“Bewust leven: van Small Talk naar Soul Talk Challenge”

Diepe verbinding begint bij jezelf

Ontdek de diepe kracht van jouw hart en ziel met de ‘Bewust leven: van Small Talk to Soul Talk’ challenge. Verken je unieke zielsmissie, bouw authentieke verbindingen en manifesteer vervulling in het nieuwe jaar. De challenge vindt dagelijks plaats van 2 tot en met 5 januari om 10:00 uur.

Erik Verhagen

 Waar gaan we mee aan de slag tijdens deze challenge?

🌟 Persoonlijke Groei:

Ontdek de diepere lagen van jezelf en zet concrete stappen richting jouw zielsmissie. Onze challenge reikt verder dan oppervlakkige doelen en helpt je bij het vormgeven van een authentiek en vervullend leven

💬 Diepe Verbinding:

Ervaar echte verbinding met jezelf en het universum. In mijn dagelijkse live masterclasses neem ik je mee op een reis naar je ziel, waar je de kracht van diepe, pure energie zult ontdekken.

🚀 Praktische Handvatten:

Krijg concrete handvatten en tools om vanuit de roep van je ziel stappen te zetten. Onze challenge biedt meer dan inspiratie; het levert bruikbare inzichten en strategieën waarmee je in vertrouwen jouw unieke pad kunt bewandelen.

“Bewust leven: van Small Talk to Soul Talk Challenge”

Diepe verbinding begint bij jezelf

Een nieuw jaar staat voor de deur, vol beloften en onontdekte mogelijkheden. Wellicht heb je al enkele goede voornemens in gedachten. Misschien draag je nog wat bagage mee van het afgelopen jaar, en koester je diepe vragen in jezelf. Vragen zoals: “Is dit het moment om de sprong te wagen met mijn praktijk?” Of, “Zal mijn relatie de gewenste wending nemen?” En bovenal, “Zal het komende jaar eindelijk brengen waar ik zo naar verlang?”

Het nieuwe jaar roept om vernieuwde energie, om het delen van nieuwe verlangens en het vormgeven van je vision board met frisse dromen en intenties. Wat zijn jouw diepste dromen? Wat koester je aan verlangens? En welke intenties en goede voornemens wil je echt manifesteren?

In januari organiseer ik zoals elk jaar een uitdagende reis, maar dit keer met een ander thema. Dit jaar draait alles om… JOU! Want jij bent ALLES: je bent je relatie met jezelf, je bent je praktijk, je bent het leven, en je bent een essentieel deel van de maatschappij. Alles begint bij jou, bij jouw zielsmissie en jouw unieke opdracht hier op aarde!

Daarom lanceer ik dit jaar de “Bewust Leven: van Small Talk naar Soul Talk” challenge. Bij mij draait het niet om oppervlakkigheden zoals marketingstrategieën voor je praktijk of het verliezen van die paar extra kilo’s. Nee, mijn challenge gaat over DIEPTE. Het gaat over het ontdekken van de diepe, pure, pulserende energie vanuit je hart en ziel.

Dus: Hoofd uit, ziel aan!

Van 2 tot en met 5 januari ga ik in een besloten Facebook groep elke dag om 10:00 uur LIVE met een inspirerende masterclass. Ik neem je mee in de reis naar je ziel om vanuit daar jou de juiste handvatten te geven en te laten ervaren hoe jij vanuit de roep van je ziel jouw stappen mag gaan zetten in vertrouwen en diepe verbinding met jezelf en het Universum!

Doe je mee?

“Bewust leven: van Small Talk to Soul Talk Challenge”

Diepe verbinding begint bij jezelf

Van 2 tot en met 5 januari. Iedere dag is er om 10:00 uur een inspirerende masterclass in de gratis Facebook group. Schrijf je nu gratis in!