Dit kan jij ook!

Mensen die me volgen weten dat ik een programma heb. Manifesteren met je bewustwordingspraktijk. Een jaarprogramma. En dat is mooi. En dat groeit en groeit maar door. En ik spreek ook vaak mensen die zeggen: ik zou zó graag willen aanhaken maarrr…. Geld. Ik heb niet genoeg geld om je programma te volgen. En ik zeg dan: volg dan mijn webinars, lees mijn boeken, koop een “doe boek” van me. Dan betaal je een paar tientjes en webinars zijn uiteraard bij mij gratis.

En dat doen gelukkig ook veel mensen. Maar. Het is niet LIVE. Mensen voelen dan niet mijn “echte” energie.

Dus ik ga dan altijd op zoek naar een vorm die past. Als ik het zelf leuk vind én de klanten/ mensen die me volgen geven het aan, dan doe ik het.

En dat was best wel lastig de afgelopen tijd om iets “offline” te doen. Het mocht niet van onze overheid.

Dus ja. Dan maar geduldig blijven. En komen met alternatieven. En die waren er. En… En… met een grote groep samen zijn: nee, dat is er niet van gekomen.

Tot vandaag 😊 😊

Schrijf in je agenda en koop snel een kaartje: vrijdag 8 en zaterdag 9 oktober a.s.: HUP hotel in Mierlo! 2 dagen “met Erik”. Samen verbinden. Lachen. Werken aan jezelf. Delen. Het leven vieren. EN stappen zetten met de plannen die je hebt en voelt met je praktijk!

Okay, om je wat meer informatie te geven en een paar vragen te beantwoorden waarom je naar mijn event zou willen komen:

  • Het is in het weekend: vrijdag en zaterdag. Ja, we beginnen op vrijdag ochtend. En omdat je nu al weet dat het op vrijdag 8 oktober is, kun je altijd wel regelen met het thuis front en/of je baas dat je kunt 😉
  • Je kunt 2 dagen volledig met jezelf aan de slag: je krijgt ruimte en tijd om met je zielsmissie aan de slag te gaan zodat je betere koers krijgt voor de komende periode
  • Je krijgt de stappen te zien en horen: je gaat alle handvatten krijgen zodat je zelf je eigen leven en dat van je praktijk kunt versnellen en je droom kunt leven
  • We gaan kijken naar wat je op dit moment tegen houdt, waar je last van hebt om niet de volgende stap te kunnen zetten
  • We gaan werken met muziek en dans! En, ja, er mag (mee)gezongen worden 😉
  • We gaan samen het leven vieren!
  • Je gaat naar huis met een gevoel van verbinding met mensen zoals jezelf bent
  • Je gaat naar huis met een concreet stappenplan voor jouw leven en dat van je praktijk (als je dat wilt)

Wees er snel bij! Jij kunt hier echt bij zijn. Het is voor iedereen haalbaar! Ook omdat je nog even hebt én er nu een mooie korting ligt! Dus: doe jezelf dit cadeau!

Koop een kaartje en we zien elkaar dan!

Het wordt magisch!!

Namasté

Erik

Wil jij jouw zielsmissie vinden?

3-daags event

De Roep van de Ziel

Erik en zijn team nodigen je van harte uit om de magische reis van zelfontdekking te ervaren tijdens De Roep van de Ziel. Hier ontwaakt je ziel, vind je jouw diepste missie, en omarm je het betekenisvolle doel van je leven. Doe met ons mee en laat je inspireren terwijl we samen jouw innerlijke wereld verkennen en een pad naar vervulling creëren.

theatershow

De Roep van de Ziel

Erik nodigt je uit voor “De Roep van de Ziel”, een intieme avond op verschillende locaties in Nederland en België, waar hij inzichten deelt en praktische tips biedt om een leven van vrijheid en vervulling te omarmen, weg van beperkende gedachten en opgelegde patronen.

Kom en ontdek de diepere betekenis van het leven!

Misschien vind je dit ook interessant?

Loslaten van controle

Loslaten van controle

Vandaag wil ik het hebben over het loslaten van controle en het omarmen van het onbekende. Want laten we eerlijk zijn, we zijn allemaal wel eens in de verleiding gekomen om controle te willen uitoefenen over anderen, systemen, bedrijven en organisaties. Natuurlijk is...

De Magie van  Jouw Zielsmissie Herinneren

De Magie van Jouw Zielsmissie Herinneren

Ik wil vandaag met je praten over iets dat diep van binnen resoneert - jouw zielsmissie. In het midden van de hectiek van het dagelijkse leven, kan het gemakkelijk zijn om dit te vergeten. Maar maak je geen zorgen, ik ben hier om je eraan te herinneren. Jouw...

Mijn reis van alcohol en verslaving naar gezondheid

Mijn reis van alcohol en verslaving naar gezondheid

Op jonge leeftijd vond ik troost in alcohol. Op mijn veertiende dronk ik mijn eerste biertje als een manier om mijn emoties te dempen. Ik had niet het gevoel dat ik een veilige plek had om mezelf te zijn. Alcohol werd mijn trouwe metgezel, een langdurige vriend die me...