BOEKPRESENTATIE @ BEK BOEKEN & BIJZONDERS

Afgelopen zaterdag mijn boekpresentatie gehad! Toffe luisteraars (80% vrouw :-)) en een goede sfeer. En als je na afloop te horen krijgt dat je mensen hebt geïnspireerd dan is het voor mij weer he-le-maal geslaagd 🙂 Hét Boek bevat elementen die ik ook toepas in mijn #onlinetraining dus vandaag weer extra gemotiveerd om deze verder uit te gaan zetten! Fijne dag allemaal!
Boekpresenatie januari
Boekpresentatie BEK2

Erik Verhagen

Hi ik ben Erik! Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Wil je meer lezen over?

Volg mij op Youtube

Wil jij groeien in jouw bewustzijn? En een bewust leven leiden in vrijheid en verbinding met jezelf en anderen?

Bekijk mijn video’s

Hét Boek Erik Verhagen
Bestel Hét Boek voor Bewuste Mensen die leven in de 5e Dimensie →

Wil jij ook jouw droompraktijk realiseren?
Plan nu een persoonlijk, vrijblijvend groeigesprek in.