Complexe tijden, simpele antwoorden

Complexe tijden, simpele antwoorden

De laatste tijd zie je steeds meer mensen de weg kwijtraken. Mensen worden steeds banger, komen steeds verder van zichzelf, gaan steeds meer vragen stellen en weten steeds vaker veel minder goed wat te doen met de omstandigheden waarin we terecht zijn gekomen. En ik begrijp dat.

En het antwoord om iets te doen, om de wereld mooier te maken en weer in ere te herstellen, is heel simpel. Wat wij mogen doen om voort te gaan naar een mooiere wereld is dit goed begrijpen: Het enige dat we hoeven te laten zien is onszelf.

Uit je hoofd, naar je hart.

Ons hart openen.

Stevig blijven staan in de storm.

Je frequentie hoog houden.

Je niet uit het veld laten slaan.

Ons verbinden met de aarde en de natuur.

Ons verbinden met ons hoogste zelf.

Punt.

En ik weet ook hoe makkelijk dat klinkt en/ of hoe moeilijk dat soms voor je kan zijn. Daarom verbind ik me steeds meer met mensen die dit ook zo (proberen te) leven. En ik sluit me steeds vaker af van wat er op ons geprojecteerd wordt. Door bijvoorbeeld het nieuws. Dat haalt me namelijk uit mijn hoge frequentie.

Dus ik zoek mensen op die hetzelfde willen, voelen en doen.
Ik heb voor deze mensen die dat ook voelen een hele mooie tribe opgestart.

The Tribe of Light. Wil je je hier ook bij aansluiten? Schrijf je in op de lijst zodat we je op de hoogte kunnen houden.

Heb het goed.
Erik

Hi ik ben Erik!

Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

Deze week zag ik een fragment voorbij komen op YouTube waarin Tim Hofman vertelt over zijn programma “Over mijn lijk”. In dit programma volgt Tim een aantal jonge mensen die de diagnose “ongeneselijk ziek” hebben gekregen en weten dat ze nog maar kort te leven hebben....

Het belang van een coach!

Het belang van een coach!

Laatst zag ik Arjen Lubach voorbij komen met zijn programma. Hij had hierin een item dat er kortgezegd op neer kwam dat er in Nederland véél te veel coaches zijn! Wel 100.000!! En, eerlijk is eerlijk, dat is ook best veel! En voor mij is dat beeld ietsje...

Ik ga het anders doen!

Ik ga het anders doen!

Het is alweer best een aantal weken geleden dat ik mijn laatste blog schreef. Ook is het je misschien opgevallen dat je me minder (of soms zelfs niet meer) voorbij ziet komen op Facebook en Insta. Ook heb ik sinds december geen webinars meer gegeven. En de,...