DUALITEIT – ONDERSCHEID KAN OOK HEEL GOED SAMEN BESTAAN

Vanuit onze opvoeding worden wij vaak geacht automatische keuzes te maken. Ben je bijvoorbeeld een man of een vrouw? Is het licht of donker buiten? Ben je blij of ben je boos? En ga zo maar door.

De concepten waarmee wij zijn opgegroeid zijn vaak zwart-wit en er zit weinig tussenin.

Dit noem ik het 3D tijdperk. Er is altijd sprake van of-of.

Maar is dit wel zo?

Ieder mens heeft bijvoorbeeld zowel mannelijke als vrouwelijke energie in zich. In onze opvoeding werden we misschien bekritiseerd als we deze andere kant van onszelf wilden onderzoeken. Je bent immers een jongen, dus dan stop je je emoties maar gewoon weg. Of je bent een vrouw, dus kom vooral niet al té daadkrachtig over.

Wat als we nu eens wél deze andere kant van onszelf onderzoeken? Wat zouden we dan tegenkomen?

Een van de belangrijkste inzichten in de 5e dimensie is dat alles niet langer of-of is maar en-en. Alles is geïntegreerd met elkaar. Alles mag samen komen, een eenheid vormen en naast elkaar bestaan.

In 5D het mannelijke en het vrouwelijk bijvoorbeeld helemaal in elkaar geïntegreerd en kun je vanuit jouw eenheid, jouw gehele zijn, beide energieën aanboren en inzetten.

Je zult zien dat dit leidt tot een enorme toename van energie en kracht. Deze kracht heb je nodig om jouw opdracht uit te voeren en jouw aandeel te leveren aan het nieuwe tijdperk, de 5e dimensie.

Om dat te kunnen doen, moet je eerst jezelf helen en helemaal in je kracht gaan staan. Een belangrijk onderdeel hiervan is het onderzoeken van de of-of percepties die jij met je meedraagt.

Daar gaan we dan ook mee aan de slag, goed naar jezelf luisteren, jezelf kennen en jezelf helen op de belangrijkste thema’s die jou tegenhouden om te kiezen voor je zielsmissie. Alle onzekerheden, twijfels en tegenwerpingen die je kan verzinnen, pakken we aan.

Dat doen we samen. Ben je benieuwd hoe?

Erik Verhagen

Hi ik ben Erik! Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Wil je meer lezen over?

Volg mij op Youtube

Wil jij groeien in jouw bewustzijn? En een bewust leven leiden in vrijheid en verbinding met jezelf en anderen?

Bekijk mijn video’s

Hét Boek Erik Verhagen
Bestel Hét Boek voor Bewuste Mensen die leven in de 5e Dimensie →

Wil jij ook jouw droompraktijk realiseren?
Plan nu een persoonlijk, vrijblijvend groeigesprek in.