Concurrentie bestaat niet

Het woord concurrentie: wat roept dat op voor jou?

Welicht geeft het je de kriebels en heb je het idee dat er al heel veel anderen zijn die precies hetzelfde doen als jij.

Het gevoel van concurrentie kan benauwend en beperkend werken.

Misschien voel je je er zelfs zo door bedreigd dat je jouw prijzen dan maar naar beneden afrondt, om goedkoper te zijn dan de concurrentie. Met de hoop dat klanten dan uiteindelijk bij jou terecht komen.

Maar wist je dat concurrentie niet bestaat?

Jij hebt namelijk unieke gaven en talenten. Natuurlijk, er bestaan wel degelijk mensen die soortgelijke gaven en talenten hebben. Maar de optelsom van jouw gaven en jouw talenten maakt jou uniek.

Als je dat voelt en gelooft ga jij ook op déze manier resoneren met jouw ideale klant. En dus niet vanuit benauwdheid en beperkende gedachten.

Laat concurrentie dus los.

Kijk maar naar mij. Er zijn meer dan 80.000 trainers en coaches in Nederland. En toch heb ik een goedlopend bedrijf. Omdat ik niet geloof in concurrentie. Omdat ik geloof dat de mensen voor wie ik meerwaarde kan bieden, naar mij toekomen. Bewuste ondernemers met een bewustwordingspraktijk. Mijn training en coaching zijn hier dus ook volledig op gericht.

Ik ben een ondernemer met meer dan 10 jaar ervaring. Daarnaast ben ik ook al 10 jaar bezig met bewustwording en spiritualiteit. Die combinatie maakt dat ik mijn specifieke klanten bedien op de manier die zij nodig hebben. Ga op zoek naar die combinatie van factoren voor JOU.

Wat is jouw unieke verhaal? Wat is jouw zielsmissie? Wat zijn jouw talenten?

Als je dit in de wereld gaat uitdragen en hiervoor durft te gaan staan is er geen sprake van concurrentie en kun je gaan manifesteren op een unieke manier die bij JOU past.

Erik Verhagen

Hi ik ben Erik! Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Wil je meer lezen over?

Volg mij op Youtube

Wil jij groeien in jouw bewustzijn? En een bewust leven leiden in vrijheid en verbinding met jezelf en anderen?

Bekijk mijn video’s

Hét Boek Erik Verhagen
Bestel Hét Boek voor Bewuste Mensen die leven in de 5e Dimensie →

Wil jij ook jouw droompraktijk realiseren?
Plan nu een persoonlijk, vrijblijvend groeigesprek in.