Dit kan jij ook!

Mensen die me volgen weten dat ik een programma heb. Manifesteren met je bewustwordingspraktijk. Een jaarprogramma. En dat is mooi. En dat groeit en groeit maar door. En ik spreek ook vaak mensen die zeggen: ik zou zó graag willen aanhaken maarrr…. Geld. Ik heb niet genoeg geld om je programma te volgen. En ik zeg dan: volg dan mijn webinars, lees mijn boeken, koop een “doe boek” van me. Dan betaal je een paar tientjes en webinars zijn uiteraard bij mij gratis.

En dat doen gelukkig ook veel mensen. Maar. Het is niet LIVE. Mensen voelen dan niet mijn “echte” energie.

Dus ik ga dan altijd op zoek naar een vorm die past. Als ik het zelf leuk vind én de klanten/ mensen die me volgen geven het aan, dan doe ik het.

En dat was best wel lastig de afgelopen tijd om iets “offline” te doen. Het mocht niet van onze overheid.

Dus ja. Dan maar geduldig blijven. En komen met alternatieven. En die waren er. En… En… met een grote groep samen zijn: nee, dat is er niet van gekomen.

Tot vandaag 😊 😊

Schrijf in je agenda en koop snel een kaartje: vrijdag 8 en zaterdag 9 oktober a.s.: HUP hotel in Mierlo! 2 dagen “met Erik”. Samen verbinden. Lachen. Werken aan jezelf. Delen. Het leven vieren. EN stappen zetten met de plannen die je hebt en voelt met je praktijk!

Okay, om je wat meer informatie te geven en een paar vragen te beantwoorden waarom je naar mijn event zou willen komen:

  • Het is in het weekend: vrijdag en zaterdag. Ja, we beginnen op vrijdag ochtend. En omdat je nu al weet dat het op vrijdag 8 oktober is, kun je altijd wel regelen met het thuis front en/of je baas dat je kunt 😉
  • Je kunt 2 dagen volledig met jezelf aan de slag: je krijgt ruimte en tijd om met je zielsmissie aan de slag te gaan zodat je betere koers krijgt voor de komende periode
  • Je krijgt de stappen te zien en horen: je gaat alle handvatten krijgen zodat je zelf je eigen leven en dat van je praktijk kunt versnellen en je droom kunt leven
  • We gaan kijken naar wat je op dit moment tegen houdt, waar je last van hebt om niet de volgende stap te kunnen zetten
  • We gaan werken met muziek en dans! En, ja, er mag (mee)gezongen worden 😉
  • We gaan samen het leven vieren!
  • Je gaat naar huis met een gevoel van verbinding met mensen zoals jezelf bent
  • Je gaat naar huis met een concreet stappenplan voor jouw leven en dat van je praktijk (als je dat wilt)

Wees er snel bij! Jij kunt hier echt bij zijn. Het is voor iedereen haalbaar! Ook omdat je nog even hebt én er nu een mooie korting ligt! Dus: doe jezelf dit cadeau!

Koop een kaartje en we zien elkaar dan!

Het wordt magisch!!

Namasté

Erik

Hi ik ben Erik!

Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

Deze week zag ik een fragment voorbij komen op YouTube waarin Tim Hofman vertelt over zijn programma “Over mijn lijk”. In dit programma volgt Tim een aantal jonge mensen die de diagnose “ongeneselijk ziek” hebben gekregen en weten dat ze nog maar kort te leven hebben....

Het belang van een coach!

Het belang van een coach!

Laatst zag ik Arjen Lubach voorbij komen met zijn programma. Hij had hierin een item dat er kortgezegd op neer kwam dat er in Nederland véél te veel coaches zijn! Wel 100.000!! En, eerlijk is eerlijk, dat is ook best veel! En voor mij is dat beeld ietsje...

Ik ga het anders doen!

Ik ga het anders doen!

Het is alweer best een aantal weken geleden dat ik mijn laatste blog schreef. Ook is het je misschien opgevallen dat je me minder (of soms zelfs niet meer) voorbij ziet komen op Facebook en Insta. Ook heb ik sinds december geen webinars meer gegeven. En de,...