DANKJEWEL

JIJ ONTVANGT DE ZEVEN STAPPEN OM TE MANIFESTEREN MET JOUW BEWUSTWORDINGSPRAKTIJK!

Dank je wel dat je mijn e-book aangevraagd hebt met daarin 7 stappen om te manifesteren met jouw bewustwordingspraktijk! Je vindt de tips in jouw mailbox. Binnen tien minuten niets in je mailbox? Check dan even je spam. Ik ben benieuwd welke tip jou het meest geholpen heeft, dus mail me gerust op support@erikverhagen.com of laat een reactie achter op mijn Facebookpagina. Bovendien stuur ik je de komende tijd meer tips. Houd je mail in de gaten.

Maar scroll ook even naar beneden voor een extra voordelig aanbod!

Ebook 7 stappen om te manifesteren met je bewustwordingspraktijk

Ben jij klaar om te gaan leven vanuit je kern, je diepste wezen? Om te leven vanuit rust, balans en vertrouwen?

ebook 7 stappen manifesteren bedankt 2 1

Ik wil je graag bedanken voor het aanvragen van het ebook.

Wist je dat de wereld beweegt naar een nieuw tijdperk, een evolutionaire verandering? En wij hebben de eer om onderdeel van die transitie uit te mogen maken. Ben jij klaar om te gaan leven vanuit je kern, je diepste wezen? Om te leven vanuit rust, balans en vertrouwen?

In dit boek neem ik je mee in mijn spirituele reis en geef ik je concrete handvatten om zelf ook te gaan leven vanuit je zielsmissie, hetgeen waartoe jij hier op aarde bent.

De 5e dimensie is overal om ons heen en de wereld wordt wakker. Het is aan ons om de stap te gaan zetten.

Door het vertellen van jouw verhaal, het helen van je thema’s en het vormen van jouw zielsmissie help ik je op een concrete manier om te gaan leven vanuit je hart.

Je leert:

$

Te leven vanuit rust, balans en vertrouwen

$

Te gaan leven vanuit je kern, jouw diepste wezen

$

Wat de 5e dimensie inhoudt

$

Hoe je jouw leven volgens de pijlers van 5D inricht

$

Hoe je jouw zielsmissie vindt en leeft

$

Concrete handvatten om jouw volgende stappen te bepalen

Omdat jij het ebook hebt aangevraagd, krijg je - alleen vandaag - 7 euro korting op dit boek.

Hi, ik ben Erik.

Dag in dag uit help ik lichtwerkers om (meer) te leven vanuit hun zielsmissie. Mensen die vanuit hun passie zijn begonnen. Onzekerheden hebben overwonnen. Die nu het zelfvertrouwen hebben dat ze mogen zijn wie ze zijn en hierin stappen hebben gezet.

Deze bewuste ondernemers passen deze stappen toe die ik hun heb mogen leren. Ik wil ze jou ook graag laten zien! Ik mag elke dag zien dat mijn klanten uit “mijn kokertje” vanuit zelfvertrouwen gaan manifesteren en de wereld beter maken. En dat gun ik jou dus ook! Veel inspiratie gewenst en hopelijk tot gauw!

Groet, Erik

ebook 7 stappen manifesteren bedankt 2 2