BLOG

Bewust & Impactvol ondernemen Challenge

Yes! Aanstaande maandag is het weer zover: mijn week challenge “Bewust en Impactvol ondernemen” gaat weer starten!

In januari deed ik deze challenge en O wat was het gaaf! Meer dan 400 mooie, bewuste mensen namen deel aan die week waarin ik elke dag 2x live was: één keer in de ochtend om de volgende stap uit te leggen en ’s avonds om de bevindingen, opdrachten en vragen te behandelen.

Echt honderden mensen zag ik die week groeien en bloeien! Dus ik heb zitten popelen tot het weer zover is: aanstaande maandag, 12 april, gaan we weer beginnen!

Tijdens deze challenge ga ik je persoonlijk elke dag verder helpen in het aankijken van wat je op dit moment nog weerhoudt om een volgende stap te zetten met je praktijk.

Wanneer zou deze challenge wat voor je zijn?

 • Als je jouw zielsmissie wil gaan leven met je praktijk maar deze nog niet (helemaal) hebt
 • Als je denkt te weinig focus te hebben
 • Als je niet weet HOE je met je praktijk stappen zou moeten zetten omdat je“geen ondernemer bent”
 • Als je het lastig vindt om geld te vragen voor jouw diensten
 • Als jouw blokkades je tegen houden de volgende stappen te gaan zetten
 • Als je niet weet hoe je nu eigenlijk een echt succesvolle en goed lopende praktijk kunt neerzetten
 • Als je bang bent dat het niet gaat lukken
 • Als je denkt dat je niet goed genoeg bent en daardoor ook vast geen waarde kunt vragen

Wat levert het je op?

 • Meer inzichten in alle stappen die relevant zijn om te groeien met je praktijk
 • Handvatten om je zielsmissie te kunnen vinden en leven
 • Je leert de juiste stappen zetten
 • Je leert waarde vragen op een manier die bij past
 • Je gaat zien hoe simpel het is om een goed lopende praktijk te hebben
 • Je gaat zien hoe jij op jouw manier klanten kunt aantrekken
 • Je gaat zien dat je vertrouwen mag hebben
 • Je gaat voelen dat je het niet meer alleen hoeft te doen!

Kortom, 7 dagen lang werken we met diverse thema’s gericht om eventuele angst, twijfel of onzekerheid bij jou af te nemen.

Ik wil een samensmelting creëren tussen je hart en je hoofd zodat niets je meer gaat tegenhouden. Zodat jij durft te staan voor wie jij bent, dit kan uitdragen naar je ideale klant en hierdoor de gewenste groei gaat realiseren met jouw praktijk.

Het hele doel van deze challenge is om jou te leren hoe jij jouw gaven, intuïties, talenten en passies kunt inzetten in jouw praktijk zonder je authenticiteit te verliezen. Je krijgt inzichten, structuur en helderheid om super zelfverzekerd jouw groei te kunnen maken met jouw praktijk. 

Die vlam in jou mag sterker worden, jij mag jouw passie en kennis gaan delen. Andere bewuste mensen gaan helpen en om samen een wereld te creëren van liefde, vertrouwen en verbinding.

Ik ga je de meest impactvolle en belangrijke stappen leren die je houvast en focus geven om zo je praktijk te laten groeien op een manier die bij jou past: authentiek, bewust én succesvol!

400 ondernemers gingen je al voor.
Doe jij NU ook mee? Het is gratis!

 

Het wordt namelijk zo vet en ik garandeer dat jij deze dagen een boost energie krijgt, volop inspiratie én motivatie om aan de slag te gaan met jou persoonlijke groei en met je praktijk. En niet alleen door mij! Maar ook door de andere inspirerende deelnemers! En dat volledig gratis en live (geen vooraf opgenomen sessies dus!!) Kan je er echter niet live bij zijn? De video’s zijn gedurende de challenge gewoon terug te kijken!

Wil je meer weten? Klik dan op onderstaande knop voor meer informatie.

Of wil je direct inschrijven? Super leuk!
Dan kan je onderstaand formulier invullen en dan zie ik je maandag 12 april!

UITGELICHTE EVENTS

There are no upcoming events at this time.

UITGELICHTE ARTIKELEN

Rust vinden te midden van chaos

Rust vinden te midden van chaos

In een wereld die constant in beweging is, kan het een uitdaging lijken om rust te vinden. We leven in een tijd waarin alles lijkt te veranderen, en soms kan het voelen alsof we overweldigd worden door de chaos om ons heen. Maar wat als ik je vertelde dat juist in...

Mijn meest krachtige inzicht

Mijn meest krachtige inzicht

In deze video deel ik graag het meest krachtige inzicht dat ik de afgelopen 15 jaar heb ontdekt, geleerd van mijn leermeester Stephen Covey. Het draait allemaal om het principe van de "Cirkel van Invloed," dat ik al meer dan 10 jaar toepas in mijn leven. Cirkel van...

Wil jij jouw zielsmissie vinden?

3-daags event

De Roep van de Ziel

Erik en zijn team nodigen je van harte uit om de magische reis van zelfontdekking te ervaren tijdens De Roep van de Ziel. Hier ontwaakt je ziel, vind je jouw diepste missie, en omarm je het betekenisvolle doel van je leven. Doe met ons mee en laat je inspireren terwijl we samen jouw innerlijke wereld verkennen en een pad naar vervulling creëren.

theatershow

De Roep van de Ziel

Erik nodigt je uit voor “De Roep van de Ziel”, een intieme avond op verschillende locaties in Nederland en België, waar hij inzichten deelt en praktische tips biedt om een leven van vrijheid en vervulling te omarmen, weg van beperkende gedachten en opgelegde patronen.

Kom en ontdek de diepere betekenis van het leven!