DANKJEWEL

JIJ ONTVANGT DE ZEVEN STAPPEN OM TE MANIFESTEREN MET JOUW BEWUSTWORDINGSPRAKTIJK!

Dank je wel dat je mijn e-book aangevraagd hebt met daarin 7 stappen om te manifesteren met jouw bewustwordingspraktijk! Je vindt de tips in jouw mailbox. Binnen tien minuten niets in je mailbox? Check dan even je spam. Ik ben benieuwd welke tip jou het meest geholpen heeft, dus mail me gerust op support@erikverhagen.com of laat een reactie achter op mijn Facebookpagina. Bovendien stuur ik je de komende tijd meer tips. Houd je mail in de gaten.

Maar scroll ook even naar beneden voor een extra voordelig aanbod!

Ebook 7 stappen om te manifesteren met je bewustwordingspraktijk

Eén volle werkweek persoonlijke LIVE coaching om jou de inzichten te geven die je nodig hebt om te groeien!

Ik ga je de meest impactvolle en belangrijke stappen leren die je houvast & focus geven om zo je praktijk te laten groeien op een manier die bij jou past: authentiek, bewust én succesvol!

Doe mee met de Bewust & Impactvol Ondernemen Challenge van 2 tot en met 6 oktober. 

Na deze challenge week:

  • Weet jij waar jouw hart sneller van gaat kloppen
  • Weet je beter dan ooit wat jij hier op aarde te doen hebt
  • Heb je verbinding met gelijkgestemden
  • Hoef je je nooit meer alleen of eenzaam te voelen
  • Weet jij welke stappen jij kunt nemen om jouw droomklant te vinden
  • Zie je in dat jouw talenten ook écht talenten zijn en dat je daar geld mee kunt en mag verdienen.
  • Voel je het duwtje in je rug om jouw praktijk neer te zetten op jouw voorwaarden.
  • Ga jij 100% staan voor wat jij te doen hebt!

Doe je mee?

Hi, ik ben Erik.

Dag in dag uit help ik lichtwerkers om (meer) te leven vanuit hun zielsmissie. Mensen die vanuit hun passie zijn begonnen. Onzekerheden hebben overwonnen. Die nu het zelfvertrouwen hebben dat ze mogen zijn wie ze zijn en hierin stappen hebben gezet.

Deze bewuste ondernemers passen deze stappen toe die ik hun heb mogen leren. Ik wil ze jou ook graag laten zien! Ik mag elke dag zien dat mijn klanten uit “mijn kokertje” vanuit zelfvertrouwen gaan manifesteren en de wereld beter maken. En dat gun ik jou dus ook! Veel inspiratie gewenst en hopelijk tot gauw!

Groet, Erik

ebook 7 stappen manifesteren bedankt 1