BLOG

De kracht van alleen zijn

Alleen zijn is niet iets om bang voor te zijn, het kan juist heel verrijkend zijn. Vaak zijn we druk met allerlei rollen in ons leven en vergeten we tijd voor onszelf te nemen. Het is belangrijk om de stilte op te zoeken, om even weg te zijn van de dagelijkse drukte. In die stilte kun je de antwoorden vinden die je zoekt, de stem van je ziel. Wie ben je echt? Wat zijn je talenten en passies? Wat maakt je gelukkig? Deze diepgaande vragen kunnen beantwoord worden wanneer je de tijd neemt voor jezelf.

Dus, maak tijd voor jezelf, ga eens in stilte wandelen, en luister naar de roep van je ziel. Ik hoop dat je deze video inspirerend vond. Als dat zo is, geef dan een like en abonneer je op mijn kanaal als je dat nog niet hebt gedaan. Bedankt en tot ziens!

P.S. Ik organiseer regelmatig events en workshops om mensen te helpen hun zielsroep te ontdekken. Als je meer wilt weten over mijn aankomende event, kijk dan hieronder.

UITGELICHTE EVENTS

UITGELICHTE ARTIKELEN

Rust vinden te midden van chaos

Rust vinden te midden van chaos

In een wereld die constant in beweging is, kan het een uitdaging lijken om rust te vinden. We leven in een tijd waarin alles lijkt te veranderen, en soms kan het voelen alsof we overweldigd worden door de chaos om ons heen. Maar wat als ik je vertelde dat juist in...

Mijn meest krachtige inzicht

Mijn meest krachtige inzicht

In deze video deel ik graag het meest krachtige inzicht dat ik de afgelopen 15 jaar heb ontdekt, geleerd van mijn leermeester Stephen Covey. Het draait allemaal om het principe van de "Cirkel van Invloed," dat ik al meer dan 10 jaar toepas in mijn leven. Cirkel van...

Wil jij jouw zielsmissie vinden?

3-daags event

De Roep van de Ziel

Erik en zijn team nodigen je van harte uit om de magische reis van zelfontdekking te ervaren tijdens De Roep van de Ziel. Hier ontwaakt je ziel, vind je jouw diepste missie, en omarm je het betekenisvolle doel van je leven. Doe met ons mee en laat je inspireren terwijl we samen jouw innerlijke wereld verkennen en een pad naar vervulling creëren.

theatershow

De Roep van de Ziel

Erik nodigt je uit voor “De Roep van de Ziel”, een intieme avond op verschillende locaties in Nederland en België, waar hij inzichten deelt en praktische tips biedt om een leven van vrijheid en vervulling te omarmen, weg van beperkende gedachten en opgelegde patronen.

Kom en ontdek de diepere betekenis van het leven!