AUW ik heb bewustzijns- GROEIPIJN!

Van iets niet weten, kunnen beseffen, snappen, voelen… naar… Iets helemaal ownen.

​Net als auto rijden: van dikke paniek en onzekerheid van het besturen van een auto in je eerste rijles tot zonder na te denken cruisen naar je afspraak 100 kilometer verder op. ​Zo gaat dat met groeien in bewustzijn ook!

​Ik heb daar een video over gemaakt:

​​​Hopelijk is ‘ie voor jou interessant en geeft het je meer handvatten en koers. Mocht je mijn video’s leuk vinden dan zou ik het héél leuk vinden als je je op mijn kanaal zou willen abonneren: het kost niets en het inspireert mij om zo meer video’s op te nemen 😊

​Enjoy the clip!

​Liefs,
Erik​​

 

Hi ik ben Erik!

Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Het belang van een coach!

Het belang van een coach!

Laatst zag ik Arjen Lubach voorbij komen met zijn programma. Hij had hierin een item dat er kortgezegd op neer kwam dat er in Nederland véél te veel coaches zijn! Wel 100.000!! En, eerlijk is eerlijk, dat is ook best veel! En voor mij is dat beeld ietsje...

Ik ga het anders doen!

Ik ga het anders doen!

Het is alweer best een aantal weken geleden dat ik mijn laatste blog schreef. Ook is het je misschien opgevallen dat je me minder (of soms zelfs niet meer) voorbij ziet komen op Facebook en Insta. Ook heb ik sinds december geen webinars meer gegeven. En de,...

Bewust & Impactvol Ondernemen Challenge 2022

Bewust & Impactvol Ondernemen Challenge 2022

Wil jij dit jaar goed van start gaan en verder bouwen aan jouw droom?Heb jij: Dromen maar heb je geen idee welke stappen je daarin moet zetten Twijfels over dat je wel “een ondernemer” bent of, sterker nog, zie je eigenlijk jezelf helemaal niet als een ondernemer en...