Bekijk het Corona virus in 5D

Wat gebeurt er veel in de wereld. Mensen worden ziek. Het virus verspreidt zich snel. De economie valt om. Vaste banen zijn opeens onzeker. We mogen elkaar niet meer aanraken.

Wat betekent deze situatie voor ons als lichtwerkers? Hoe kunnen we deze situatie in 5D benaderen?

Van oude structuren naar de Nieuwe Tijd

De huidige situatie zet de wereld op z’n kop. De oude structuren die ons niet meer dienen maken plaats voor iets heel groots en geven Moeder Aarde een kans om zich te herstellen.

De rol van lichtwerkers

Wat er op dit moment in de wereld gebeurt past volledig bij de transitie naar 5D. Geen geleidelijke lineaire verandering, maar exponentiële verandering. Het virus verspreidt zich in een exponentieel tempo, de economie dendert naar beneden en ga zo maar door.

Alles wordt anders – in groei, in geld en in liefde.

Vanuit 3D ervaren mensen deze tijd als een crisis. Ze voelen angst over banen die verdwijnen en over het feit dat we geen controle meer hebben over wat er gaat gebeuren.

Er ontstaat veel verwarring en vertroebeling. Maar juist verzuivering is een belangrijk onderdeel van de transitie naar 5D. Pas als iets volledig zuiver is kun je volledig tot bloei komen. In de tussenfase van 4D zaten we er tussenin: we hadden bijvoorbeeld nog een baan maar wilden eigenlijk ons hartverlangen leven. Nu hebben we hier zelf geen controle meer over.

Het mooie van deze situatie is dat je nu pas echt kunt gaan groeien en bloeien omdat er nu sprake is van een volledige zuivering van jouw bestaan, van jouw kern.

Van isolatie naar verbinding door bewustwording

Verbinding is ook een essentieel onderdeel van de transitie naar 5D. Juist nu ontstaat er veel ruimte voor netwerken van Lichtwerkers. Mensen mogen hun licht gaan verspreiden. We gaan veel meer de verbinding in. Verbinding tot in de ware kern.

We worden teruggeworpen op de verbinding die er echt toe doet: we werken thuis, we brengen meer tijd met onze kinderen door en we geven ze zelf les.

Verbinding is ook het gebied waar wij werk te doen hebben. Wat staat ons als Lichtwerkers te doen, in het creëren van verbinding?

Laten we ons meer met elkaar verbinden zodat we samen bij kunnen dragen aan het verhogen van het bewustzijn in de wereld. Niet voor onszelf, maar voor het collectief. Laten we samen komen op social media, in online communities en op welke manier dan ook. Doe je met ons mee?

Is leven in 5D nog vrij nieuw voor je? Dan heb ik iets moois voor je. Gisteren lanceerde ik mijn nieuwe training “Leven in 5D”. Tot zondag 29 maart krijg je een prachtige introductiekorting, zodat jij, juist in deze tijd, meer leert over 5D en over hoe jij de transitie naar 5D kunt maken aan de hand van 5 pijlers. Schrijf je nu in! Je krijgt direct toegang.

Erik Verhagen

Hi ik ben Erik! Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Wil je meer lezen over?

Volg mij op Youtube

Wil jij groeien in jouw bewustzijn? En een bewust leven leiden in vrijheid en verbinding met jezelf en anderen?

Bekijk mijn video’s

Hét Boek Erik Verhagen
Bestel Hét Boek voor Bewuste Mensen die leven in de 5e Dimensie →

Wil jij ook jouw droompraktijk realiseren?
Plan nu een persoonlijk, vrijblijvend groeigesprek in.