DANK JE WEL!

JIJ ONTVANGT DE ZEVEN STAPPEN OM TE MANIFESTEREN MET JOUW BEWUSTWORDINGSPRAKTIJK!

 

Dank je wel dat je mijn e-book aangevraagd hebt met daarin 7 stappen om te manifesteren met jouw bewustwordingspraktijk!

Je vindt de tips in jouw mailbox. Binnen tien minuten niets in je mailbox? Check dan even je spam. Ik ben benieuwd welke tip jou het meest geholpen heeft, dus mail me gerust op support@erikverhagen.com of laat een reactie achter op mijn Facebookpagina. Bovendien stuur ik je de komende tijd meer tips. Houd je mail in de gaten. Maar scroll ook even naar beneden voor een extra voordelig aanbod!

DANK JE WEL!

JIJ ONTVANGT DE ZEVEN STAPPEN OM TE MANIFESTEREN MET JOUW BEWUSTWORDINGSPRAKTIJK!

Dank je wel dat je mijn e-book aangevraagd hebt met daarin 7 stappen om te manifesteren met jouw bewustwordingspraktijk! Je vindt de tips in jouw mailbox. Binnen tien minuten niets in je mailbox? Check dan even je spam. Ik ben benieuwd welke tip jou het meest geholpen heeft, dus mail me gerust op support@erikverhagen.com of laat een reactie achter op mijn Facebookpagina. De komende tijd stuur ik je meer tips. Houd je mail in de gaten.

Maar scroll ook even naar beneden voor een extra aantrekkelijk aanbod!

BONUS

ZEVEN EURO KORTING

Ik wil je graag bedanken voor het aanvragen van het ebook. Nu zie ik dat mensen die écht gaan doen de meeste resultaten realiseren.

Daarom heb ik het boek “7 stappen om in je grootsheid te gaan staan” ontwikkeld.

Een boek waarin jij 30 dagen lang iedere dag aan de slag gaat met 7 stappen om jouw grootsheid te gaan leven!

Ik leer je:

  • concrete technieken om jou het leven te geven waarin jij in jouw authentieke grootsheid kunt gaan leven.
  • een ritme, structuur zodat jij kunt werken aan en naar het leven van je dromen.

Omdat jij het ebook hebt aangevraagd, krijg je – alleen vandaag – 7 euro korting op dit boek.

ebook 7 stappen manifesteren bedankt 1

ALLEEN VANDAAG: 7 EURO KORTING

ebook 7 stappen manifesteren bedankt 2

 

Zinkstraat 26,
4823AD Breda

T. 040 - 24 05 655
E. support@erikverhagen.com

K.v.K. nummer: 68212577
IBAN NL13KNAB0723192774
BIC: KNABNL2H

 

ebook 7 stappen manifesteren bedankt 3
ebook 7 stappen manifesteren bedankt 4
ebook 7 stappen manifesteren bedankt 5