De Bezielde Ondernemer

Een 3-daagse ALL-IN Intensive op locatie
Ontdek middels een diepe intensieve reis naar jezelf, dé kracht van je zielsmissie. Beweeg mee met deze magische levenstroom en leef en onderneem vanuit jouw volledige potentie.
Yes, ik wil mij aanmeldenMeer informatie

Ontdek de kracht van jouw zielsmissie

Wil jij tijdens een 3 daagse ALL-IN intensive werken aan jouw persoonlijke groei en je onderneming? In een intieme setting op een unieke locatie, volledig verzorgd, en waar je zelfs door geïnspireerd raakt? Tijdens deze intensive gaan wij samen in een kleine groep van andere bewuste ondernemers, jou klaarstomen om je onderneming stevig neer te zetten zodat je moeiteloos klanten aan gaat trekken vanuit jouw eigen energie!

Je gaat aan de slag met een nieuwe manier van denken en ondernemen. Zo weet je precies wat je te doen staat en wat er van jou verwacht wordt op deze aarde. Je hebt de juiste strategieën om vanuit een hoge energie mooie plannen te smeden voor het nieuwe jaar en om je leven (én omzet) een boost te geven!

Erik Verhagen

De bezield ondernemen 3 daagse intensive is een intiem samenzijn in het Rusttheater in Reutum.

In het Rusttheater is de perfecte energie aanwezig om dieper in verbinding te komen met jezelf én om in een fijne, rustige en gemoedelijke sfeer aan jezelf en je onderneming te werken, in een veilige intieme groepssetting.

Deze fijne locatie tesamen met gelijkgestemden, onder de bezielende (bege)leiding van Erik, Nicoline en Marie-Claire creëert de perfecte formule om helemaal te zakken in jouw unieke zielsenergie. En vervolgens vanuit deze energie, de verbinding en het samenzijn,  te werken aan de volgende stappen die jij mag nemen voor jouw onderneming om je (ziels)missie de wereld in te helpen. Vanuit jouw uniekheid en volledig in lijn met de frequentie waarop jij het beste tot je recht komt. 

De deelnemers aan deze unieke 3 daagse, voelen waar ze op dit moment staan of voelen diep van binnen wat hun pad is die ze mogen gaan bewandelen. Zij willen dit (verder) onderzoeken en vastleggen om dit vervolgens de wereld in te gaan brengen. 

Maar om dit te ontdekken is er in eerste instantie ruimte en tijd nodig om dieper in dit gevoel te kunnen duiken. Tijd die we thuis onszelf niet zo snel gunnen. 

Tijdens deze 3 daagse staat jouw groei centraal.

Samen met Erik, Marie-Claire & Nicoline als teachers / coaches / mentoren / begeleiders, de verbinding met gelijkgestemden in een kleine intieme groepssetting, de sfeervolle locatie, de yurt als veilige bedding en werkruimte, een eigen slaapplek, volledig verzorgd ontbijt, lunch en diner, een huiselijke knusse ruimte waarin we gezamenlijk dineren, genoeg eigen-tijd of samen gezellig mijmeren en lachen met de andere bijzondere reisgenoten… en natuurlijk niet te vergeten:
Het ontdekken, concreet maken en belichamen van jouw zielsmissie! Van waaruit je met een concreet plan je leven en onderneming verder kunt inrichten.

Wat wil je nog meer?

Erik Verhagen

“Ik heb de bewustzijnsdriedaagse voor bezielde ondernemers beleefd. En man, man, het is eigenlijk met geen woorden te beschrijven wat daar allemaal gebeurd is.

Als je van diepgang houdt, dan moet je hier zijn. Er gebeuren magische dingen en het is echt thuiskomen bij jezelf. In alle rust, in alle liefde en verbinding, warme verbinding. Ongekend. En je ontdekt gewoon werkelijk je zielsmissie. Hoe vet is dat? Dat je gewoon snapt wat je komt doen hier op aarde. Ja. Goud. Echt goud.”

Jacqueline – Bezielde Ondernemer

“Het was magisch. Het was intens. Het was confronterend soms. Het was spiegelend. Het was ontzettend zacht en liefdevol. En nu, een week later, ben ik eigenlijk nog steeds aan het proces wat er nou allemaal is geshift in mij.

Door de liefdevolle, heldere begeleiding van Erik, Nicoline en Marie-Claire kon ik echt in veiligheid heel diep naar binnen.

De driedaagse ontvouwde zich eigenlijk vanuit het niet weten bij mezelf, maar ook door de prachtige bedding van Erik, Nicoline en Marie-Claire zonder hele scherpe agenda, maar gewoon werken met wat er is en wat zich aandoet. Ik heb zoveel mooie inzichten over mijzelf, vanuit mijn biografie, maar ook vanuit mijn sterrenherkomst. heb ik echt iets kunnen ontdekken. Mijn zielsmissie is naar boven gekomen omdat ik dingen heb opgeschoond, helderheid heb gekregen in mezelf. Mijn bewustzijn is echt weer verruimd.”

Christel – Bezielde Ondernemer

“Het mooie aan de manier waarop Erik werkt is, hij is in staat om echt die bezieling te zien bij mensen en dat echt naar de aarde te trekken en te vertalen in aardse waarden. En echt de essentie te vinden met mensen.

… Ik heb echt weer delen van mezelf herontdekt, waar echt de waarachtigheid van wie ik werkelijk ben.”

Roger Spees – Bezielde Ondernemer

WAAR STAAT BEZIELD ONDERNEMEN VOOR?

Leven en ondernemen vanuit jouw diepste essentie. Jouw zuivere, eigen, kloppende, zielsmissie en vanuit deze diepe verbinding, de frequentie gaan voelen en aantrekken zodat jouw onderneming vanuit die bezieling ook écht makkelijk gaat groeien naar een passende overvloed!

We gaan diep afstemmen waar jouw behoefte ligt en nemen je hierin 3 dagen mee. Puur maatwerk voor waar jouw behoeften liggen! En naast dit maatwerk biedt Erik elke dag een bepaalde structuur waarmee je mag gaan werken. Jij bepaalt zelf hoe jij hierin je eigen pad gaat bewandelen. We gaan lachen, mijmeren, diepe gesprekken aan, er is ruimte voor healing en opschoning én je mag gaan voelen (onder begeleiding van Erik) wat jouw stappen zijn met je onderneming en hierin krijg je uiteraard alle steun, coaching en advies, afgestemd op jouw energie.

Waar is het?

Deze 3 daagse intensive voor bezielde ondernemende mensen vindt plaats in het Rusttheater gelegen aan de rand van het Twentse Reutum. Een inspirerende locatie die verbindt en jou laat floreren. Weg van alle drukte in een gastvrije en gemoedelijke sfeer en waar jij kan genieten van volledige vrijheid met de all-in arrangementen.

Je krijgt je eigen kamer en het is compleet verzorgd – inclusief ontbijt, lunch en diner! Het is dus een echte ALL INN INTENSIVE!

Wat gaan we doen?

Tijdens deze 3-daagse deel ik mijn eigen ervaringen over het ontdekken en leven vanuit mijn zielsmissie en wat dit mij heeft gebracht. Ik neem je mee om jouw unieke zielsenergie te ontdekken en laat je ervaren in welke richting jij mag bewegen. Tijdens deze 3-daagse maak jij een verdiepingsslag (naar jezelf) en komen de mooiste inzichten boven water.

Deze 3-dagen zijn heel persoonlijk en afhankelijk van de groep, zullen we altijd afstemmen en voelen wat er die dagen nodig is.

Hierbij alvast een glimp van wat we ongeveer zullen gaan doen:

Programma

Het vinden van jouw zielsmissie

 • Wat is je intentie, wat zijn je verlangens en welke diepe dromen wil je werkelijkheid laten worden?
 • We gaan dieper invoelen op en leven naar onze diepere zielsmissie
 • Vanuit verbinding (met jezelf) ga je de eerste dag de verdieping aan met
  jezelf…
 • Erik leert je een héle krachtige tool die je altijd kunt inzetten om in je
  eigen lichtveld te blijven staan. Niet alleen in deze 3 dagen, maar ook
  vooral daarna…

We gaan de vertaalslag maken van jouw zielsmissie naar jouw onderneming/praktijk

 • We gaan, hand in hand, met maatwerk, werken aan jouw resonantiefrequentie, jouw veld, jouw ideale mensen op jouw pad gaat halen…
 • We gaan werken aan jouw doelstellingen, je plan, hoe je geld gaat aantrekken in gebalanceerde overvloed: daar waar jij van droomt, dát ga je manifesteren én een beetje meer 😉

Tijd voor integratie en bezinning

 • We gaan de juiste strategie inzetten om je doelen te bereiken
 • Je gaat alles integreren.
 • We gaan dieper voelen, aanscherpen waar nodig, alles concreet maken, je plan in de wereld zetten
 • We gaan reflecteren en vieren dat we deze stappen samen hebben
  gezet!

Als ik het in het kort zou mogen samenvatten is dit intensieve traject een grote en mooie verdiepingsslag voor bezielde ondernemers die klaar zijn voor de volgende stap in hun leven én met hun onderneming. 

Zij hebben deze magische 3-daagse al mogen ervaren

Het vinden van je zielsmissie verandert jouw leven.
Voorgoed.

De afgelopen 15 jaar help ik mensen in het vinden van hun zielsmissie. Het ontdekken van je zielsmissie, vooral in tijden van crisis, is van groot belang voor innerlijke rust, vertrouwen, het gevoel van zelfliefde, veerkracht, welzijn en ga zo maar door. 

Ik deel graag met je wat het je oplevert als je je zielsmissie ontdekt: 

Z

Je zielsmissie geeft jouw reden van bestaan aan:

Je zielsmissie is je “waarom” – de essentiële reden voor je aanwezigheid op aarde. Het is de vraag die we allemaal als eerste zouden moeten beantwoorden: “Wat is eigenlijk de reden dat ik hier ben?” Dat is de kernvraag! Wanneer je deze vraag kunt beantwoorden, krijgt je leven betekenis. Het ontdekken van je zielsmissie voegt een diepere dimensie en richting toe aan je leven. Het stelt je in staat om te begrijpen waarom bepaalde situaties zich voordoen en hoe je kunt bijdragen aan positieve verandering, zowel voor jezelf als voor anderen.
Z

Je zielsmissie geeft je richting en focus

Zoals ik net aangaf kunnen mensen zich in tijden van crisis verloren, angstig of verward voelen. Het hebben van een duidelijke zielsmissie helpt bij het geven van richting en focus. Het stelt je in staat om je energie te richten op wat echt belangrijk is en je te concentreren op doelen die betekenisvol zijn voor jou.
Z

Je zielsmissie is een bron van kracht en motivatie

Een sterke zielsmissie kan dienen als een krachtige bron van motivatie. Het helpt je door moeilijke tijden heen te komen en je te inspireren om door te zetten, zelfs als de omstandigheden uitdagend zijn.
Z

Je zielsmissie geeft je veerkracht en doorzettingsvermogen

Het hebben van een duidelijke zielsmissie vergroot je veerkracht. Het stelt je in staat om tegenslagen te boven te komen en jezelf te herpakken na uitdagingen, omdat je weet dat je werkt aan iets dat van betekenis is. Het is als het ware je brandstof voor de dag!
Z

Het ontdekken van je zielsmissie is een proces van zelfontwikkeling en groei

Het proces van het ontdekken van je zielsmissie is een proces van zelfreflectie. Dit brengt je zoveel groei! Heerlijk! Het helpt je om je sterke punten, je passies, gaven en talenten te zien, voelen, begrijpen, en om bewustere keuzes te maken die in lijn zijn met wie je werkelijk bent!
Z

Je zielsmissie geeft je een positieve impact in álles wat je doet in je leven!

Wanneer je je zielsmissie ontdekt en volgt, kun je een positieve impact hebben op jezelf, je gemeenschap en de wereld om je heen. Je kunt bijdragen aan positieve verandering en anderen inspireren om hetzelfde te doen! En dat is precies wat deze wereld in deze tijden nodig heeft. Voel jij dat ook?!
Het ontdekken van je zielsmissie is niet voor iedereen een eenvoudig proces. Het kost tijd, zelfreflectie en geduld en die tijd die nemen we vaak niet. We laten ons door de dag heen jagen.

Maar goed nieuws… ik heb de oplossing voor je! 

We gaan de nodige tijd nemen om in een rustige, veilige omgeving tot je zielsmissie te komen. In de afgelopen 15 jaar heb ik het voorrecht gehad om duizenden mensen te helpen en te inspireren bij het ontdekken van hun zielsmissie. Jij kunt daar ook deel van uitmaken!

Als jij jezelf toestaat om je te omringen met een veilige en ondersteunende omgeving, waarin rust en ruimte centraal staan, en dit alles met professionele begeleiding speciaal voor jou, dan zal jouw zielsmissie helder worden en zul je haar weten en voelen.

Met andere woorden: het is NU de tijd om aandacht te schenken aan de roep van jouw ziel. Doe je mee?

Klaar om samen met mij te groeien?

 Wat houdt het in?

 • 1 x bezielde ondernemer 3 daagse met Erik, Nicoline en Marie-Claire. De eerstvolgende data:
  • 22, 23, 24 september
 • T/m 31/12/24 toegang tot de community van Bezielde Ondernemers d.m.v. Whatsapp groep
 • Maandelijkse inspiratiesessie van Erik, Nicoline en Marie-Claire
 • 1 x een Verbindingsdag met alle Bezielde Ondernemers (excl. eten)

Investering

Normaal: 4444,- excl. BTW.

Eventprijs voor eerste 10 deelnemers: 2222 excl. BTW


Bezielde Ondernemer 3 daagse is verzorgd, inclusief ontbijt, lunch & diner én overnachtingen (!)