Complexe tijden, simpele antwoorden

Complexe tijden, simpele antwoorden

De laatste tijd zie je steeds meer mensen de weg kwijtraken. Mensen worden steeds banger, komen steeds verder van zichzelf, gaan steeds meer vragen stellen en weten steeds vaker veel minder goed wat te doen met de omstandigheden waarin we terecht zijn gekomen. En ik begrijp dat.

En het antwoord om iets te doen, om de wereld mooier te maken en weer in ere te herstellen, is heel simpel. Wat wij mogen doen om voort te gaan naar een mooiere wereld is dit goed begrijpen: Het enige dat we hoeven te laten zien is onszelf.

Uit je hoofd, naar je hart.

Ons hart openen.

Stevig blijven staan in de storm.

Je frequentie hoog houden.

Je niet uit het veld laten slaan.

Ons verbinden met de aarde en de natuur.

Ons verbinden met ons hoogste zelf.

Punt.

En ik weet ook hoe makkelijk dat klinkt en/ of hoe moeilijk dat soms voor je kan zijn. Daarom verbind ik me steeds meer met mensen die dit ook zo (proberen te) leven. En ik sluit me steeds vaker af van wat er op ons geprojecteerd wordt. Door bijvoorbeeld het nieuws. Dat haalt me namelijk uit mijn hoge frequentie.

Dus ik zoek mensen op die hetzelfde willen, voelen en doen.
Ik heb voor deze mensen die dat ook voelen een hele mooie tribe opgestart.

The Tribe of Light. Wil je je hier ook bij aansluiten? Schrijf je in op de lijst zodat we je op de hoogte kunnen houden.

Heb het goed.
Erik

Erik Verhagen

Hi ik ben Erik! Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Wil je meer lezen over?

Volg mij op Youtube

Wil jij groeien in jouw bewustzijn? En een bewust leven leiden in vrijheid en verbinding met jezelf en anderen?

Bekijk mijn video’s

Hét Boek Erik Verhagen
Bestel Hét Boek voor Bewuste Mensen die leven in de 5e Dimensie →

Wil jij ook jouw droompraktijk realiseren?
Plan nu een persoonlijk, vrijblijvend groeigesprek in.