BLOG

Bekijk het Corona virus in 5D

Wat gebeurt er veel in de wereld. Mensen worden ziek. Het virus verspreidt zich snel. De economie valt om. Vaste banen zijn opeens onzeker. We mogen elkaar niet meer aanraken.

Wat betekent deze situatie voor ons als lichtwerkers? Hoe kunnen we deze situatie in 5D benaderen?

Van oude structuren naar de Nieuwe Tijd

De huidige situatie zet de wereld op z’n kop. De oude structuren die ons niet meer dienen maken plaats voor iets heel groots en geven Moeder Aarde een kans om zich te herstellen.

De rol van lichtwerkers

Wat er op dit moment in de wereld gebeurt past volledig bij de transitie naar 5D. Geen geleidelijke lineaire verandering, maar exponentiële verandering. Het virus verspreidt zich in een exponentieel tempo, de economie dendert naar beneden en ga zo maar door.

Alles wordt anders – in groei, in geld en in liefde.

Vanuit 3D ervaren mensen deze tijd als een crisis. Ze voelen angst over banen die verdwijnen en over het feit dat we geen controle meer hebben over wat er gaat gebeuren.

Er ontstaat veel verwarring en vertroebeling. Maar juist verzuivering is een belangrijk onderdeel van de transitie naar 5D. Pas als iets volledig zuiver is kun je volledig tot bloei komen. In de tussenfase van 4D zaten we er tussenin: we hadden bijvoorbeeld nog een baan maar wilden eigenlijk ons hartverlangen leven. Nu hebben we hier zelf geen controle meer over.

Het mooie van deze situatie is dat je nu pas echt kunt gaan groeien en bloeien omdat er nu sprake is van een volledige zuivering van jouw bestaan, van jouw kern.

Van isolatie naar verbinding door bewustwording

Verbinding is ook een essentieel onderdeel van de transitie naar 5D. Juist nu ontstaat er veel ruimte voor netwerken van Lichtwerkers. Mensen mogen hun licht gaan verspreiden. We gaan veel meer de verbinding in. Verbinding tot in de ware kern.

We worden teruggeworpen op de verbinding die er echt toe doet: we werken thuis, we brengen meer tijd met onze kinderen door en we geven ze zelf les.

Verbinding is ook het gebied waar wij werk te doen hebben. Wat staat ons als Lichtwerkers te doen, in het creëren van verbinding?

Laten we ons meer met elkaar verbinden zodat we samen bij kunnen dragen aan het verhogen van het bewustzijn in de wereld. Niet voor onszelf, maar voor het collectief. Laten we samen komen op social media, in online communities en op welke manier dan ook. Doe je met ons mee?

Is leven in 5D nog vrij nieuw voor je? Dan heb ik iets moois voor je. Gisteren lanceerde ik mijn nieuwe training “Leven in 5D”. Tot zondag 29 maart krijg je een prachtige introductiekorting, zodat jij, juist in deze tijd, meer leert over 5D en over hoe jij de transitie naar 5D kunt maken aan de hand van 5 pijlers. Schrijf je nu in! Je krijgt direct toegang.

UITGELICHTE EVENTS

UITGELICHTE ARTIKELEN

Rust vinden te midden van chaos

Rust vinden te midden van chaos

In een wereld die constant in beweging is, kan het een uitdaging lijken om rust te vinden. We leven in een tijd waarin alles lijkt te veranderen, en soms kan het voelen alsof we overweldigd worden door de chaos om ons heen. Maar wat als ik je vertelde dat juist in...

Mijn meest krachtige inzicht

Mijn meest krachtige inzicht

In deze video deel ik graag het meest krachtige inzicht dat ik de afgelopen 15 jaar heb ontdekt, geleerd van mijn leermeester Stephen Covey. Het draait allemaal om het principe van de "Cirkel van Invloed," dat ik al meer dan 10 jaar toepas in mijn leven. Cirkel van...

Wil jij jouw zielsmissie vinden?

3-daags event

De Roep van de Ziel

Erik en zijn team nodigen je van harte uit om de magische reis van zelfontdekking te ervaren tijdens De Roep van de Ziel. Hier ontwaakt je ziel, vind je jouw diepste missie, en omarm je het betekenisvolle doel van je leven. Doe met ons mee en laat je inspireren terwijl we samen jouw innerlijke wereld verkennen en een pad naar vervulling creëren.

theatershow

De Roep van de Ziel

Erik nodigt je uit voor “De Roep van de Ziel”, een intieme avond op verschillende locaties in Nederland en België, waar hij inzichten deelt en praktische tips biedt om een leven van vrijheid en vervulling te omarmen, weg van beperkende gedachten en opgelegde patronen.

Kom en ontdek de diepere betekenis van het leven!