Bewust onbewust, samen en alleen

Ik zit hier in een restaurant. Alleen. Zonder iPhone. En ik vind het zó fijn! Beetje loeren. Observeren. En nixen ook vooral. Echt helemaal in mijn element ben ik zo.
 
Maar ik heb ook meer dan 20 jaar bewust (of vooral onbewust eigenlijk) écht helemaal totaal the other way around geleefd: ik MOEST ALTIJD met iemand zijn. Nooit alleen. Altijd samen. Op vrijdag, zaterdag, zondag, als ik geen mensen om me heen had werd ik heeeeel onrustig.
 
Pure vermijding van kijken naar mezelf. Dus. Alcohol enzo erin, hoppa! Dát was het leven. En maar door. En gezellig doen. En mensen opzoeken. Hele land door.
 
En nu kán ik het gewoon niet meer voorstellen dat ik het jaren zo gedaan heb. Hey, don’t get me wrong: ik zit niet altijd alleen maar als een einzelgänger alleen in restaurants 😉
Er is nu veel meer balans. En dat is het met alles nietwaar? Balans!
 
Zo belangrijk om alles in balans te hebben. Werk, inkomen, tijd voor jezelf, tijd voor een ander. Passievol leven, kunnen bezinnen. Dat. Vele jaren terug hoorde ik deze: “een compleet mens in een complete baan”. En ik dacht: JA! Dat is wat ik wil! En dat ben ik gaan opzoeken. Ik ben buiten m’n comfort zone gegaan. Buiten de lijntjes gaan kleuren. Tenniste, van wat “hoorde” en wat “ik was”. Want ik voelde: Ik ben veel meer dan “mijn baan”.
 
En zo groeide ik van werknemer naar ZP’er (midden in de vorige crisis begonnen by the way) naar een volwaardige ondernemer met een groot team van collega’s die samen met mij vanuit hun passie bijdragen aan de programma’s die we nu zo mooi hebben staan en (internationaal) draaien.
 
En zo is het met jou ook!! Jij bent veel meer dan wat je nu doet! Dus als je dit voelt, dat er meer in je zit, dan is er maar 1 ding: Het gaat er vooral om wat je er mee doet.
 
De wereld zit VOL in een transformatie. We zitten VOL in de chaos, crisis enzoverder. De vraag is aan jou: blijf je daar in zitten of ga je de onwetendheid in omdat je voelt dat dat de enige passende weg is. Ik ken die weg die jij wol inslaan al;. Ik ging je voor. Zal ik je de weg laten zien?
 
 
Voel je wat ik zeg? Wil je ook dit meer onderzoeken? Plan dan hieronder een gesprek in met mij of één van mijn teamleden om te kijken hoe wij jou kunnen helpen.
 
Heb het goed,
Erik

Wil jij jouw zielsmissie vinden?

3-daags event

De Roep van de Ziel

Erik en zijn team nodigen je van harte uit om de magische reis van zelfontdekking te ervaren tijdens De Roep van de Ziel. Hier ontwaakt je ziel, vind je jouw diepste missie, en omarm je het betekenisvolle doel van je leven. Doe met ons mee en laat je inspireren terwijl we samen jouw innerlijke wereld verkennen en een pad naar vervulling creëren.

theatershow

De Roep van de Ziel

Erik nodigt je uit voor “De Roep van de Ziel”, een intieme avond op verschillende locaties in Nederland en België, waar hij inzichten deelt en praktische tips biedt om een leven van vrijheid en vervulling te omarmen, weg van beperkende gedachten en opgelegde patronen.

Kom en ontdek de diepere betekenis van het leven!

Misschien vind je dit ook interessant?

Loslaten van controle

Loslaten van controle

Vandaag wil ik het hebben over het loslaten van controle en het omarmen van het onbekende. Want laten we eerlijk zijn, we zijn allemaal wel eens in de verleiding gekomen om controle te willen uitoefenen over anderen, systemen, bedrijven en organisaties. Natuurlijk is...

De Magie van  Jouw Zielsmissie Herinneren

De Magie van Jouw Zielsmissie Herinneren

Ik wil vandaag met je praten over iets dat diep van binnen resoneert - jouw zielsmissie. In het midden van de hectiek van het dagelijkse leven, kan het gemakkelijk zijn om dit te vergeten. Maar maak je geen zorgen, ik ben hier om je eraan te herinneren. Jouw...

Mijn reis van alcohol en verslaving naar gezondheid

Mijn reis van alcohol en verslaving naar gezondheid

Op jonge leeftijd vond ik troost in alcohol. Op mijn veertiende dronk ik mijn eerste biertje als een manier om mijn emoties te dempen. Ik had niet het gevoel dat ik een veilige plek had om mezelf te zijn. Alcohol werd mijn trouwe metgezel, een langdurige vriend die me...