12, 13 en 14 januari 2024 | LIVE MET Erik Verhagen

De Roep van de Ziel

Dit is hét event waar jouw reis naar innerlijke ontdekking en inspiratie begint. Schrijf je nu in en neem deel aan een bijzondere reis van groei, inzicht en verbindende ervaringen.

Erik Verhagen

Ik wil je vertellen over een stem.

Niet het stemgeluid dat je herkent van mijn gesprekken, of dat je je voorstelt terwijl je deze tekst leest. Nee, ik doel op de stem diep binnenin jou. De stem die fluistert. De stem die je vertelt wat goed is en wat niet.

Soms klinkt deze stem helder en krachtig, en spreekt hij zonder aarzelen: JA. Of NEE. GOED. of SLECHT. NIET DOEN. Of WEL DOEN. Af en toe bevindt deze stem zich op een fluisterende achtergrond, bijna onhoorbaar. Overstemd door de ruis en de stemmen van de buitenwereld – de omgeving, de maatschappij, anderen.

Laten we ervoor waken dat deze stem niet verloren gaat in het tumult van deze snelbewegende, chaotische wereld. Want geen enkele hoeveelheid social media, geschreeuw, of zelfs crisis kan wedijveren met de waarde van deze innerlijke stem.

Het is jouw persoonlijke gids, de stem van je ziel.

Ontdek de essentie van verbinding met je diepste kern

Vertrouw altijd de stem van je ziel. Laat de fluisteringen van je ziel je gids zijn en gebruik ze als het vertrekpunt van je persoonlijke reis. Want die vertrouwde stem is altijd bij je geweest, niet alleen in dit leven, maar ook in vorige levens. Negeer haar niet. Ze draagt de rijkste ervaring van allemaal. Door deze innerlijke stem te omarmen, blijf je in harmonie met je ware zelf. Besef dat deze stem verankerd is ín jou.

Laat de roep van je ziel je leiden naar je diepste kern en schrijf je in voor mijn drie-daagse evenement: “De Roep Van De Ziel”.

Beeld je eens in…

✨  Je hebt de sleutels gekregen om uit vastgelopen patronen te breken en vol vertrouwen terug te keren naar je kracht. Je komt (weer) in actiemodus en durft jezelf te laten zien!

✨ Jouw intuïtie vormt een duidelijke gids in je dagelijkse beslissingen en keuzes, waardoor je met meer zekerheid en richting navigeert.

✨  De blokkades die eerder je vooruitgang belemmerden, hebben plaatsgemaakt voor een gevoel van bevrijding. Je hebt geleerd hoe je deze obstakels kunt overwinnen en hebt een nieuw gevoel van empowerment ontdekt. Je durft je ware zelf te omarmen en voelt die diepe verbinding met wie je werkelijk bent.

✨  Je hebt je afgestemd op het doel van je ziel en voelt een innerlijke harmonie terwijl je jouw levenspad bewandelt. Je hebt een stevige basis gecreëerd, geworteld in je connectie met je hogere zelf en de bron van wijsheid en kracht. Deze basis geeft je de veerkracht en stabiliteit om met de uitdagingen van het leven om te gaan.

✨  Met de aangereikte vaardigheden en inzichten ben je nu uitgerust voor de rest van je levensreis. Je hebt de tools die je nodig hebt om je dromen te verwezenlijken en concrete stappen te zetten richting je doelen. Je ziet je dromen geleidelijk werkelijkheid worden, terwijl je bewust en doelgericht je weg vervolgt.

Erik Verhagen

Na deze 3-daagse heb jij…

een diepere verbinding met jezelf gevonden, je intuïtie versterkt, blokkades overwonnen en bent in lijn gekomen met je ware potentieel. Je leeft met doel en passie, en je hebt de kracht om je leven te leiden zoals jij dat wilt.

Ben jij klaar voor deze innerlijke transformatie?

Erik Verhagen

Ik weet hoe het is om die connectie met jezelf NIET te voelen…

Als gevoelig jongetje voelde ik al vroeg een diepe connectie met anderen en met de onzichtbare energieën om ons heen. Het verlies van mijn vader op jonge leeftijd zorgde ervoor dat mijn bewuste zelf nog scherper werd afgestemd, en bracht een innerlijke reis op gang die mijn ware potentieel onthulde.

In de tussenliggende jaren werd mijn krachtige intuïtie soms naar de achtergrond gedrongen. Als de enige man in huis legde ik de focus op doorzettingsvermogen, moed en discipline. Ik begon te beseffen dat er een onevenwichtigheid heerste en een gebrek aan échte innerlijke rust… Het was tijd voor verandering. 

De afgelopen 15+ jaren heb ik me daarom verdiept in een breed scala aan onderwerpen, van meditatie en Reiki tot intuïtie, healings, detoxes en vorige levens. Ik heb de moed gehad om mijn eigen innerlijke thema’s aan te pakken, wat heeft geleid tot diepgaande inzichten en persoonlijke groei. Deze reis heeft me in staat gesteld om me nu diep af te stemmen op anderen, waarbij ik mijn cliënten begeleid op hun eigen weg naar zelfontdekking.

Ik ben een unieke brug tussen hoofd en hart, een bewuste ondernemer die zowel de intuïtieve als de strategische aspecten van het leven omarmt. Met mijn zakelijke inzicht en jarenlange ervaring als ondernemer begrijp ik de uitdagingen waar bewuste ondernemers mee te maken hebben. Ik ben gepassioneerd over het helpen van anderen om hun bewustwording te verwezenlijken, terwijl ik tegelijkertijd de praktische en strategische elementen benadruk om deze reis succesvol en effectief te maken.

Mijn eigen levensverhaal, gekenmerkt door gevoeligheid, verlies en persoonlijke groei, heeft mij gevormd tot een empathische en intuïtieve gids die jouw innerlijke wereld begrijpt.

De unieke combinatie van intuïtie en strategisch denken maakt mij de ideale brug tussen hoofd en hart. Als succesvolle ondernemer begrijp ik de uitdagingen en eisen van het zakelijke leven, terwijl mijn diepgaande spirituele inzichten mij in staat stellen om de essentiële verbinding met je diepste zelf te leggen. Mijn vermogen om deze twee werelden te verenigen, biedt een holistische aanpak die resultaten oplevert.

Met mijn bewezen expertise heb ik al vele anderen geholpen om balans, richting en vervulling in hun leven te vinden. Mijn inzet voor jouw succes is evident in mijn toewijding om je te begeleiden bij het ontdekken van je zielsmissie en het nemen van praktische stappen om deze te verwezenlijken. Als een bewuste ondernemer in de huidige transitiefase, begrijp ik de behoefte aan innerlijke groei en combineer ik deze met tastbare, effectieve strategieën.

Ik ben meer dan alleen een coach; ik ben een inspirator, een gids en een mentor die je zal ondersteunen bij elke stap op je reis. Als je ernaar verlangt om meer te halen uit het leven en je diepere doel te ontdekken, is het event “De Roep Van De Ziel” de perfecte gelegenheid om mijn wijsheid en begeleiding te ervaren.

Laat mij je helpen om de stem van je ziel te horen en samen te werken aan een leven van vervulling, betekenis en persoonlijke groei.

De Roep naar je Ziel
ga op reis naar jouw diepste kern

12, 13 en 14 januari 2024 in het Figi Theater in Zeist

Tijdens dit evenement zul je in verbinding treden met je ziel en je zielsmissie ontdekken! Je gaat de diepe band met jouw ziel verkennen, de roep van je ziel begrijpen en de reden achter jouw aanwezigheid op aarde achterhalen. We beperken ons niet alleen tot het leggen van deze connectie; we zullen ook woorden en energie eraan geven, zodat jij concreet jouw zielsmissie kunt vinden. Dit gaat over wie jij werkelijk bent en waar je voor staat!

 ✨  3-daags event van vrijdag 12 januari om 10.00 uur t/m zondag 14 januari 18:00 uur

✨ Figi Theater in Zeist (Het Rond 2, 3701 HS Zeist)

✨  3 dagen lang is alles compleet verzorgd. Koffie, thee en water is aanwezig, we hebben een gezonde vega lunch en ronden de middagen af met een gezonde borrel met hap 😉

EARLY BIRD
€ 888,- incl. btw

(voor de eerste 50 tickets)

GOLD TICKET
€ 2222,- incl. btw

(voor 10 bewuste ondernemers)

 ✨  Plaats op de eerste rij 
 ✨ 3x dineren met Erik en zijn team
 ✨  1 op 1 deep dive met Erik om samen je zielsmissie te vinden (of verder af te stemmen)

REGULIER
€ 1111,- incl. btw

Dag 1: Zelfbewustwording en Verbinding

✨  Welkom en Intentie: inloop is vanaf 09:00 uur en we starten om 10:00 uur met een warm welkom van mij. We gaan samen onze intentie van het evenement uitspreken en uitwerken: het ontdekken van jouw zielsmissie!

✨  Mijn verhaal..: Ik vertel mijn (kwetsbare) verhaal en mijn zoektocht naar het vinden van mijn zielsmissie

✨  Meditatie en Ademhalingsoefeningen: we gaan onder mijn uitgebreide ervaring als healer / teacher een aantal meditatie en ademhalingsoefeningen doen om je verder te helpen ontspannen en zich te verbinden met zichzelf; helemaal gegrond en geaard in contact met Moeder Aarde en Spirit, Father Sky

✨  Jouw verhaal: we gaan in een intieme, kleine setting, in kleine groepjes aan de slag met het schrijven van jouw eigen levenslijn. Door dit (weer) in kaart te brengen gaan we aan de slag met de eerste verdiepingsslag en gaan we in diepere verbinding met elkaar op weg naar de schatten, het goud, dat in jezelf verborgen ligt

✨  Zelfreflectie, Journals, sharing: we geven je de tijd om te delen in kleine groepjes en in de zaal met elkaar in verbinding.

Erik Verhagen
Erik Verhagen

Dag 2: Verdieping

✨  Meditatie: We starten met een meditatie om in verbinding met onszelf onze zielsmissie dieper te gaan verkennen en ontdekken.

✨ Zielsmissie verkenning en uitwerking: we begeleiden je in het voelen, vinden en concreet uitwerken van jouw zielsmissie.

✨ Coachingsessies: in kleine groepen gaat mijn team van coaches je helpen in het dieper voelen, uitspreken, uitwerken en delen van je zielsmissie.

Dag 3: Zelfexpressie en Actieplanning

✨  Meditatie: het verbinden met je zielsmissie: we gaan contact maken met je zielsmissie en aan de slag met jouw kernwaarden

✨  Gastoptredens en Succesverhalen: we hebben inspirerende gasten die hun die hun eigen zielsmissie en hun levensverhalen delen in vormen als zang, dans, inspirerende verhalen…

✨  Actieplan en Doelen: we gaan je helpen bij het formuleren van concrete doelen en het maken van een actieplan om je zielsmissie in de praktijk te brengen!

✨  Slotceremonie: ik sluit het event af met een gezamenlijke slot ceremonie en – meditatie.

Wat voor mij een randvoorwaarde is, is dat we tijdens het evenement een veilige en ondersteunende omgeving creëren waarin iedereen zich veilig en vrij voelt om hun gedachten en gevoelens te delen. Daarvoor gaan we (dus) zorgen!

Erik Verhagen

Klaar om de roep van je ziel te volgen en dieper in verbinding te treden met je ware zelf?

Of twijfel je nog…? Misschien helpt dit je overtuigen.

Z

We gaan met elkaar verbinden.

Diep verbinden met onszelf én elkaar. We gaan ook lachen, dansen, plezier maken, het leven vieren. Het wordt vooral heel FIJN, LEUK, en LIEFDEVOL.

Z

Een “wolk” van gelijkgestemden

Tijdens een meerdaags event kom je met meerdere gelijkgestemden langer in contact dan wat je vaak ziet op een “vluchtig samenzijn”. Er ontstaan diepe vriendschappen of nieuwe klant relaties… er zijn ongelofelijk veel kansen om met elkaar in contact te komen en relaties op te bouwen. Dit is een super waardevol gegeven voor mensen die zich vaak “een vreemde eend in de bijt” voelen of voor mensen die het lastig vinden om “sales” te doen. Het is zeer waardevol voor het opbouwen van relaties, potentiële samenwerkingen en het uitwisselen van ideeën.

Z

Flexibiliteit in programma

Een langer evenement biedt mij de mogelijkheid om in het moment te kunnen blijven afstemmen wat de deelnemers nodig hebben. Op deze momenten ontstaat er pure magie. Trust me!

Z

We gaan écht naar de kern, je hart en ziel…

Zoals ik eigenlijk net al aangaf: wat we gaan doen is contact maken met onze ziel, met ons hart en onze kern. Dit is geen “quick fix”. Dit heeft tijd, ruimte en aandacht nodig. Daarom gaan we samen, met mijn team van professionele begeleiders, met jou, meerdere dagen, in detail in op jouw kern, jouw ziel, jouw zielsmissie zodat je bij jouw kern van bestaan uit komen gaat. Hoe mooi is dat?!

Z

Het is leuk om elkaar in het echt te zien in plaats van online.

Dat is misschien nog wel het leukste en belangrijkste. Om in tijden van “afstandelijkheid”, “online” en “vluchtigheid” elkaar in het écht te ontmoeten. Mensen die gelijkgestemd zijn, waarbij je dus helemaal jezelf kunt en mag zijn!

Z

We gaan diep...

Bij een meerdaags evenement heb je meer tijd om diep te gaan: diep te voelen, dichter bij jezelf te komen, zonder allerlei beperkingen en andere “ruis”. We gaan diep op zoek naar je kern: je hart en ziel. Daar is tijd en aandacht voor nodig, maar ook liefde en ruimte. Er is (dus ook) veel tijd om te delen, om de ervaringen en gevoelens de aandacht te geven die het verdient.

Z

Het collectief helpen

Een meerdaags evenement creëert een gevoel van eenheid en gemeenschappelijkheid onder elkaar. Je bent er niet alleen voor jezelf, maar ook voor de groep waar je onderdeel van bent én voor het grote goed. Voor het collectief. Om de energie van de plek waar we zijn, de energie van het hele veld en zelfs de wereld naar een hoger niveau te tillen. Want dat is wat we gaan doen…

Z

Tijd voor jezelf

Boek een hotel zodat je echt volledig kan afsluiten van het dagelijks leven en full-focus met jezelf aan de slag kan gaan. Daarnaast tijd om (verder) te integreren en in de (fijne) energie te blijven die je tijdens het event zal ervaren.  

Het vinden van je zielsmissie verandert jouw leven.
Voorgoed.

De afgelopen 15 jaar help ik mensen in het vinden van hun zielsmissie. Het ontdekken van je zielsmissie, vooral in tijden van crisis, is van groot belang voor innerlijke rust, vertrouwen, het gevoel van zelfliefde, veerkracht, welzijn en ga zo maar door. 

Ik deel graag met je wat het je oplevert als je je zielsmissie ontdekt: 

Z

Je zielsmissie geeft jouw reden van bestaan aan:

Je zielsmissie is je “waarom” – de essentiële reden voor je aanwezigheid op aarde. Het is de vraag die we allemaal als eerste zouden moeten beantwoorden: “Wat is eigenlijk de reden dat ik hier ben?” Dat is de kernvraag! Wanneer je deze vraag kunt beantwoorden, krijgt je leven betekenis. Het ontdekken van je zielsmissie voegt een diepere dimensie en richting toe aan je leven. Het stelt je in staat om te begrijpen waarom bepaalde situaties zich voordoen en hoe je kunt bijdragen aan positieve verandering, zowel voor jezelf als voor anderen.

Z

Je zielsmissie geeft je richting en focus

Zoals ik net aangaf kunnen mensen zich in tijden van crisis verloren, angstig of verward voelen. Het hebben van een duidelijke zielsmissie helpt bij het geven van richting en focus. Het stelt je in staat om je energie te richten op wat echt belangrijk is en je te concentreren op doelen die betekenisvol zijn voor jou.

Z

Je zielsmissie is een bron van kracht en motivatie

Een sterke zielsmissie kan dienen als een krachtige bron van motivatie. Het helpt je door moeilijke tijden heen te komen en je te inspireren om door te zetten, zelfs als de omstandigheden uitdagend zijn.

Z

Je zielsmissie geeft je veerkracht en doorzettingsvermogen

Het hebben van een duidelijke zielsmissie vergroot je veerkracht. Het stelt je in staat om tegenslagen te boven te komen en jezelf te herpakken na uitdagingen, omdat je weet dat je werkt aan iets dat van betekenis is. Het is als het ware je brandstof voor de dag!

Z

Het ontdekken van je zielsmissie is een proces van zelfontwikkeling en groei

Het proces van het ontdekken van je zielsmissie is een proces van zelfreflectie. Dit brengt je zoveel groei! Heerlijk! Het helpt je om je sterke punten, je passies, gaven en talenten te zien, voelen, begrijpen, en om bewustere keuzes te maken die in lijn zijn met wie je werkelijk bent!

Z

Je zielsmissie geeft je een positieve impact in álles wat je doet in je leven!

Wanneer je je zielsmissie ontdekt en volgt, kun je een positieve impact hebben op jezelf, je gemeenschap en de wereld om je heen. Je kunt bijdragen aan positieve verandering en anderen inspireren om hetzelfde te doen! En dat is precies wat deze wereld in deze tijden nodig heeft. Voel jij dat ook?!

Het ontdekken van je zielsmissie is niet voor iedereen een eenvoudig proces. Het kost tijd, zelfreflectie en geduld en die tijd die nemen we vaak niet. We laten ons door de dag heen jagen.

Maar goed nieuws… ik heb de oplossing voor je! 

We gaan de nodige tijd nemen om in een rustige, veilige omgeving tot je zielsmissie te komen. In de afgelopen 15 jaar heb ik het voorrecht gehad om duizenden mensen te helpen en te inspireren bij het ontdekken van hun zielsmissie. Jij kunt daar ook deel van uitmaken!

Als jij jezelf toestaat om je te omringen met een veilige en ondersteunende omgeving, waarin rust en ruimte centraal staan, en dit alles met professionele begeleiding speciaal voor jou, dan zal jouw zielsmissie helder worden en zul je haar weten en voelen.

Met andere woorden: het is NU de tijd om aandacht te schenken aan de roep van jouw ziel. Doe je mee?

Erik Verhagen

Ben jij actief bezig met bewustwording en sta je open voor verdieping? Zoek je naar een diepere betekenis in jouw bestaan op aarde? Als jij degene bent die…

✨ Bereid is tot diepgaande zelfreflectie
✨ Verbinding wil vinden met gelijkgestemden
✨ Duidelijkheid zoekt over je bestaansreden: waarom je hier bent en waar je voor staat
✨ Dieper inzicht wil krijgen in je talenten en passies
✨ Bereid is om belemmerende overtuigingen aan te pakken en te overwinnen
✨ Verlangt naar concreetheid en duidelijkheid,
✨ Inspiratie zoekt voor je levenspad
✨ Van lachen, humor en aardse connecties houdt…

… dan is dit jouw uitnodiging om deel te nemen aan “De Roep Van De Ziel”. Dit is het event waar jouw reis naar innerlijke ontdekking en inspiratie begint. Schrijf je nu in en neem deel aan een bijzondere reis van groei, inzicht en verbindende ervaringen.

EARLY BIRD
€ 888,- incl. btw

(voor de eerste 50 tickets)

GOLD TICKET
€ 2222,- incl. btw

(voor 10 bewuste ondernemers)

 ✨  Plaats op de eerste rij 
 ✨ 3x dineren met Erik en zijn team
 ✨  1 op 1 deep dive met Erik om samen je zielsmissie te vinden (of verder af te stemmen)

REGULIER
€ 1111,- incl. btw