Dit kan jij ook!

Mensen die me volgen weten dat ik een programma heb. Manifesteren met je bewustwordingspraktijk. Een jaarprogramma. En dat is mooi. En dat groeit en groeit maar door. En ik spreek ook vaak mensen die zeggen: ik zou zó graag willen aanhaken maarrr…. Geld. Ik heb niet genoeg geld om je programma te volgen. En ik zeg dan: volg dan mijn webinars, lees mijn boeken, koop een “doe boek” van me. Dan betaal je een paar tientjes en webinars zijn uiteraard bij mij gratis.

En dat doen gelukkig ook veel mensen. Maar. Het is niet LIVE. Mensen voelen dan niet mijn “echte” energie.

Dus ik ga dan altijd op zoek naar een vorm die past. Als ik het zelf leuk vind én de klanten/ mensen die me volgen geven het aan, dan doe ik het.

En dat was best wel lastig de afgelopen tijd om iets “offline” te doen. Het mocht niet van onze overheid.

Dus ja. Dan maar geduldig blijven. En komen met alternatieven. En die waren er. En… En… met een grote groep samen zijn: nee, dat is er niet van gekomen.

Tot vandaag 😊 😊

Schrijf in je agenda en koop snel een kaartje: vrijdag 8 en zaterdag 9 oktober a.s.: HUP hotel in Mierlo! 2 dagen “met Erik”. Samen verbinden. Lachen. Werken aan jezelf. Delen. Het leven vieren. EN stappen zetten met de plannen die je hebt en voelt met je praktijk!

Okay, om je wat meer informatie te geven en een paar vragen te beantwoorden waarom je naar mijn event zou willen komen:

  • Het is in het weekend: vrijdag en zaterdag. Ja, we beginnen op vrijdag ochtend. En omdat je nu al weet dat het op vrijdag 8 oktober is, kun je altijd wel regelen met het thuis front en/of je baas dat je kunt 😉
  • Je kunt 2 dagen volledig met jezelf aan de slag: je krijgt ruimte en tijd om met je zielsmissie aan de slag te gaan zodat je betere koers krijgt voor de komende periode
  • Je krijgt de stappen te zien en horen: je gaat alle handvatten krijgen zodat je zelf je eigen leven en dat van je praktijk kunt versnellen en je droom kunt leven
  • We gaan kijken naar wat je op dit moment tegen houdt, waar je last van hebt om niet de volgende stap te kunnen zetten
  • We gaan werken met muziek en dans! En, ja, er mag (mee)gezongen worden 😉
  • We gaan samen het leven vieren!
  • Je gaat naar huis met een gevoel van verbinding met mensen zoals jezelf bent
  • Je gaat naar huis met een concreet stappenplan voor jouw leven en dat van je praktijk (als je dat wilt)

Wees er snel bij! Jij kunt hier echt bij zijn. Het is voor iedereen haalbaar! Ook omdat je nog even hebt én er nu een mooie korting ligt! Dus: doe jezelf dit cadeau!

Koop een kaartje en we zien elkaar dan!

Het wordt magisch!!

Namasté

Erik

Erik Verhagen

Hi ik ben Erik! Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Wil je meer lezen over?

Volg mij op Youtube

Wil jij groeien in jouw bewustzijn? En een bewust leven leiden in vrijheid en verbinding met jezelf en anderen?

Bekijk mijn video’s

Hét Boek Erik Verhagen
Bestel Hét Boek voor Bewuste Mensen die leven in de 5e Dimensie →

Wil jij ook jouw droompraktijk realiseren?
Plan nu een persoonlijk, vrijblijvend groeigesprek in.