Boter bij de vis

Op de terugweg naar Nederland zit ik met Marc te praten. Een ongelofelijk mooie vent. Is 63 en heeft alles meegemaakt wat je maar kunt bedenken. Was vroeger “een ruige vent”. Laten we het zo maar zeggen 😉

Hij is al vaak over de hele wereld gereisd om daar lichtwerk te verrichten. En hij gaat met zijn ideeën en creatie kracht álle kanten op! We raakten in een mooi gesprek en hij was verhalen aan het vertellen waarbij de ene bekende Nederlander na de andere voorbij kwam.

Ik vroeg op een gegeven moment: “Marc, jij kent deze mensen dus allemaal persoonlijk?” “Ja, zeker” zegt hij.

En ik vroeg: “Hoe zou het voor je zijn als jij jouw licht en jouw lichtwerk nu eens gaat delen met die bekende personen en je énorme netwerk?”

“Ja, dat zou wel gaaf zijn, maar ja, wie zit er nou op mij te wachten en: ik heb nog een baan. Er moet ook geld verdiend worden” .

Nou… die zinnen heb ik de laatste jaren wel honderden, nee duizenden keren gehoord. En dan overdrijf ik niet eens.

Binnen no time had ik voor Marc een passend idee waar hij meteen mee aan de slag kon, zonder dat hij zijn baan er voor op zou moeten zeggen.

“O, Erik, jij bent echt een manifestor he!? Bij jou is het meteen “boter bij de vis”. Je maakt dat wat in mijn hoofd en hart zit meteen concreet met een aards idee dat bij me past.

Ik zei: dank je wel! En: graag gedaan.

Ik vind dat het tijd is om onze talenten, passies, gaven, volledig te mogen gaan inzetten. Als je jezelf afvraagt: “wat kan IK nou doen om een einde te maken aan alle ellende in de wereld een einde te maken?” Dan zeg ik: ga in je kracht staan en zet jouw unieke talenten in.

En als je moeite hebt met omzetten, manifesteren, concreet maken, ga zo maar door: er zijn mensen die dit heel goed kunnen. Die zeggen: okay, voelt goed, zó gaan we het nu doen. Eens?

Boter bij de vis.

Als jij voelt dat het nu echt tijd is geworden om te gaan staan: wij stemmen in een 1 op 1 gesprek jouw talenten en passies volledig op en met je af en gaan kijken hoe jij mag gaan manifesteren.

Lijkt je dit leuk om te doen? Plan hieronder je gratis groeigesprek in.

Aho!

Erik

Erik Verhagen

Hi ik ben Erik! Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Wil je meer lezen over?

Volg mij op Youtube

Wil jij groeien in jouw bewustzijn? En een bewust leven leiden in vrijheid en verbinding met jezelf en anderen?

Bekijk mijn video’s

Hét Boek Erik Verhagen
Bestel Hét Boek voor Bewuste Mensen die leven in de 5e Dimensie →

Wil jij ook jouw droompraktijk realiseren?
Plan nu een persoonlijk, vrijblijvend groeigesprek in.