BLOG

DUALITEIT – ONDERSCHEID KAN OOK HEEL GOED SAMEN BESTAAN

Vanuit onze opvoeding worden wij vaak geacht automatische keuzes te maken. Ben je bijvoorbeeld een man of een vrouw? Is het licht of donker buiten? Ben je blij of ben je boos? En ga zo maar door.

De concepten waarmee wij zijn opgegroeid zijn vaak zwart-wit en er zit weinig tussenin.

Dit noem ik het 3D tijdperk. Er is altijd sprake van of-of.

Maar is dit wel zo?

Ieder mens heeft bijvoorbeeld zowel mannelijke als vrouwelijke energie in zich. In onze opvoeding werden we misschien bekritiseerd als we deze andere kant van onszelf wilden onderzoeken. Je bent immers een jongen, dus dan stop je je emoties maar gewoon weg. Of je bent een vrouw, dus kom vooral niet al té daadkrachtig over.

Wat als we nu eens wél deze andere kant van onszelf onderzoeken? Wat zouden we dan tegenkomen?

Een van de belangrijkste inzichten in de 5e dimensie is dat alles niet langer of-of is maar en-en. Alles is geïntegreerd met elkaar. Alles mag samen komen, een eenheid vormen en naast elkaar bestaan.

In 5D het mannelijke en het vrouwelijk bijvoorbeeld helemaal in elkaar geïntegreerd en kun je vanuit jouw eenheid, jouw gehele zijn, beide energieën aanboren en inzetten.

Je zult zien dat dit leidt tot een enorme toename van energie en kracht. Deze kracht heb je nodig om jouw opdracht uit te voeren en jouw aandeel te leveren aan het nieuwe tijdperk, de 5e dimensie.

Om dat te kunnen doen, moet je eerst jezelf helen en helemaal in je kracht gaan staan. Een belangrijk onderdeel hiervan is het onderzoeken van de of-of percepties die jij met je meedraagt.

Daar gaan we dan ook mee aan de slag, goed naar jezelf luisteren, jezelf kennen en jezelf helen op de belangrijkste thema’s die jou tegenhouden om te kiezen voor je zielsmissie. Alle onzekerheden, twijfels en tegenwerpingen die je kan verzinnen, pakken we aan.

Dat doen we samen. Ben je benieuwd hoe?

UITGELICHTE EVENTS

UITGELICHTE ARTIKELEN

Rust vinden te midden van chaos

Rust vinden te midden van chaos

In een wereld die constant in beweging is, kan het een uitdaging lijken om rust te vinden. We leven in een tijd waarin alles lijkt te veranderen, en soms kan het voelen alsof we overweldigd worden door de chaos om ons heen. Maar wat als ik je vertelde dat juist in...

Mijn meest krachtige inzicht

Mijn meest krachtige inzicht

In deze video deel ik graag het meest krachtige inzicht dat ik de afgelopen 15 jaar heb ontdekt, geleerd van mijn leermeester Stephen Covey. Het draait allemaal om het principe van de "Cirkel van Invloed," dat ik al meer dan 10 jaar toepas in mijn leven. Cirkel van...

Wil jij jouw zielsmissie vinden?

3-daags event

De Roep van de Ziel

Erik en zijn team nodigen je van harte uit om de magische reis van zelfontdekking te ervaren tijdens De Roep van de Ziel. Hier ontwaakt je ziel, vind je jouw diepste missie, en omarm je het betekenisvolle doel van je leven. Doe met ons mee en laat je inspireren terwijl we samen jouw innerlijke wereld verkennen en een pad naar vervulling creëren.

theatershow

De Roep van de Ziel

Erik nodigt je uit voor “De Roep van de Ziel”, een intieme avond op verschillende locaties in Nederland en België, waar hij inzichten deelt en praktische tips biedt om een leven van vrijheid en vervulling te omarmen, weg van beperkende gedachten en opgelegde patronen.

Kom en ontdek de diepere betekenis van het leven!