De Bezielde Ondernemer

Een 3-daagse ALL-IN Intensive op locatie

Ontdek middels een diepe intensieve reis naar jezelf, dé kracht van je zielsmissie. Beweeg mee met deze magische levenstroom en leef en onderneem vanuit jouw volledige potentie.

Yes, ik wil mij aanmeldenMeer informatie

Ontdek de kracht van jouw zielsmissie

Wil jij tijdens een 3 daagse ALL-IN intensive werken aan jouw persoonlijke groei en je onderneming? In een intieme setting op een unieke locatie, volledig verzorgd, en waar je zelfs door geïnspireerd raakt? Tijdens deze intensive gaan wij samen in een kleine groep van andere bewuste ondernemers, jou klaarstomen om je onderneming stevig neer te zetten zodat je moeiteloos klanten aan gaat trekken vanuit jouw eigen energie!

Je gaat aan de slag met een nieuwe manier van denken en ondernemen. Zo weet je precies wat je te doen staat en wat er van jou verwacht wordt op deze aarde. Je hebt de juiste strategieën om vanuit een hoge energie mooie plannen te smeden voor het nieuwe jaar en om je leven (én omzet) een boost te geven!

Erik Verhagen

De bezield ondernemen 3 daagse intensive is een intiem samenzijn in het Rusttheater in Reutum.

In het Rusttheater is de perfecte energie aanwezig om dieper in verbinding te komen met jezelf én om in een fijne, rustige en gemoedelijke sfeer aan jezelf en je onderneming te werken, met een klein groepje medereizigers die net zo ver zijn als jij. 

Deze unieke locatie tesamen met gelijkgestemden maakt dé perfecte formule om samen met Erik, helemaal te zakken in jouw unieke energie. En vervolgens vanuit deze energie, de verbinding en het samenzijn,  te werken aan de volgende stappen die jij mag nemen voor jouw onderneming om je (ziels)missie de wereld in te helpen. Vanuit jouw uniekheid en volledig in lijn met de frequentie waarop jij het beste tot je recht komt. 

En als bonus zal je vanwege de fijne, rustige omgeving en de laagdrempelige manier van werken, opgeladen weer thuiskomen.

De deelnemers aan deze unieke 3 daagse, voelen waar ze op dit moment staan of voelen diep van binnen wat hun pad is die ze mogen gaan bewandelen. Zij willen dit (verder) onderzoeken en vastleggen om dit vervolgens de wereld in te gaan brengen. 

Maar om dit te ontdekken is er in eerste instantie ruimte en tijd nodig om dieper in dit gevoel te kunnen duiken. Tijd die we thuis onszelf niet zo snel gunnen. 

Tijdens deze 3 daagse staat jouw groei centraal.

Even weg uit je eigen omgeving biedt je volop mogelijkheden en een frisse blik op datgene wat jij wilt gaan bereiken of te ontdekken wat je ervoor nodig hebt om dit ook echt te gaan realiseren.   

Deze 3 daagse is een onvergetelijke reis die je nooit meer gaat vergeten en waar je nog heel lang profijt van zal hebben.

Samen met Erik als teacher / coach/ mentor/ begeleider, de verbinding met gelijkgestemden, de perfecte luxe locatie met een eigen kamer, een afgeschermd restaurant waar we samen dineren, volledige verzorgd ontbijt, lunch én diner, genoeg eigen-tijd, of samen gezellig mijmeren en lachen met de andere bijzondere reisgenoten… en natuurlijk niet te vergeten: een concreet plan om vanuit jouw zielsmissie, je onderneming verder in te richten. Wat wil je nog meer? 

Erik Verhagen

Zij hebben deze magische 3-daagse al mogen ervaren

WAAR STAAT BEZIELD ONDERNEMEN VOOR?

Leven en ondernemen vanuit jouw diepste essentie. Jouw zuivere, eigen, kloppende, zielsmissie en vanuit deze diepe verbinding, de frequentie gaan voelen en aantrekken zodat jouw onderneming vanuit die bezieling ook écht makkelijk gaat groeien naar een passende overvloed!

We gaan diep afstemmen waar jouw behoefte ligt en nemen je hierin 3 dagen mee. Puur maatwerk voor waar jouw behoeften liggen! En naast dit maatwerk biedt Erik elke dag een bepaalde structuur waarmee je mag gaan werken. Jij bepaalt zelf hoe jij hierin je eigen pad gaat bewandelen. We gaan wandelen, lachen, mijmeren, diepe gesprekken aan, er is ruimte voor healing en opschoning én je mag gaan voelen (onder begeleiding van Erik) wat jouw stappen zijn met je onderneming en hierin krijg je uiteraard alle steun, coaching en advies, afgestemd op jouw energie.

Waar is het?

Deze 3 daagse intensive voor bezielde ondernemende mensen vindt plaats in het Rusttheater gelegen aan de rand van het Twentse Reutum. Een inspirerende locatie die verbindt en jou laat floreren. Weg van alle drukte in een gastvrije en gemoedelijke sfeer en waar jij kan genieten van volledige vrijheid met de all-in arrangementen.

Je krijgt je eigen kamer en het is compleet verzorgd – inclusief ontbijt, lunch en diner! Het is dus een echte ALL INN INTENSIVE!

Wat gaan we doen?

Tijdens deze 3-daagse deel ik mijn eigen ervaringen over het ontdekken en leven vanuit mijn zielsmissie en wat dit mij heeft gebracht. Ik neem je mee om jouw unieke zielsenergie te ontdekken en laat je ervaren in welke richting jij mag bewegen. Tijdens deze 3-daagse maak jij een verdiepingsslag (naar jezelf) en komen de mooiste inzichten boven water.

Deze 3-dagen zijn heel persoonlijk en afhankelijk van de groep, zullen we altijd afstemmen en voelen wat er die dagen nodig is.

Hierbij alvast een glimp van wat we ongeveer zullen gaan doen:

Programma

Het vinden van jouw zielsmissie

 • Wat is je intentie, wat zijn je verlangens en welke diepe dromen wil je werkelijkheid laten worden?
 • We gaan dieper invoelen op en leven naar onze diepere zielsmissie
 • Vanuit verbinding (met jezelf) ga je de eerste dag de verdieping aan met
  jezelf…
 • Erik leert je een héle krachtige tool die je altijd kunt inzetten om in je
  eigen lichtveld te blijven staan. Niet alleen in deze 3 dagen, maar ook
  vooral daarna…

We gaan de vertaalslag maken van jouw zielsmissie naar jouw onderneming/praktijk

 • We gaan, hand in hand, met maatwerk, werken aan jouw resonantiefrequentie, jouw veld, jouw ideale mensen op jouw pad gaat halen…
 • We gaan werken aan jouw doelstellingen, je plan, hoe je geld gaat aantrekken in gebalanceerde overvloed: daar waar jij van droomt, dát ga je manifesteren én een beetje meer 😉

Tijd voor integratie en bezinning

 • We gaan de juiste strategie inzetten om je doelen te bereiken
 • Je gaat alles integreren.
 • We gaan dieper voelen, aanscherpen waar nodig, alles concreet maken, je plan in de wereld zetten
 • We gaan reflecteren en vieren dat we deze stappen samen hebben
  gezet!

Als ik het in het kort zou mogen samenvatten is dit intensieve traject een grote en mooie verdiepingsslag voor bezielde ondernemers die klaar zijn voor de volgende stap in hun leven én met hun onderneming. Met Erik als leidend voorwerp en dat 3 dagen lang! 😉

Zij hebben deze magische 3-daagse al mogen ervaren

Klaar om samen met mij te groeien?

 Wanneer?

 • Een aantal keer per jaar houdt Erik deze bijzondere en exclusieve 3 daagse. Neem contact op voor de eerstvolgende mogelijkheid. 

Investering

€ 3333,- excl. BTW.
Alles is verzorgd, inclusief ontbijt, lunch & diner én overnachtingen (!)

Meld je aan via support@erikverhagen.com en Erik neemt persoonlijk contact met je op voor een vrijblijvend gesprek en verdere afstemming op jouw behoeften