BOEKPRESENTATIE @ BEK BOEKEN & BIJZONDERS

Afgelopen zaterdag mijn boekpresentatie gehad! Toffe luisteraars (80% vrouw :-)) en een goede sfeer. En als je na afloop te horen krijgt dat je mensen hebt geïnspireerd dan is het voor mij weer he-le-maal geslaagd 🙂 Hét Boek bevat elementen die ik ook toepas in mijn #onlinetraining dus vandaag weer extra gemotiveerd om deze verder uit te gaan zetten! Fijne dag allemaal!
Boekpresenatie januari
Boekpresentatie BEK2

Erik Verhagen

Hi ik ben Erik! Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Wil je meer lezen over?

Het event:
LEVEN EN ONDERNEMEN
VANUIT JE ZIELSMISSIE!

Kom jij ook?

Bestel Hét Boek voor Bewuste Mensen die leven in de 5e Dimensie

Plan je gesprek

Lees ook mijn andere blogs