Groeien met je bewustwordingspraktijk

Onze wereld wordt steeds meer bewust. We gaan steeds beter beseffen wat er écht toe doet. Om deze groei te bewerkstelligen zijn Lichtwerkers nodig. Lichtwerkers gebruiken hun gaven, talenten en intuïtie om het bewustzijn van de wereld stukje bij beetje te verhogen. Velen van hen doen dit door middel van een bewustwordingspraktijk.

Wat versta je onder een bewustwordingspraktijk?

Een bewustwordingspraktijk kan vele vormen aannemen. Denk bijvoorbeeld aan een coachingspraktijk, een healer, een sjamaan, een burn-out coach, een magnetiseur, yoga, reiki, angelreadings en ga zo maar door. Wat deze specialismen gemeen hebben is dat zij allemaal het bewustzijn op onze aarde verhogen. Sommigen via 1-op-1 begeleiding van individuele mensen, anderen op grotere schaal door bijvoorbeeld het aanbieden van (online) workshops, lezingen en trainingen.

Hoe begin ik een bewustwordingspraktijk?

Dit ziet er voor iedereen anders uit. Veel van mijn klanten ontdekken hun gave en gaan hier vervolgens voorzichtig mee aan de slag. Naast hun baan, in de avonduurtjes, voor een kleine vergoeding. Maar wat ik heel vaak zie is dat Lichtwerkers zichzelf klein houden. Dat zij niet écht gaat stáán. Als jij het hebt over jouw ‘praktijkje’ of jouw gaven alleen deelt met vrienden en familie gebruik jij jouw gaven niet op grote schaal. En dat is zo zonde! Want de wereld heeft jou nodig om een niveau van bewustzijn te bereiken.

Hoe kan ik groeien met mijn bewustwordingspraktijk?

Tijdens mijn online training “Manifesteren met je bewustwordingspraktijk” geef ik je alle handvatten die jij nodig hebt om jouw praktijk te laten groeien. We gaan altijd eerst in op het bepalen van jouw zielsmissie. Hiermee bepaal je een duidelijke richting voor jezelf. Waarom ben ik hier op aarde? Wat heb ik te doen? En op welke schaal?

Vervolgens gaan we deze zielsmissie concreet maken. Je gaat jouw plaats in de markt bepalen, je gaat je verdiepen in hoe jij kunt bijdragen aan het collectieve bewustzijn op jouw unieke manier. Welke ideale klant hoort hierbij? Hoe kun jij deze ideale klant bereiken?

Vervolgens bepaal je hoe jij aan de wereld kunt laten weten hoe jij de wereld kunt helpen. Hier heb je een marketingstrategie bij nodig die goed bij jou past.

Kan ik mijn rekeningen betalen met het runnen van een bewustwordingspraktijk?

Absoluut. Maar voor het zover is, zul je een duidelijk plan moeten opstellen. Honderden bewuste ondernemers gingen jou voor op weg naar een succesvolle en bloeiende bewustwordingspraktijk.

Zijn er niet al heel veel mensen zoals ik die dezelfde diensten aanbieden?

Wellicht geeft het je de kriebels en heb je het idee dat er al heel veel anderen zijn die precies hetzelfde doen als jij. Het gevoel van concurrentie kan benauwend en beperkend werken. Misschien voel je je er zelfs zo door bedreigd dat je jouw prijzen dan maar naar beneden afrondt, om goedkoper te zijn dan de concurrentie. Met de hoop dat klanten dan uiteindelijk bij jou terecht komen. Maar wist je dat concurrentie niet bestaat?

Jij hebt namelijk unieke gaven en talenten. Natuurlijk, er bestaan wel degelijk mensen die soortgelijke gaven en talenten hebben. Maar de optelsom van jouw gaven en jouw talenten maakt jou uniek. Als je dat voelt en gelooft ga jij ook op déze manier resoneren met jouw ideale klant.

Wil jij jouw zielsmissie vinden?

3-daags event

De Roep van de Ziel

Erik en zijn team nodigen je van harte uit om de magische reis van zelfontdekking te ervaren tijdens De Roep van de Ziel. Hier ontwaakt je ziel, vind je jouw diepste missie, en omarm je het betekenisvolle doel van je leven. Doe met ons mee en laat je inspireren terwijl we samen jouw innerlijke wereld verkennen en een pad naar vervulling creëren.

theatershow

De Roep van de Ziel

Erik nodigt je uit voor “De Roep van de Ziel”, een intieme avond op verschillende locaties in Nederland en België, waar hij inzichten deelt en praktische tips biedt om een leven van vrijheid en vervulling te omarmen, weg van beperkende gedachten en opgelegde patronen.

Kom en ontdek de diepere betekenis van het leven!

Misschien vind je dit ook interessant?

Loslaten van controle

Loslaten van controle

Vandaag wil ik het hebben over het loslaten van controle en het omarmen van het onbekende. Want laten we eerlijk zijn, we zijn allemaal wel eens in de verleiding gekomen om controle te willen uitoefenen over anderen, systemen, bedrijven en organisaties. Natuurlijk is...

De Magie van  Jouw Zielsmissie Herinneren

De Magie van Jouw Zielsmissie Herinneren

Ik wil vandaag met je praten over iets dat diep van binnen resoneert - jouw zielsmissie. In het midden van de hectiek van het dagelijkse leven, kan het gemakkelijk zijn om dit te vergeten. Maar maak je geen zorgen, ik ben hier om je eraan te herinneren. Jouw...

Mijn reis van alcohol en verslaving naar gezondheid

Mijn reis van alcohol en verslaving naar gezondheid

Op jonge leeftijd vond ik troost in alcohol. Op mijn veertiende dronk ik mijn eerste biertje als een manier om mijn emoties te dempen. Ik had niet het gevoel dat ik een veilige plek had om mezelf te zijn. Alcohol werd mijn trouwe metgezel, een langdurige vriend die me...