DUALITEIT – ONDERSCHEID KAN OOK HEEL GOED SAMEN BESTAAN

Vanuit onze opvoeding worden wij vaak geacht automatische keuzes te maken. Ben je bijvoorbeeld een man of een vrouw? Is het licht of donker buiten? Ben je blij of ben je boos? En ga zo maar door.

De concepten waarmee wij zijn opgegroeid zijn vaak zwart-wit en er zit weinig tussenin.

Dit noem ik het 3D tijdperk. Er is altijd sprake van of-of.

Maar is dit wel zo?

Ieder mens heeft bijvoorbeeld zowel mannelijke als vrouwelijke energie in zich. In onze opvoeding werden we misschien bekritiseerd als we deze andere kant van onszelf wilden onderzoeken. Je bent immers een jongen, dus dan stop je je emoties maar gewoon weg. Of je bent een vrouw, dus kom vooral niet al té daadkrachtig over.

Wat als we nu eens wél deze andere kant van onszelf onderzoeken? Wat zouden we dan tegenkomen?

Een van de belangrijkste inzichten in de 5e dimensie is dat alles niet langer of-of is maar en-en. Alles is geïntegreerd met elkaar. Alles mag samen komen, een eenheid vormen en naast elkaar bestaan.

In 5D het mannelijke en het vrouwelijk bijvoorbeeld helemaal in elkaar geïntegreerd en kun je vanuit jouw eenheid, jouw gehele zijn, beide energieën aanboren en inzetten.

Je zult zien dat dit leidt tot een enorme toename van energie en kracht. Deze kracht heb je nodig om jouw opdracht uit te voeren en jouw aandeel te leveren aan het nieuwe tijdperk, de 5e dimensie.

Om dat te kunnen doen, moet je eerst jezelf helen en helemaal in je kracht gaan staan. Een belangrijk onderdeel hiervan is het onderzoeken van de of-of percepties die jij met je meedraagt.

Daar gaan we dan ook mee aan de slag, goed naar jezelf luisteren, jezelf kennen en jezelf helen op de belangrijkste thema’s die jou tegenhouden om te kiezen voor je zielsmissie. Alle onzekerheden, twijfels en tegenwerpingen die je kan verzinnen, pakken we aan.

Dat doen we samen. Ben je benieuwd hoe?

Hi ik ben Erik!

Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

Deze week zag ik een fragment voorbij komen op YouTube waarin Tim Hofman vertelt over zijn programma “Over mijn lijk”. In dit programma volgt Tim een aantal jonge mensen die de diagnose “ongeneselijk ziek” hebben gekregen en weten dat ze nog maar kort te leven hebben....

Het belang van een coach!

Het belang van een coach!

Laatst zag ik Arjen Lubach voorbij komen met zijn programma. Hij had hierin een item dat er kortgezegd op neer kwam dat er in Nederland véél te veel coaches zijn! Wel 100.000!! En, eerlijk is eerlijk, dat is ook best veel! En voor mij is dat beeld ietsje...

Ik ga het anders doen!

Ik ga het anders doen!

Het is alweer best een aantal weken geleden dat ik mijn laatste blog schreef. Ook is het je misschien opgevallen dat je me minder (of soms zelfs niet meer) voorbij ziet komen op Facebook en Insta. Ook heb ik sinds december geen webinars meer gegeven. En de,...