ÉÉN WEEK LANG COACHING VOOR
DE MEEST PERSOONLIJKE & ZAKELIJKE GROEI!

BEWUST & IMPACTVOL
ONDERNEMEN CHALLENGE

VAN 16 - 20 JANUARI

Eén volle werkweek persoonlijke LIVE coaching om jou de inzichten te geven die je nodig hebt om te groeien!

In de ochtenden om 10.00 uur ga ik thema's bespreken die over jou, jouw gaven, jouw proces en jouw groei met je praktijk gaan. Dit met als doel om een samensmelting te creëren tussen je hart en je hoofd. Niet meer leven vanuit angst, twijfel of onzekerheid, maar durven te staan voor wie jij bent.

Jij gaat leren hoe jij jouw gaven, intuïties, talenten en passies kunt inzetten in jouw praktijk zonder je authenticiteit te verliezen. Je krijgt inzichten, structuur en helderheid om super zelfverzekerd jouw groei te kunnen maken met jouw praktijk.

In de avonden om 20.00 uur gaan we samen dieper op deze onderwerpen in zodat jij vol inspiratie en volledig uit eigen kracht gaat manifesteren. De vlam in jou wordt sterker, je passie groeit en daarmee ook het verlangen om anderen te helpen met datgene waar jij al zo goed in bent. Ik wil niets liever dat er meer bewuste mensen zoals jij gaan staan voor wie zij zijn en dat we samen helpen de wereld verbeteren. Naar een wereld van liefde, vertrouwen en verbinding.

Op donderdag 18 januari om 20.00 uur ga ik alles "bundelen" zodat je jouw eigen inzichten, dromen en behoeftes ook echt concreet kunt gaan inzetten. Dan is er ook ruime mogelijkheid om alle vragen die je dan nog hebt aan me te stellen.

Ik ga je de meest impactvolle en belangrijke stappen leren die je houvast & focus geven om zo je praktijk te laten groeien op een manier die bij jou past:
authentiek, bewust én succesvol!

YES, IK DOE MEE!

WAT WE GAAN DOEN:


Bewust & impactvol ondernemen.

Vanuit jouw passie en 100% authentiek.

Iedere dag om 10.00 uur en 20.00 uur ben ik live in de gratis groep.

DAG 1 - 16 JANUARI

GA STAAN!

 • Waarom jij als lichtwerker moet gaan staan en waarom dit noodzakelijk is. Vooral nu.
 • De wereld is aan het veranderen en kan jou hulp daarin wel gebruiken.
DAG 2 - 17 JANUARI

BEPERKENDE OVERTUIGINGEN

 • Waarom leef je jouw leven nog niet zoals je wilt?
 • Laat die beperkende overtuigingen je niet steeds van je pad halen!

Op deze dag sluit coach Heidi aan!

DREAM BIG!

 • We gaan jouw dromen uitschrijven zodat jij datgene gaat bereiken wat jij wilt.
 • Deze dromen gaan we vervolgens omzetten in acties. Let's go!

Op deze dag sluit coach Marcel aan!

WEG MET DIE TWIJFELS!

 • Inzicht in jezelf helpt jou de juiste klanten aan trekken. Ik geef je de kennis & handvaten zodat jij jouw ideale klant vindt.
 • En die twijfels...? Die gaan we omzetten in goud!

VIND JE IDEALE KLANT

 • We gaan wantrouwen ombuigen naar vertrouwen. Leer hoe jij twijfels afneemt bij jouw ideale klant!
 • Je leert hoe je jouw passie van het scherm laat afspatten en daarmee jou ideale klant aantrekt. Geen standaard salespraatjes. Gewoon lekker jezelf zijn!

Na deze challenge week:

 • Weet jij waar jouw hart sneller van gaat kloppen
 • Weet je beter dan ooit wat jij hier op aarde te doen hebt
 • Heb je verbinding met gelijkgestemden
 • Hoef je je nooit meer alleen of eenzaam te voelen
 • Weet jij welke stappen jij kunt nemen om jouw droomklant te vinden
 • Zie je in dat jouw talenten ook écht talenten zijn en dat je daar geld mee kunt en mag verdienen.
 • Voel je het duwtje in je rug om jouw praktijk neer te zetten op jouw voorwaarden.
 • Ga jij 100% staan voor wat jij te doen hebt!
KLINKT GOED, IK DOE MEE!

"Super bedankt voor deze ongelooflijke challenge!"

Ik voelde zondag dat ik eraan mee “moest” doen, terwijl ik normaal juist terughoudend ben met een gratis challenge en ze eigenlijk nooit mee doe.

Deze challenge heeft heel veel waarde geboden. De energie was super, de verbinding was mooi en hoe je ons met de stappen en kennis de week hebt door geleid was helemaal top.

Ook alle deelnemers, dankjewel. Super mooi hoe deze groep elkaar geholpen en geïnspireerd heeft. Voel me enorm dankbaar voor afgelopen week.

- Kelly

"Wat een gave
challenge was dit!"

Het heeft me echt nog dieper verbonden met mijn eigen energie. En daar ben ik Erik en deze groep enorm dankbaar voor.

Want hoe je dat hebt gedaan, Erik, is wekelijk precies zoals ik dat ook doe bij mijn klant. Jij bent authentiek en nodigt hiermee ook een ander uit om zichzelf te zijn. Hoewel ik niet extreem aanwezig was in de groep, voelde ik me gezien. Gezien in wie ik werkelijk ben. Dank voor de prachtige inzichten✨❤️🙏

De rillingen lopen over mijn lijf en de zielstranen staan in mijn ogen vanuit een diep, diepe dankbaarheid.

- Sander

VOOR WIE?

Bewuste mannen en vrouwen tussen de 27 en 77 die een praktijk hebben en/of overwegen om hierin serieuze stappen te zetten. Ik noem dit ook wel een “bewustwordingspraktijk”. En dit is héél breed!

Denk bijvoorbeeld aan coaches, teachers, healers, trainers, kunstenaars, dansers, schilders, therapeuten, mensendie in het onderwijs actief zijn, zorgverleners, dierengenezers, mensen die een mooie plek uitbaten die gaat over “komen tot jezelf” en bijvoorbeeld ook mensen die in het vastgoed zitten, in een grotere organisatie, waar of wat dan ook en die bewust leven en (bewust) (willen) ondernemen.

WAAR & WANNEER?

Elke werkdag, maandag (16 januari) tot en met vrijdag (20 januari), zal ik om 10:00 uur een sessie houden waarin ik je aan de slag zet met één of meerdere opdrachten. Elke avond om 20:00 uur zal ik weer live zijn, alleen dan om dieper in te gaan op het thema van die dag. Je mag gedurende de dag zelf aan de slag dus jij bepaalt hoe veel je gaat groeien!

Op donderdag 19 januari om 20:00 is de afsluitende masterclass.

Alle info, meldingen, vragen en coaching sessies vinden plaats in een Facebook groep - de link ontvang je via de mail.

Kun je er niet Live bij zijn? De sessies kan je op een later moment in de week terugkijken.

De catch? Die is er niet. Nou ja... alleen dat jij
vol enthousiasme mee doet aan deze gratis challenge.

We starten over...

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

WIE IS ERIK VERHAGEN?

Erik Verhagen is coach, spreker en lichterwerker. Met zijn (online) programma ‘Manifesteren met je bewustwordingspraktijk’ hielp hij al honderden bewuste ondernemers hun zielsmissie te vinden en te leven. Niet alleen in Nederland en België, maar ook in Zweden, USA en Spanje. Erik schreef ‘Het boek voor bewuste mensen die leven in de 5e dimensie'.

Mensen die Erik kennen, zeggen dat hij de schakel tussen hoofd en hart is, de verbinder tussen het mannelijke en het vrouwelijke. Het terugbrengen van deze balans is iets waar Erik dagelijks mee bezig is.

ONZE COACHES

Marcel

Marcel is spiritueel coach. Hij kijkt samen met jou naar wat maakt dat het niet stroomt en helpt je op weg om het weer te laten stromen. Ook met allerhande vragen over de nieuwe tijd waarin we leven, over de paradigmashift van duaal naar non-duaal, over je levensverhaal, over je thema’s, je zielsmissie en visie én over je ideale klant kan je bij hem terecht in mijn online programma.

Heidi

Heidi is expert op het coachen en oplossen van (lichamelijke) blokkades. Zij kan heel goed helpen bij het neerzetten van je levensverhaal, waaruit je de thema’s, blokkades filteren die nog niet helemaal geheeld zijn. Waar je nog tegen aanloopt om je ten volle te kunnen smijten in je bewustwordingspraktijk.

Zij maakt graag helder waar die stukken precies vandaan komen om deze vervolgens samen te gaan helen.

Groei met je praktijk op een
authentieke, bewuste en succesvolle manier.