BLOG

Complexe tijden, simpele antwoorden

Complexe tijden, simpele antwoorden

De laatste tijd zie je steeds meer mensen de weg kwijtraken. Mensen worden steeds banger, komen steeds verder van zichzelf, gaan steeds meer vragen stellen en weten steeds vaker veel minder goed wat te doen met de omstandigheden waarin we terecht zijn gekomen. En ik begrijp dat.

En het antwoord om iets te doen, om de wereld mooier te maken en weer in ere te herstellen, is heel simpel. Wat wij mogen doen om voort te gaan naar een mooiere wereld is dit goed begrijpen: Het enige dat we hoeven te laten zien is onszelf.

Uit je hoofd, naar je hart.

Ons hart openen.

Stevig blijven staan in de storm.

Je frequentie hoog houden.

Je niet uit het veld laten slaan.

Ons verbinden met de aarde en de natuur.

Ons verbinden met ons hoogste zelf.

Punt.

En ik weet ook hoe makkelijk dat klinkt en/ of hoe moeilijk dat soms voor je kan zijn. Daarom verbind ik me steeds meer met mensen die dit ook zo (proberen te) leven. En ik sluit me steeds vaker af van wat er op ons geprojecteerd wordt. Door bijvoorbeeld het nieuws. Dat haalt me namelijk uit mijn hoge frequentie.

Dus ik zoek mensen op die hetzelfde willen, voelen en doen.
Ik heb voor deze mensen die dat ook voelen een hele mooie tribe opgestart.

The Tribe of Light. Wil je je hier ook bij aansluiten? Schrijf je in op de lijst zodat we je op de hoogte kunnen houden.

Heb het goed.
Erik

UITGELICHTE EVENTS

UITGELICHTE ARTIKELEN

Rust vinden te midden van chaos

Rust vinden te midden van chaos

In een wereld die constant in beweging is, kan het een uitdaging lijken om rust te vinden. We leven in een tijd waarin alles lijkt te veranderen, en soms kan het voelen alsof we overweldigd worden door de chaos om ons heen. Maar wat als ik je vertelde dat juist in...

Mijn meest krachtige inzicht

Mijn meest krachtige inzicht

In deze video deel ik graag het meest krachtige inzicht dat ik de afgelopen 15 jaar heb ontdekt, geleerd van mijn leermeester Stephen Covey. Het draait allemaal om het principe van de "Cirkel van Invloed," dat ik al meer dan 10 jaar toepas in mijn leven. Cirkel van...

Wil jij jouw zielsmissie vinden?

3-daags event

De Roep van de Ziel

Erik en zijn team nodigen je van harte uit om de magische reis van zelfontdekking te ervaren tijdens De Roep van de Ziel. Hier ontwaakt je ziel, vind je jouw diepste missie, en omarm je het betekenisvolle doel van je leven. Doe met ons mee en laat je inspireren terwijl we samen jouw innerlijke wereld verkennen en een pad naar vervulling creëren.

theatershow

De Roep van de Ziel

Erik nodigt je uit voor “De Roep van de Ziel”, een intieme avond op verschillende locaties in Nederland en België, waar hij inzichten deelt en praktische tips biedt om een leven van vrijheid en vervulling te omarmen, weg van beperkende gedachten en opgelegde patronen.

Kom en ontdek de diepere betekenis van het leven!