5, 6 en 7 juli 2024 | LIVE MET Erik Verhagen

De Roep van de Ziel

Ontketen je innerlijke kracht

Z

Vind een diepere verbinding met jezelf

Z

Versterk je intuïtie

Z

Overwin je blokkades en kom in lijn met je ware potentieel

Z

Vind de kracht om je leven te leiden zoals jij dat wilt

5, 6 en 7 juli 2024 | LIVE MET Erik Verhagen

De Roep van de Ziel

Ontketen je innerlijke kracht

Z

Vind een diepere verbinding met jezelf

Z

Versterk je intuïtie

Z

Overwin je blokkades en kom in lijn met je ware potentieel

Z

Vind de kracht om je leven te leiden zoals jij dat wilt

Erik Verhagen

Ik wil je vertellen over een stem.

Niet het stemgeluid dat je herkent van mijn gesprekken, of dat je je voorstelt terwijl je deze tekst leest. Nee, ik doel op de stem diep binnenin jou. De stem die fluistert. De stem die je vertelt wat goed is en wat niet.

Soms klinkt deze stem helder en krachtig, en spreekt hij zonder aarzelen: JA. Of NEE. GOED. of SLECHT. NIET DOEN. Of WEL DOEN. Af en toe bevindt deze stem zich op een fluisterende achtergrond, bijna onhoorbaar. Overstemd door de ruis en de stemmen van de buitenwereld – de omgeving, de maatschappij, anderen.

Laten we ervoor waken dat deze stem niet verloren gaat in het tumult van deze snelbewegende, chaotische wereld. Want geen enkele hoeveelheid social media, geschreeuw, of zelfs crisis kan wedijveren met de waarde van deze innerlijke stem.

Het is jouw persoonlijke gids, de stem van je ziel.

Ontdek de essentie van verbinding met je diepste kern

Vertrouw altijd de stem van je ziel. Laat de fluisteringen van je ziel je gids zijn en gebruik ze als het vertrekpunt van je persoonlijke reis. Want die vertrouwde stem is altijd bij je geweest, niet alleen in dit leven, maar ook in vorige levens. Negeer haar niet. Ze draagt de rijkste ervaring van allemaal. Door deze innerlijke stem te omarmen, blijf je in harmonie met je ware zelf. Besef dat deze stem verankerd is ín jou.

Laat de roep van je ziel je leiden naar je diepste kern en schrijf je in voor mijn drie-daagse evenement: “De Roep Van De Ziel”.

Erik is een jonge, energieke man met zijn hart op zijn tong. Hij geeft je echt inzichten en verkoopt geen praatjes. Hij gaat recht op zijn doel af en zegt precies hoe het is en wat we gaan doen. Dit past perfect bij mij, omdat ik ook recht door zee ben. Ik ben heel blij met deze ervaring en de groei die ik heb doorgemaakt.

Ann Jannes

Dit was geen nieuw pad voor mij; ik zit al jaren in dit proces van zelfontdekking. Maar gisteren kon ik eindelijk een diepgeworteld pijnstuk aankijken en er doorheen gaan, iets wat ik eerder niet kon. De ontmoeting met Erik was inspirerend en zijn woorden resoneerden volledig met mij. Ik ben dankbaar voor deze ervaring en voor de keuze die ik heb gemaakt om hieraan deel te nemen.

Sandra

Beeld je eens in…

✨  Je hebt de sleutels gekregen om uit vastgelopen patronen te breken en vol vertrouwen terug te keren naar je kracht. Je komt (weer) in actiemodus en durft jezelf te laten zien!

✨ Jouw intuïtie vormt een duidelijke gids in je dagelijkse beslissingen en keuzes, waardoor je met meer zekerheid en richting navigeert.

✨  De blokkades die eerder je vooruitgang belemmerden, hebben plaatsgemaakt voor een gevoel van bevrijding. Je hebt geleerd hoe je deze obstakels kunt overwinnen en hebt een nieuw gevoel van empowerment ontdekt. Je durft je ware zelf te omarmen en voelt die diepe verbinding met wie je werkelijk bent.

✨  Je hebt je afgestemd op het doel van je ziel en voelt een innerlijke harmonie terwijl je jouw levenspad bewandelt. Je hebt een stevige basis gecreëerd, geworteld in je connectie met je hogere zelf en de bron van wijsheid en kracht. Deze basis geeft je de veerkracht en stabiliteit om met de uitdagingen van het leven om te gaan.

✨  Met de aangereikte vaardigheden en inzichten ben je nu uitgerust voor het vervolg van je levensreis. Je ontdekt de tools die je nodig hebt om je dromen te verwezenlijken en concrete stappen te zetten richting je doelen. Je ziet je dromen geleidelijk werkelijkheid worden, terwijl je bewust en doelgericht je weg vervolgt.

Erik Verhagen

Na deze 3-daagse heb jij…

een diepere verbinding met jezelf gevonden, je intuïtie versterkt, blokkades overwonnen en bent in lijn gekomen met je ware potentieel. Je leeft met doel en passie, en je hebt de kracht om je leven te leiden zoals jij dat wilt.

Ben jij klaar voor deze innerlijke transformatie?

Erik en zijn team gaven me de liefdevolle schop die ik nodig had om te groeien als mens én om mijn eigen praktijk vorm te geven op een manier die echt bij mij past. Ik kreeg helder waar mijn talenten lagen en wat mijn missie in deze maatschappij is, zodat ik hier op mijn beurt anderen mee kan helpen. En het allergrootste inzicht dat ik kreeg, was dat ik het niet alleen diende te doen. Dat uitreiken naar anderen en hulp durven vragen zo’n mooie dingen op mijn pad bracht. Daar ben ik elke dag nog dankbaar voor, in mijn praktijk én in mijn mens-zijn!

Ann Jannes

Erik Verhagen is een erg krachtige, invoelende coach met een duidelijke missie: andere bewuste ondernemers helpen.
Hij laat je jouw eigen pijnen en angsten onderzoeken, zodat je dat in je eigen werk, leven en onderneming kunt gebruiken om verder te groeien.

Erik is een goed voorbeeld van hoe je intuïtie en sensitiviteit kunt bundelen met ondernemerschap om daarmee andere mensen verder te helpen.

Erik Daems

Erik Verhagen

Ik weet hoe het is om die connectie met jezelf NIET te voelen…

Als gevoelig jongetje voelde ik al vroeg een diepe connectie met anderen en met de onzichtbare energieën om ons heen. Het verlies van mijn vader op jonge leeftijd zorgde ervoor dat mijn bewuste zelf nog scherper werd afgestemd, en bracht een innerlijke reis op gang die mijn ware potentieel onthulde.

In de tussenliggende jaren werd mijn krachtige intuïtie soms naar de achtergrond gedrongen. Als de enige man in huis legde ik de focus op doorzettingsvermogen, moed en discipline. Ik begon te beseffen dat er een onevenwichtigheid heerste en een gebrek aan échte innerlijke rust… Het was tijd voor verandering. 

De afgelopen 15+ jaren heb ik me daarom verdiept in een breed scala aan onderwerpen, van meditatie en Reiki tot intuïtie, healings, detoxes en vorige levens. Ik heb de moed gehad om mijn eigen innerlijke thema’s aan te pakken, wat heeft geleid tot diepgaande inzichten en persoonlijke groei. Deze reis heeft me in staat gesteld om me nu diep af te stemmen op anderen, waarbij ik mijn cliënten begeleid op hun eigen weg naar zelfontdekking.

Ik ben een unieke brug tussen hoofd en hart, een bewuste ondernemer die zowel de intuïtieve als de strategische aspecten van het leven omarmt. Met mijn zakelijke inzicht en jarenlange ervaring als ondernemer begrijp ik de uitdagingen waar bewuste ondernemers mee te maken hebben. Ik ben gepassioneerd over het helpen van anderen om hun bewustwording te verwezenlijken, terwijl ik tegelijkertijd de praktische en strategische elementen benadruk om deze reis succesvol en effectief te maken.

Mijn eigen levensverhaal, gekenmerkt door gevoeligheid, verlies en persoonlijke groei, heeft mij gevormd tot een empathische en intuïtieve gids die jouw innerlijke wereld begrijpt.

De unieke combinatie van intuïtie en strategisch denken maakt mij de ideale brug tussen hoofd en hart. Als succesvolle ondernemer begrijp ik de uitdagingen en eisen van het zakelijke leven, terwijl mijn diepgaande spirituele inzichten mij in staat stellen om de essentiële verbinding met je diepste zelf te leggen. Mijn vermogen om deze twee werelden te verenigen, biedt een holistische aanpak die resultaten oplevert.

Met mijn bewezen expertise heb ik al vele anderen geholpen om balans, richting en vervulling in hun leven te vinden. Mijn inzet voor jouw succes is evident in mijn toewijding om je te begeleiden bij het ontdekken van je zielsmissie en het nemen van praktische stappen om deze te verwezenlijken. Als een bewuste ondernemer in de huidige transitiefase, begrijp ik de behoefte aan innerlijke groei en combineer ik deze met tastbare, effectieve strategieën.

Ik ben meer dan alleen een coach; ik ben een inspirator, een gids en een mentor die je zal ondersteunen bij elke stap op je reis. Als je ernaar verlangt om meer te halen uit het leven en je diepere doel te ontdekken, is het event “De Roep Van De Ziel” de perfecte gelegenheid om mijn wijsheid en begeleiding te ervaren.

Laat mij je helpen om de stem van je ziel te horen en samen te werken aan een leven van vervulling, betekenis en persoonlijke groei.

De Roep van de Ziel
ga op reis naar jouw diepste kern

5, 6 en 7 juli 2024 in het Rusttheater in Reutum

Tijdens dit evenement ga je de diepe band met jouw ziel verkennen door te luisteren naar de roep van jouw ziel!
We gaan ons verbinden met onze eigen unieke zielsenergie door deze 3 dagen alle tijd, ruimte en aandacht te geven.
Ervaar, voel en herinner je weer wie jij in pure essentie bent, waar je voor staat en wat jouw ziel komt doen op aarde!

 ✨  3-daags event van vrijdag 5 juli om 10.00 uur t/m zondag 7 juli 18:00 uur

✨ Rusttheater in Reutum (Ootmarsumseweg 320, 7667 PC Reutum)

✨  3 dagen lang is alles compleet verzorgd. Koffie, thee en water is aanwezig, we hebben een gezonde vega lunch en ronden de middagen af met een gezonde borrel met hap 😉

€ 1111,- incl. btw

(of betaal in 2 termijnen)

nog enkele tickets beschikbaar

Erik doet alles puur vanuit zijn hart. Het is een mooie reis geweest om mezelf weer opnieuw te leren kennen op een liefdevolle manier.  Doen waar echt je kracht en je passie ligt en dat op een pure, zuivere manier om de wereld een beetje verder te helpen.

Ik ben terecht gekomen in een prachtige groep van bewuste mensen/ondernemers. Ik kan oprecht zeggen dat het mijn leven op een hele positieve manier heeft verrijkt. Ik ben enorm dankbaar voor dit proces, de mooie ondersteuning vanuit Erik en zijn prachtige team en de mensen die ik heb mogen leren kennen vanuit dit programma.

Kristel Reijnen

Door mijn coachingtraject met Erik heb ik nog meer vertrouwen gekregen in het neerzetten van mijn praktijk. Ik durfde mezelf echt te laten zien en in een paar maanden had ik de investering er al uit. Super bedankt Erik!

Ellen Nabuurs

Alleen maar lof voor Erik en zijn team. Ik ben nog dieper gegaan in mijn proces. Alleen al door mijn verhaal op papier te schrijven en dit te delen, heeft mij dichter bij mijn zielsmissie gebracht. Ik heb er zelfs een huddle-maatje aan overgehouden en er staan bijzondere samenwerkingen in het verschiet.

In het begin ging ik voor de verdiensten, maar hoe meer ik bezig was met ondernemen vond ik het belangrijker om mensen op mijn pad te krijgen die helemaal resoneren met wat ik doe en waar ik voor sta.

Die mensen komen steeds meer op mijn pad. Ik heb mijn zaadjes geplant en heb vertrouwen dat ik nog heel veel mensen mag begeleiden in hun proces.

Wil je 100% verantwoordelijkheid nemen voor jouw leven. De regie in eigen handen en eindelijk gaan staan voor de mooie mens die je al bent, dan is dit event een mooie kans voor jouw onderneming.

Moira Trilsbeek

Dag 1: Zelfbewustwording en Verbinding

✨ Welkom: Inloop is vanaf 9.30 uur en we starten om 10.00 uur met een warm welkom van Erik. Erik deelt zijn (kwetsbare) verhaal over zijn eigen roep van de ziel en neemt jullie mee in de energie van deze 3 dagen. Hij stelt jullie voor aan het team en de (ziels)mentoren die tijdens dit mooie event een specifieke rol vervullen.

✨ Intentie: Vanuit Erik’s ervaring als healer/teacher zullen we een begeleide meditatie ervaren om te landen en gronden en je te verbinden met Moeder Aarde en Spirit. Van hieruit maak je verbinding met jouw ziel en jouw eigen intentie voor deze dagen.

✨ Bewustwording: Tijdens deze dag zal Erik inspireren en je meenemen in het ervaren van jouw zielsenergie. Je maakt verbinding met jezelf dmv verschillende meditaties, momenten van schrijven en reflecteren. Je gaat woorden geven aan jouw eigen unieke zielsenergie.

We maken verbinding met elkaar dmv deelmomenten in kleine groepjes onder begeleiding van een (ziels)mentor. 

Erik Verhagen
Erik Verhagen

Dag 2: Verdieping

✨  Meditatie: We starten met een meditatie om in verbinding met onszelf onze zielsmissie dieper te gaan verkennen en ontdekken.

✨ Verdieping: deze dag staat in het teken van verdiepen. Dieper voelen, uitschrijven, uitspreken van jouw roep van de ziel.

Dag 3: Zelfexpressie en Actieplanning

✨  Meditatie: het verbinden met je zielsmissie: we gaan contact maken met je zielsmissie en aan de slag met jouw kernwaarden

✨  Gastoptredens en Succesverhalen: we hebben inspirerende gasten die hun die hun eigen zielsmissie en hun levensverhalen delen in vormen als zang, dans, inspirerende verhalen…

✨  Actieplan en Doelen: we gaan je helpen bij het formuleren van concrete doelen en het maken van een actieplan om je zielsmissie in de praktijk te brengen!

✨  Slotceremonie: ik sluit het event af met een gezamenlijke slot ceremonie en – meditatie.

Wat voor mij een randvoorwaarde is, is dat we tijdens het evenement een veilige en ondersteunende omgeving creëren waarin iedereen zich veilig en vrij voelt om hun gedachten en gevoelens te delen. Daarvoor gaan we (dus) zorgen!

Erik Verhagen

Klaar om de roep van je ziel te volgen en dieper in verbinding te treden met je ware zelf?

Of twijfel je nog…? Misschien helpt dit je overtuigen.

Z

We gaan met elkaar verbinden.

Diep verbinden met onszelf én elkaar. We gaan ook lachen, dansen, plezier maken, het leven vieren. Het wordt vooral heel FIJN, LEUK, en LIEFDEVOL.

Z

Een “wolk” van gelijkgestemden

Tijdens een meerdaags event kom je met meerdere gelijkgestemden langer in contact dan wat je vaak ziet op een “vluchtig samenzijn”. Er ontstaan diepe vriendschappen of nieuwe klant relaties… er zijn ongelofelijk veel kansen om met elkaar in contact te komen en relaties op te bouwen. Dit is een super waardevol gegeven voor mensen die zich vaak “een vreemde eend in de bijt” voelen of voor mensen die het lastig vinden om “sales” te doen. Het is zeer waardevol voor het opbouwen van relaties, potentiële samenwerkingen en het uitwisselen van ideeën.

Z

Flexibiliteit in programma

Een langer evenement biedt mij de mogelijkheid om in het moment te kunnen blijven afstemmen wat de deelnemers nodig hebben. Op deze momenten ontstaat er pure magie. Trust me!

Z

We gaan écht naar de kern, je hart en ziel…

Zoals ik eigenlijk net al aangaf: wat we gaan doen is contact maken met onze ziel, met ons hart en onze kern. Dit is geen “quick fix”. Dit heeft tijd, ruimte en aandacht nodig. Daarom gaan we samen, met mijn team van professionele begeleiders, met jou, meerdere dagen, in detail in op jouw kern, jouw ziel, jouw zielsmissie zodat je bij jouw kern van bestaan uit komen gaat. Hoe mooi is dat?!

Z

Het is leuk om elkaar in het echt te zien in plaats van online.

Dat is misschien nog wel het leukste en belangrijkste. Om in tijden van “afstandelijkheid”, “online” en “vluchtigheid” elkaar in het écht te ontmoeten. Mensen die gelijkgestemd zijn, waarbij je dus helemaal jezelf kunt en mag zijn!

Z

We gaan diep...

Bij een meerdaags evenement heb je meer tijd om diep te gaan: diep te voelen, dichter bij jezelf te komen, zonder allerlei beperkingen en andere “ruis”. We gaan diep op zoek naar je kern: je hart en ziel. Daar is tijd en aandacht voor nodig, maar ook liefde en ruimte. Er is (dus ook) veel tijd om te delen, om de ervaringen en gevoelens de aandacht te geven die het verdient.

Z

Het collectief helpen

Een meerdaags evenement creëert een gevoel van eenheid en gemeenschappelijkheid onder elkaar. Je bent er niet alleen voor jezelf, maar ook voor de groep waar je onderdeel van bent én voor het grote goed. Voor het collectief. Om de energie van de plek waar we zijn, de energie van het hele veld en zelfs de wereld naar een hoger niveau te tillen. Want dat is wat we gaan doen…

Z

Tijd voor jezelf

Boek een hotel zodat je echt volledig kan afsluiten van het dagelijks leven en full-focus met jezelf aan de slag kan gaan. Daarnaast tijd om (verder) te integreren en in de (fijne) energie te blijven die je tijdens het event zal ervaren.  

Erik doet er alles aan om vanuit zichzelf, op authentieke wijze, anderen te inspireren en te motiveren. Hij werkt met een team van experts op hun vakgebied. Je krijgt ruim de gelegenheid om vragen te stellen en je zult bovendien gelijkgestemden ontmoeten.

J.M. Cinque

Ik ben zo enorm verrast door Erik’s manier van werken. Hij legt de vinger op de zere plek, begeleidt je met veel gevoel uit je comfort-zone en leert je op een geweldige manier hoe je al je positieve energie mag gaan inzetten, waar die voor bedoeld is. Dank Erik…dat je er voor me was en nog steeds bent!

Robbie de Jong

Erik Verhagen

Ben jij actief bezig met bewustwording en sta je open voor verdieping? Zoek je naar een diepere betekenis in jouw bestaan op aarde? Als jij degene bent die…

✨ Bereid is tot diepgaande zelfreflectie
✨ Verbinding wil vinden met gelijkgestemden
✨ Duidelijkheid zoekt over je bestaansreden: waarom je hier bent en waar je voor staat
✨ Dieper inzicht wil krijgen in je talenten en passies
✨ Bereid is om belemmerende overtuigingen aan te pakken en te overwinnen
✨ Verlangt naar concreetheid en duidelijkheid,
✨ Inspiratie zoekt voor je levenspad
✨ Van lachen, humor en aardse connecties houdt…

… dan is dit jouw uitnodiging om deel te nemen aan “De Roep Van De Ziel”.  Schrijf je nu in en neem deel aan een bijzondere reis van groei, inzicht en verbindende ervaringen.

TICKET
 1111,- incl. btw

nog enkele tickets beschikbaar

Veelgestelde vragen

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Wanneer is het event?

Het event begint om 10:00 uur, met inloop vanaf 9:30 uur. Op zondag sluiten we het event af, meestal tussen 17:00 uur-18:00 uur, afhankelijk van hoe de dag verloopt.

Waar is het event De Roep van de Ziel?

In het mooie Rusttheater in Reutum, kijk voor meer informatie op https://rusttheater.nl

Zijn de maaltijden inbegrepen?

Gedurende de volledige drie dagen wordt alles voor je verzorgd. Er is koffie, thee en water beschikbaar, we serveren een gezonde vegetarische lunch, en de middagen worden afgesloten met een gezellige borrel inclusief hapjes. 😉

Fris, alcoholische drankjes en het diner zijn niet inbegrepen.

Is het inclusief overnachting?

Nee, dat is niet het geval. Er zijn diverse mogelijkheden in de buurt om te overnachten.

www.mooizologeren.nl

www.ervedeperman.nl

www.loosanlodges.nl

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, dat kan! Je kan ook in twee termijnen betalen om bij het event aanwezig te zijn. 

Moet ik alle dagen aanwezig zijn?

Moet is een groot woord… maar het is zonde als je niet alle drie de dagen aanwezig bent. Alleen dan zal je de beste resultaten behalen en met een goed gevoel naar huis gaan.

Wat als ik onverhoopt niet aanwezig kan zijn?

Heel vervelend!

Wil je dan zo spoedig mogelijk contact opnemen met support@erikverhagen.com zodat we samen tot een oplossing kunnen komen?

Zijn er parkeermogelijkheden beschikbaar en wat zijn de kosten?

Je kan bij het Rusttheater gratis parkeren.

Zijn er bepaalde dingen die ik moet meebrengen, zoals notitieboekjes?

Graag! Alleen maar fijn als je eigen schrijfgerei meeneemt. 

Ik heb een vraag die hier niet tussen staat....

Je mag deze mailen naar support@erikverhagen.com en dan komen we er snel op terug!