DANKJEWEL

JIJ ONTVANGT DE ZEVEN STAPPEN OM TE MANIFESTEREN MET JOUW BEWUSTWORDINGSPRAKTIJK!

Dank je wel dat je mijn e-book aangevraagd hebt met daarin 7 stappen om te manifesteren met jouw bewustwordingspraktijk! Je vindt de tips in jouw mailbox. Binnen tien minuten niets in je mailbox? Check dan even je spam. Ik ben benieuwd welke tip jou het meest geholpen heeft, dus mail me gerust op support@erikverhagen.com of laat een reactie achter op mijn Facebookpagina. Bovendien stuur ik je de komende tijd meer tips. Houd je mail in de gaten.

Maar scroll ook even naar beneden voor een extra voordelig aanbod!

Ebook 7 stappen om te manifesteren met je bewustwordingspraktijk
ebook 7 stappen manifesteren bedankt 2 1

Wil jij direct aan de slag om met de 7 stappen om jouw grootsheid te gaan leven?

Ik wil je graag bedanken voor het aanvragen van het ebook. Nu zie ik dat mensen die écht gaan doen de meeste resultaten realiseren.

Daarom heb ik het boek "7 stappen om in je grootsheid te gaan staan" ontwikkeld. Een boek waarin jij 30 dagen lang iedere dag aan de slag gaat met 7 stappen om jouw grootsheid te gaan leven!

Ik leer je:

$

concrete technieken om jou het leven te geven waarin jij in jouw authentieke grootsheid kunt gaan leven.

$

een ritme, structuur zodat jij kunt werken aan en naar het leven van je dromen.

Omdat jij het ebook hebt aangevraagd, krijg je - alleen vandaag - 7 euro korting op dit boek.

Hi, ik ben Erik.

Dag in dag uit help ik lichtwerkers om (meer) te leven vanuit hun zielsmissie. Mensen die vanuit hun passie zijn begonnen. Onzekerheden hebben overwonnen. Die nu het zelfvertrouwen hebben dat ze mogen zijn wie ze zijn en hierin stappen hebben gezet.

Deze bewuste ondernemers passen deze stappen toe die ik hun heb mogen leren. Ik wil ze jou ook graag laten zien! Ik mag elke dag zien dat mijn klanten uit “mijn kokertje” vanuit zelfvertrouwen gaan manifesteren en de wereld beter maken. En dat gun ik jou dus ook! Veel inspiratie gewenst en hopelijk tot gauw!

Groet, Erik

ebook 7 stappen manifesteren bedankt 2 2