Bewust & Impactvol ondernemen Challenge

Yes! Aanstaande maandag is het weer zover: mijn week challenge “Bewust en Impactvol ondernemen” gaat weer starten!

In januari deed ik deze challenge en O wat was het gaaf! Meer dan 400 mooie, bewuste mensen namen deel aan die week waarin ik elke dag 2x live was: één keer in de ochtend om de volgende stap uit te leggen en ’s avonds om de bevindingen, opdrachten en vragen te behandelen.

Echt honderden mensen zag ik die week groeien en bloeien! Dus ik heb zitten popelen tot het weer zover is: aanstaande maandag, 12 april, gaan we weer beginnen!

Tijdens deze challenge ga ik je persoonlijk elke dag verder helpen in het aankijken van wat je op dit moment nog weerhoudt om een volgende stap te zetten met je praktijk.

Wanneer zou deze challenge wat voor je zijn?

 • Als je jouw zielsmissie wil gaan leven met je praktijk maar deze nog niet (helemaal) hebt
 • Als je denkt te weinig focus te hebben
 • Als je niet weet HOE je met je praktijk stappen zou moeten zetten omdat je“geen ondernemer bent”
 • Als je het lastig vindt om geld te vragen voor jouw diensten
 • Als jouw blokkades je tegen houden de volgende stappen te gaan zetten
 • Als je niet weet hoe je nu eigenlijk een echt succesvolle en goed lopende praktijk kunt neerzetten
 • Als je bang bent dat het niet gaat lukken
 • Als je denkt dat je niet goed genoeg bent en daardoor ook vast geen waarde kunt vragen

Wat levert het je op?

 • Meer inzichten in alle stappen die relevant zijn om te groeien met je praktijk
 • Handvatten om je zielsmissie te kunnen vinden en leven
 • Je leert de juiste stappen zetten
 • Je leert waarde vragen op een manier die bij past
 • Je gaat zien hoe simpel het is om een goed lopende praktijk te hebben
 • Je gaat zien hoe jij op jouw manier klanten kunt aantrekken
 • Je gaat zien dat je vertrouwen mag hebben
 • Je gaat voelen dat je het niet meer alleen hoeft te doen!

Kortom, 7 dagen lang werken we met diverse thema’s gericht om eventuele angst, twijfel of onzekerheid bij jou af te nemen.

Ik wil een samensmelting creëren tussen je hart en je hoofd zodat niets je meer gaat tegenhouden. Zodat jij durft te staan voor wie jij bent, dit kan uitdragen naar je ideale klant en hierdoor de gewenste groei gaat realiseren met jouw praktijk.

Het hele doel van deze challenge is om jou te leren hoe jij jouw gaven, intuïties, talenten en passies kunt inzetten in jouw praktijk zonder je authenticiteit te verliezen. Je krijgt inzichten, structuur en helderheid om super zelfverzekerd jouw groei te kunnen maken met jouw praktijk. 

Die vlam in jou mag sterker worden, jij mag jouw passie en kennis gaan delen. Andere bewuste mensen gaan helpen en om samen een wereld te creëren van liefde, vertrouwen en verbinding.

Ik ga je de meest impactvolle en belangrijke stappen leren die je houvast en focus geven om zo je praktijk te laten groeien op een manier die bij jou past: authentiek, bewust én succesvol!

400 ondernemers gingen je al voor.
Doe jij NU ook mee? Het is gratis!

 

Het wordt namelijk zo vet en ik garandeer dat jij deze dagen een boost energie krijgt, volop inspiratie én motivatie om aan de slag te gaan met jou persoonlijke groei en met je praktijk. En niet alleen door mij! Maar ook door de andere inspirerende deelnemers! En dat volledig gratis en live (geen vooraf opgenomen sessies dus!!) Kan je er echter niet live bij zijn? De video’s zijn gedurende de challenge gewoon terug te kijken!

Wil je meer weten? Klik dan op onderstaande knop voor meer informatie.

Of wil je direct inschrijven? Super leuk!
Dan kan je onderstaand formulier invullen en dan zie ik je maandag 12 april!

Hi ik ben Erik!

Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

Deze week zag ik een fragment voorbij komen op YouTube waarin Tim Hofman vertelt over zijn programma “Over mijn lijk”. In dit programma volgt Tim een aantal jonge mensen die de diagnose “ongeneselijk ziek” hebben gekregen en weten dat ze nog maar kort te leven hebben....

Het belang van een coach!

Het belang van een coach!

Laatst zag ik Arjen Lubach voorbij komen met zijn programma. Hij had hierin een item dat er kortgezegd op neer kwam dat er in Nederland véél te veel coaches zijn! Wel 100.000!! En, eerlijk is eerlijk, dat is ook best veel! En voor mij is dat beeld ietsje...

Ik ga het anders doen!

Ik ga het anders doen!

Het is alweer best een aantal weken geleden dat ik mijn laatste blog schreef. Ook is het je misschien opgevallen dat je me minder (of soms zelfs niet meer) voorbij ziet komen op Facebook en Insta. Ook heb ik sinds december geen webinars meer gegeven. En de,...