BLOG

Dit kan jij ook!

Mensen die me volgen weten dat ik een programma heb. Manifesteren met je bewustwordingspraktijk. Een jaarprogramma. En dat is mooi. En dat groeit en groeit maar door. En ik spreek ook vaak mensen die zeggen: ik zou zó graag willen aanhaken maarrr…. Geld. Ik heb niet genoeg geld om je programma te volgen. En ik zeg dan: volg dan mijn webinars, lees mijn boeken, koop een “doe boek” van me. Dan betaal je een paar tientjes en webinars zijn uiteraard bij mij gratis.

En dat doen gelukkig ook veel mensen. Maar. Het is niet LIVE. Mensen voelen dan niet mijn “echte” energie.

Dus ik ga dan altijd op zoek naar een vorm die past. Als ik het zelf leuk vind én de klanten/ mensen die me volgen geven het aan, dan doe ik het.

En dat was best wel lastig de afgelopen tijd om iets “offline” te doen. Het mocht niet van onze overheid.

Dus ja. Dan maar geduldig blijven. En komen met alternatieven. En die waren er. En… En… met een grote groep samen zijn: nee, dat is er niet van gekomen.

Tot vandaag 😊 😊

Schrijf in je agenda en koop snel een kaartje: vrijdag 8 en zaterdag 9 oktober a.s.: HUP hotel in Mierlo! 2 dagen “met Erik”. Samen verbinden. Lachen. Werken aan jezelf. Delen. Het leven vieren. EN stappen zetten met de plannen die je hebt en voelt met je praktijk!

Okay, om je wat meer informatie te geven en een paar vragen te beantwoorden waarom je naar mijn event zou willen komen:

  • Het is in het weekend: vrijdag en zaterdag. Ja, we beginnen op vrijdag ochtend. En omdat je nu al weet dat het op vrijdag 8 oktober is, kun je altijd wel regelen met het thuis front en/of je baas dat je kunt 😉
  • Je kunt 2 dagen volledig met jezelf aan de slag: je krijgt ruimte en tijd om met je zielsmissie aan de slag te gaan zodat je betere koers krijgt voor de komende periode
  • Je krijgt de stappen te zien en horen: je gaat alle handvatten krijgen zodat je zelf je eigen leven en dat van je praktijk kunt versnellen en je droom kunt leven
  • We gaan kijken naar wat je op dit moment tegen houdt, waar je last van hebt om niet de volgende stap te kunnen zetten
  • We gaan werken met muziek en dans! En, ja, er mag (mee)gezongen worden 😉
  • We gaan samen het leven vieren!
  • Je gaat naar huis met een gevoel van verbinding met mensen zoals jezelf bent
  • Je gaat naar huis met een concreet stappenplan voor jouw leven en dat van je praktijk (als je dat wilt)

Wees er snel bij! Jij kunt hier echt bij zijn. Het is voor iedereen haalbaar! Ook omdat je nog even hebt én er nu een mooie korting ligt! Dus: doe jezelf dit cadeau!

Koop een kaartje en we zien elkaar dan!

Het wordt magisch!!

Namasté

Erik

UITGELICHTE EVENTS

There are no upcoming events at this time.

UITGELICHTE ARTIKELEN

Rust vinden te midden van chaos

Rust vinden te midden van chaos

In een wereld die constant in beweging is, kan het een uitdaging lijken om rust te vinden. We leven in een tijd waarin alles lijkt te veranderen, en soms kan het voelen alsof we overweldigd worden door de chaos om ons heen. Maar wat als ik je vertelde dat juist in...

Mijn meest krachtige inzicht

Mijn meest krachtige inzicht

In deze video deel ik graag het meest krachtige inzicht dat ik de afgelopen 15 jaar heb ontdekt, geleerd van mijn leermeester Stephen Covey. Het draait allemaal om het principe van de "Cirkel van Invloed," dat ik al meer dan 10 jaar toepas in mijn leven. Cirkel van...

Wil jij jouw zielsmissie vinden?

3-daags event

De Roep van de Ziel

Erik en zijn team nodigen je van harte uit om de magische reis van zelfontdekking te ervaren tijdens De Roep van de Ziel. Hier ontwaakt je ziel, vind je jouw diepste missie, en omarm je het betekenisvolle doel van je leven. Doe met ons mee en laat je inspireren terwijl we samen jouw innerlijke wereld verkennen en een pad naar vervulling creëren.

theatershow

De Roep van de Ziel

Erik nodigt je uit voor “De Roep van de Ziel”, een intieme avond op verschillende locaties in Nederland en België, waar hij inzichten deelt en praktische tips biedt om een leven van vrijheid en vervulling te omarmen, weg van beperkende gedachten en opgelegde patronen.

Kom en ontdek de diepere betekenis van het leven!