Coach

OMDAT IEDEREEN EEN COACH NODIG HEEFT

Jij bent ondernemend en bewust. Ziet dat we midden in een transformatie zitten.

Een transitie naar een wereld waarin jij wordt geroepen om te manifesteren. Om in het licht te gaan staan.

Jarenlang heb je onder de radar gewerkt, geleefd. Getwijfeld of je wel mag zijn wie je bent. Of je wel mag doen wat je wil doen. Of jij je gaven, talenten, wel mag delen met de wereld. Omdat je twijfelde of de wereld op jou zat te wachten.

Niet meer! NU is de tijd gekomen om als lichtwerker door te pakken! Te manifesteren. Dat weet je, dat vóel je aan alles in je en om je heen.

TRANSITIEFASE

Ik zie en voel dat ook. Ik ben de laatste jaren veel en veel sensitiever geworden. Intuïtiever. Ben Reiki gaan doen. Mediteren. Heb mijn eet- en drinkpatroon drastisch veranderd. Heb kennis mogen maken met Yoga, healings, readings. Zo ben ik steeds verder open gezet.

En daar ben ik erg dankbaar voor omdat ik daardoor de laatste jaren mijn hoofd én mijn hart mag inzetten om zowel op mijn klant, de zelfbewuste ondernemer met een bewustwordingspraktijk, in te kunnen tunen en daarnaast hen op een logische, gestructureerde manier verder te helpen met hun praktijk. Stapje voor stapje.

Op de vlakken waar mijn klanten thema’s hebben: mag ik wel zijn wie ik ben, mag ik wel de prijs vragen die ik verdien? Hoe kom ik van mijn angsten of ik wel financieel onafhankelijk kan zijn? Hoe ga ik om met enge woorden als “marketing” en “strategie”? En hoe zorg ik op een manier die bij me past voor zichtbaarheid en volle lessen? Ik weet hoe. Ik help jou, via hoofd én hart naar een niveau waarop jij met je praktijk enorm kunt manifesteren. Gegarandeerd.

Ik ben een coach die snel en praktisch jou een aantal inzichten en slimme stappen geeft om verder te komen. Als persoon en als bedrijf. Ik werk het liefst met ambitieuze ondernemers.

Wat anderen zeggen over mij

Deelnemers De Roep van de Ziel

Sandra

Madeline

Gregory

Ik ben mezelf dankbaar dat ik voor het traject “ Manifesteren met je bewustzijnspraktijk “ heb gekozen. Al vanaf het eerste moment toen ik er kennis mee maakte voelde ik al meteen een grote “ JA” dit is de coaching waar ik op zoek naar ben en “JA” Ik voel dat ik hier de coaching krijg die bij mij past, dit resoneert met mij. Erik heeft een heel fijne energie en weet mij telkens opnieuw te stimuleren en te inspireren tijdens coachings, challenges en inspiratiesessies. Ik heb veel van mezelf geleerd en hoe ik vanuit mijn zielsmissie met mijn ideale klant kan resoneren. De 5D academie omvat alles wat je nodig hebt. De modules zijn goed opgebouwd en elk thema komt hierin aan bod om naar een succesvolle praktijk te groeien. Je krijgt als het ware alle handvaten aangereikt. Je staat er niet meer alleen voor om alles alleen te doen. Wekelijks zijn er de live sessies die je kan bijwonen bij 1 van de coaches van Erik waar jij je vragen kan stellen. Ook de maandelijkse inspiratiesessies van Erik zijn zo verrijkend. In de FB groep kan je samen met collega’s sparren en kan je veel van elkaar leren. Kortom ik ben blij met deze investering in mezelf en dat ik deze keuze heb gemaakt om te groeien naar een succesvolle praktijk. Dank je Erik.

Pascale Sterkendries

Sander Machielsen

Eriks programma Manifesteren met je bewustwordingspraktijk zit goed in elkaar. Het begint bij het helder krijgen van wat je hier eigenlijk te doen hebt en wordt van daaruit steeds praktischer. Het heeft mij in een jaar veel duidelijkheid gebracht en verder geholpen! Ook de coaches die met Erik samenwerken zijn top!

Welmoed Visser

Ellen Aarts

Erik en zijn team gaven me de liefdevolle schop die ik nodig had om te groeien als mens én om mijn eigen praktijk vorm te geven op een manier die echt bij mij past. Ik kreeg helder waar mijn talenten lagen en wat mijn missie in deze maatschappij is, zodat ik hier op mijn beurt anderen mee kan helpen. En het allergrootste inzicht dat ik kreeg, was dat ik het niet alleen diende te doen. Dat uitreiken naar anderen en hulp durven vragen zo’n mooie dingen op mijn pad bracht. Daar ben ik elke dag nog dankbaar voor, in mijn praktijk én in mijn mens-zijn!

Ann Jannes

Wat een mooie leerschool is Manifesteren met je Bewustwordingspraktijk Je kan er echt alle kanten mee op. Wil je gewoon een liefdevolle schop met een hoop positieve energie? Dan kan dat! Wil je de verdieping in en echt voelen waar je steeds blijft hangen en daarbij geholpen worden door een coach? Dan kan dat Wil je met een grote groep gelijkgestemden zijn onderling contact en leren van elkaar? Dan kan dat! Of wil je gewoon alle kneepjes leren van online zichtbaarheid of het maken van een online programma?.. je raadt het al dan kan dat! 🙂 Kortom echt een zeer waardevol programma!

Annemie van Dongen

Eveline Witte

Ongeveer zes maanden geleden ben ik als jonge ondernemer ingestapt in zijn programma: Manifesteren met je  bewustwordingspraktijk. Het is een superboeiend programma dat je laat stilstaan bij jezelf en je laat groeien als mens zodat je met je eigen unieke visie een succesvolle bewustwordingspraktijk kan uitbouwen en laten groeien. Zijn programma maakt je bewust, zet je in je kracht en laat je zo groeien om zaken neer te zetten waarvan je aanvankelijk dacht
dat ze te mooi waren om waar te zijn. Tijdens dit traject kan je met je vragen over jezelf, of de praktische vragen bij het oprichten van je praktijk, bij Erik en zijn team terecht. Zij staan voor je klaar om samen met jou de juiste antwoorden te vinden. En dat is niet alles. Wat ik heel belangrijk vind, is dat Erik er een enorme waarde aan hecht om je te laten zijn wie je bent, als een uniek mens, ongeacht in welke fase van je leven.
Dankjewel, Erik & team

Ria Imbrechts

Erik doet alles puur vanuit zijn hart. In het programma “Manifesteren met mijn bewustwordingspraktijk” heeft hij een fantastisch team met coaches verzameld die bewuste ondernemers ondersteunt op alle gebieden waar je als mens en ondernemer ondersteuning bij kan gebruiken.

In het jaar dat ik nu in dit programma zit heb ik enorme stappen gezet op het gebied van persoonlijke groei. Het programma start met het worden van een compleet mens. En wat is het een mooie reis geweest om mezelf weer opnieuw te leren kennen op een liefdevolle manier. Het programma is daarnaast ook heel praktisch gericht op bijvoorbeeld het aantrekken van je ideale klant door het opzetten van markteting vanuit je hart. Doen waar echt je kracht en je passie ligt en dat op een pure, zuivere manier om de wereld een beetje verder te helpen.

Het progamma heeft mij veel gebracht en daarnaast ben ik terecht gekomen in een prachtige groep van bewuste mensen/ondernemers. Ik kan oprecht zeggen dat het mijn leven op een hele positieve manier heeft verrijkt.

Ik ben enorm dankbaar voor dit proces, de mooie ondersteuning vanuit Erik en zijn prachtige team en de mensen die ik heb mogen leren kennen vanuit dit programma.

Kristel Reijnen

Hans Ronda

Maartje Smeyers

Caroline Jongsma

Dorothee Kruschwitz

Marianne Priem

Suzanna Grandia