Bewust onbewust, samen en alleen

Ik zit hier in een restaurant. Alleen. Zonder iPhone. En ik vind het zó fijn! Beetje loeren. Observeren. En nixen ook vooral. Echt helemaal in mijn element ben ik zo.
 
Maar ik heb ook meer dan 20 jaar bewust (of vooral onbewust eigenlijk) écht helemaal totaal the other way around geleefd: ik MOEST ALTIJD met iemand zijn. Nooit alleen. Altijd samen. Op vrijdag, zaterdag, zondag, als ik geen mensen om me heen had werd ik heeeeel onrustig.
 
Pure vermijding van kijken naar mezelf. Dus. Alcohol enzo erin, hoppa! Dát was het leven. En maar door. En gezellig doen. En mensen opzoeken. Hele land door.
 
En nu kán ik het gewoon niet meer voorstellen dat ik het jaren zo gedaan heb. Hey, don’t get me wrong: ik zit niet altijd alleen maar als een einzelgänger alleen in restaurants 😉
Er is nu veel meer balans. En dat is het met alles nietwaar? Balans!
 
Zo belangrijk om alles in balans te hebben. Werk, inkomen, tijd voor jezelf, tijd voor een ander. Passievol leven, kunnen bezinnen. Dat. Vele jaren terug hoorde ik deze: “een compleet mens in een complete baan”. En ik dacht: JA! Dat is wat ik wil! En dat ben ik gaan opzoeken. Ik ben buiten m’n comfort zone gegaan. Buiten de lijntjes gaan kleuren. Tenniste, van wat “hoorde” en wat “ik was”. Want ik voelde: Ik ben veel meer dan “mijn baan”.
 
En zo groeide ik van werknemer naar ZP’er (midden in de vorige crisis begonnen by the way) naar een volwaardige ondernemer met een groot team van collega’s die samen met mij vanuit hun passie bijdragen aan de programma’s die we nu zo mooi hebben staan en (internationaal) draaien.
 
En zo is het met jou ook!! Jij bent veel meer dan wat je nu doet! Dus als je dit voelt, dat er meer in je zit, dan is er maar 1 ding: Het gaat er vooral om wat je er mee doet.
 
De wereld zit VOL in een transformatie. We zitten VOL in de chaos, crisis enzoverder. De vraag is aan jou: blijf je daar in zitten of ga je de onwetendheid in omdat je voelt dat dat de enige passende weg is. Ik ken die weg die jij wol inslaan al;. Ik ging je voor. Zal ik je de weg laten zien?
 
 
Voel je wat ik zeg? Wil je ook dit meer onderzoeken? Plan dan hieronder een gesprek in met mij of één van mijn teamleden om te kijken hoe wij jou kunnen helpen.
 
Heb het goed,
Erik

Erik Verhagen

Hi ik ben Erik! Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Wil je meer lezen over?

Volg mij op Youtube

Wil jij groeien in jouw bewustzijn? En een bewust leven leiden in vrijheid en verbinding met jezelf en anderen?

Bekijk mijn video’s

Hét Boek Erik Verhagen
Bestel Hét Boek voor Bewuste Mensen die leven in de 5e Dimensie →

Wil jij ook jouw droompraktijk realiseren?
Plan nu een persoonlijk, vrijblijvend groeigesprek in.