BLOG

Concurrentie bestaat niet

Het woord concurrentie: wat roept dat op voor jou?

Welicht geeft het je de kriebels en heb je het idee dat er al heel veel anderen zijn die precies hetzelfde doen als jij.

Het gevoel van concurrentie kan benauwend en beperkend werken.

Misschien voel je je er zelfs zo door bedreigd dat je jouw prijzen dan maar naar beneden afrondt, om goedkoper te zijn dan de concurrentie. Met de hoop dat klanten dan uiteindelijk bij jou terecht komen.

Maar wist je dat concurrentie niet bestaat?

Jij hebt namelijk unieke gaven en talenten. Natuurlijk, er bestaan wel degelijk mensen die soortgelijke gaven en talenten hebben. Maar de optelsom van jouw gaven en jouw talenten maakt jou uniek.

Als je dat voelt en gelooft ga jij ook op déze manier resoneren met jouw ideale klant. En dus niet vanuit benauwdheid en beperkende gedachten.

Laat concurrentie dus los.

Kijk maar naar mij. Er zijn meer dan 80.000 trainers en coaches in Nederland. En toch heb ik een goedlopend bedrijf. Omdat ik niet geloof in concurrentie. Omdat ik geloof dat de mensen voor wie ik meerwaarde kan bieden, naar mij toekomen. Bewuste ondernemers met een bewustwordingspraktijk. Mijn training en coaching zijn hier dus ook volledig op gericht.

Ik ben een ondernemer met meer dan 10 jaar ervaring. Daarnaast ben ik ook al 10 jaar bezig met bewustwording en spiritualiteit. Die combinatie maakt dat ik mijn specifieke klanten bedien op de manier die zij nodig hebben. Ga op zoek naar die combinatie van factoren voor JOU.

Wat is jouw unieke verhaal? Wat is jouw zielsmissie? Wat zijn jouw talenten?

Als je dit in de wereld gaat uitdragen en hiervoor durft te gaan staan is er geen sprake van concurrentie en kun je gaan manifesteren op een unieke manier die bij JOU past.

UITGELICHTE EVENTS

There are no upcoming events at this time.

UITGELICHTE ARTIKELEN

Rust vinden te midden van chaos

Rust vinden te midden van chaos

In een wereld die constant in beweging is, kan het een uitdaging lijken om rust te vinden. We leven in een tijd waarin alles lijkt te veranderen, en soms kan het voelen alsof we overweldigd worden door de chaos om ons heen. Maar wat als ik je vertelde dat juist in...

Mijn meest krachtige inzicht

Mijn meest krachtige inzicht

In deze video deel ik graag het meest krachtige inzicht dat ik de afgelopen 15 jaar heb ontdekt, geleerd van mijn leermeester Stephen Covey. Het draait allemaal om het principe van de "Cirkel van Invloed," dat ik al meer dan 10 jaar toepas in mijn leven. Cirkel van...

Wil jij jouw zielsmissie vinden?

3-daags event

De Roep van de Ziel

Erik en zijn team nodigen je van harte uit om de magische reis van zelfontdekking te ervaren tijdens De Roep van de Ziel. Hier ontwaakt je ziel, vind je jouw diepste missie, en omarm je het betekenisvolle doel van je leven. Doe met ons mee en laat je inspireren terwijl we samen jouw innerlijke wereld verkennen en een pad naar vervulling creëren.

theatershow

De Roep van de Ziel

Erik nodigt je uit voor “De Roep van de Ziel”, een intieme avond op verschillende locaties in Nederland en België, waar hij inzichten deelt en praktische tips biedt om een leven van vrijheid en vervulling te omarmen, weg van beperkende gedachten en opgelegde patronen.

Kom en ontdek de diepere betekenis van het leven!