book zal jij…

$

... de zeven belangrijkste stappen leren die bewuste ondernemers met een bewustwordingspraktijk doorlopen om vanuit zelfliefde en zelfvertrouwen te kunnen manifesteren.

$

... leren om te gaan staan. De tijd is daar. We mogen gaan staan en stappen zetten om anderen mensen te helpen en de wereld beter te maken.

$

... heel anders leren kijken naar ondernemen, vanuit moeiteloosheid en speelsheid.

$

... gaan leven vanuit jouw zielsmissie. Jouw hoogste goed.

Hi, ik ben Erik.

Dag in dag uit help ik lichtwerkers om (meer) te leven vanuit hun zielsmissie. Mensen die vanuit hun passie zijn begonnen. Onzekerheden hebben overwonnen. Die nu het zelfvertrouwen hebben dat ze mogen zijn wie ze zijn en hierin stappen hebben gezet.

Deze bewuste ondernemers passen deze stappen toe die ik hun heb mogen leren. Ik wil ze jou ook graag laten zien! Ik mag elke dag zien dat mijn klanten uit “mijn kokertje” vanuit zelfvertrouwen gaan manifesteren en de wereld beter maken. En dat gun ik jou dus ook! Veel inspiratie gewenst en hopelijk tot gauw!

Groet, Erik

ebook 7 stappen manifesteren 4