Boter bij de vis

Op de terugweg naar Nederland zit ik met Marc te praten. Een ongelofelijk mooie vent. Is 63 en heeft alles meegemaakt wat je maar kunt bedenken. Was vroeger “een ruige vent”. Laten we het zo maar zeggen 😉

Hij is al vaak over de hele wereld gereisd om daar lichtwerk te verrichten. En hij gaat met zijn ideeën en creatie kracht álle kanten op! We raakten in een mooi gesprek en hij was verhalen aan het vertellen waarbij de ene bekende Nederlander na de andere voorbij kwam.

Ik vroeg op een gegeven moment: “Marc, jij kent deze mensen dus allemaal persoonlijk?” “Ja, zeker” zegt hij.

En ik vroeg: “Hoe zou het voor je zijn als jij jouw licht en jouw lichtwerk nu eens gaat delen met die bekende personen en je énorme netwerk?”

“Ja, dat zou wel gaaf zijn, maar ja, wie zit er nou op mij te wachten en: ik heb nog een baan. Er moet ook geld verdiend worden” .

Nou… die zinnen heb ik de laatste jaren wel honderden, nee duizenden keren gehoord. En dan overdrijf ik niet eens.

Binnen no time had ik voor Marc een passend idee waar hij meteen mee aan de slag kon, zonder dat hij zijn baan er voor op zou moeten zeggen.

“O, Erik, jij bent echt een manifestor he!? Bij jou is het meteen “boter bij de vis”. Je maakt dat wat in mijn hoofd en hart zit meteen concreet met een aards idee dat bij me past.

Ik zei: dank je wel! En: graag gedaan.

Ik vind dat het tijd is om onze talenten, passies, gaven, volledig te mogen gaan inzetten. Als je jezelf afvraagt: “wat kan IK nou doen om een einde te maken aan alle ellende in de wereld een einde te maken?” Dan zeg ik: ga in je kracht staan en zet jouw unieke talenten in.

En als je moeite hebt met omzetten, manifesteren, concreet maken, ga zo maar door: er zijn mensen die dit heel goed kunnen. Die zeggen: okay, voelt goed, zó gaan we het nu doen. Eens?

Boter bij de vis.

Als jij voelt dat het nu echt tijd is geworden om te gaan staan: wij stemmen in een 1 op 1 gesprek jouw talenten en passies volledig op en met je af en gaan kijken hoe jij mag gaan manifesteren.

Lijkt je dit leuk om te doen? Plan hieronder je gratis groeigesprek in.

Aho!

Erik

Wil jij jouw zielsmissie vinden?

3-daags event

De Roep van de Ziel

Erik en zijn team nodigen je van harte uit om de magische reis van zelfontdekking te ervaren tijdens De Roep van de Ziel. Hier ontwaakt je ziel, vind je jouw diepste missie, en omarm je het betekenisvolle doel van je leven. Doe met ons mee en laat je inspireren terwijl we samen jouw innerlijke wereld verkennen en een pad naar vervulling creëren.

theatershow

De Roep van de Ziel

Erik nodigt je uit voor “De Roep van de Ziel”, een intieme avond op verschillende locaties in Nederland en België, waar hij inzichten deelt en praktische tips biedt om een leven van vrijheid en vervulling te omarmen, weg van beperkende gedachten en opgelegde patronen.

Kom en ontdek de diepere betekenis van het leven!

Misschien vind je dit ook interessant?

Loslaten van controle

Loslaten van controle

Vandaag wil ik het hebben over het loslaten van controle en het omarmen van het onbekende. Want laten we eerlijk zijn, we zijn allemaal wel eens in de verleiding gekomen om controle te willen uitoefenen over anderen, systemen, bedrijven en organisaties. Natuurlijk is...

De Magie van  Jouw Zielsmissie Herinneren

De Magie van Jouw Zielsmissie Herinneren

Ik wil vandaag met je praten over iets dat diep van binnen resoneert - jouw zielsmissie. In het midden van de hectiek van het dagelijkse leven, kan het gemakkelijk zijn om dit te vergeten. Maar maak je geen zorgen, ik ben hier om je eraan te herinneren. Jouw...

Mijn reis van alcohol en verslaving naar gezondheid

Mijn reis van alcohol en verslaving naar gezondheid

Op jonge leeftijd vond ik troost in alcohol. Op mijn veertiende dronk ik mijn eerste biertje als een manier om mijn emoties te dempen. Ik had niet het gevoel dat ik een veilige plek had om mezelf te zijn. Alcohol werd mijn trouwe metgezel, een langdurige vriend die me...