Bewust & Impactvol Ondernemen Challenge 2022

Wil jij dit jaar goed van start gaan en verder bouwen aan jouw droom?

Heb jij:

  • Dromen maar heb je geen idee welke stappen je daarin moet zetten
  • Twijfels over dat je wel een ondernemer” bent of, sterker nog, zie je eigenlijk jezelf helemaal niet als een ondernemer en heb je tóch een sterk gevoel dit wel verder neer te willen zetten?
  • Obstakels om deze stappen te gaan zetten in deze bijzondere tijd?
  • (Nog) geen afscheid durven te nemen van de situatie waarin je nu zit? Bijvoorbeeld een huidige baan?

En wil je eigenlijk het allerliefste:

  • Het leven gaan leiden zoals jij dat écht wilt?
  • Een mooie, betekenisvolle praktijk waarin je jouw ideale klant geweldig mooi mag helpen?
  • Vrij zijn: geen blokkades meer ervaren op het gebied van klantenstroom, ondernemerschap enzovoorts?

Meld je dan hier aan voor mijn GRATIS 7-Daagse Challenge Bewust & Impactvol Ondernemen.

Ik ga je de meest impactvolle en belangrijke stappen leren die je houvast en focus geven om zo je praktijk te kunnen laten groeien op een manier die bij jou past: authentiek, bewust én succesvol!

Na deze week heb jij alle inzichten en structuur die jij volop kunt gebruiken om vol zelfvertrouwen en met een heldere focus jouw praktijk ongelofelijk goed neer te zetten.

Ik heb deze challenge al eerder georganiseerd en dit zeggen een aantal deelnemers erover:

{

“Wat een gave challenge was dit! Het heeft me echt nog dieper verbonden met mijn eigen energie. En daar ben ik Erik en de groep enorm dankbaar voor.

Want hoe je dat hebt gedaan, Erik, is wekelijk precies zoals ik dat ook doe bij mijn klant. Jij bent authentiek en nodigt hiermee ook een ander uit om zichzelf te zijn. Hoewel ik niet extreem aanwezig was in de groep, voelde ik me gezien. Gezien in wie ik werkelijk ben. Dank voor de prachtige inzichten.✨❤️🙏

De rillingen lopen over mijn lijf en de zielstranen staan in mijn ogen vanuit een diep, diepe dankbaarheid.”
~Sander

{

“Super bedankt voor deze ongelooflijke challenge! Ik voelde zondag dat ik eraan mee “moest” doen, terwijl ik normaal juist terughoudend ben met een gratis challenge en ze eigenlijk nooit mee doe.

Deze challenge heeft heel veel waarde geboden. De energie was super, de verbinding was mooi en hoe je ons met de stappen en kennis de week hebt door geleid was helemaal top.

Ook alle deelnemers, dankjewel. Super mooi hoe deze groep elkaar geholpen en geïnspireerd heeft. Voel me enorm dankbaar voor afgelopen week.”
~ Kelly

Pak dus deze unieke kans om 7 dagen GRATIS door mij geholpen en geïnspireerd te worden. Schrijf hier in.

Wat gaan we doen?

Van maandag 24 januari tot en met zondag 30 januari ga ik in een besloten groep, waar jij je gratis voor aan kunt melden, een hele week inspireren. We gaan kijken naar dingen die je tegenhouden, waar je van droomt, wat je in de weg staat om daar te komen, enzovoorts! Ik ga hierin elke dag inspiratie sessies verzorgen om die dag ook echt door te nemen met je.

We gaan dit doen in een besloten Facebook groep waar iedereen zich gratis voor kan aanmelden. In de ochtend geef ik steeds aan waar we die dag naar kijken en ontvang je een werkboek. Elke avond om 20:00 uur ga ik over die dag dan weer terugkoppelen. Ik kom met voorbeelden van anderen klanten, ik neem de dag door, ga kijken naar wat er die dag met de mensen is gebeurd: heel persoonlijk en leuk!

En ik sluit de challenge op zondag 30 januari af met een webinar, om de hele week te beschouwen en je weer verder te brengen! Er is dan ook alle ruimte om ook echt gecoacht te worden en alle vragen die je dan nog zou hebben met mij te bespreken.

Kan jij wel een boost gebruiken om jouw gaven, intuïties, talenten en passies te delen met de wereld? Doe dan mee!

Groet,

Erik

 

Erik Verhagen

Hi ik ben Erik! Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Wil je meer lezen over?

Volg mij op Youtube

Wil jij groeien in jouw bewustzijn? En een bewust leven leiden in vrijheid en verbinding met jezelf en anderen?

Bekijk mijn video’s

Hét Boek Erik Verhagen
Bestel Hét Boek voor Bewuste Mensen die leven in de 5e Dimensie →

Wil jij ook jouw droompraktijk realiseren?
Plan nu een persoonlijk, vrijblijvend groeigesprek in.