AUW ik heb bewustzijns- GROEIPIJN!

Van iets niet weten, kunnen beseffen, snappen, voelen… naar… Iets helemaal ownen.

​Net als auto rijden: van dikke paniek en onzekerheid van het besturen van een auto in je eerste rijles tot zonder na te denken cruisen naar je afspraak 100 kilometer verder op. ​Zo gaat dat met groeien in bewustzijn ook!

​Ik heb daar een video over gemaakt:

YouTube video

​​​Hopelijk is ‘ie voor jou interessant en geeft het je meer handvatten en koers. Mocht je mijn video’s leuk vinden dan zou ik het héél leuk vinden als je je op mijn kanaal zou willen abonneren: het kost niets en het inspireert mij om zo meer video’s op te nemen 😊

​Enjoy the clip!

​Liefs,
Erik​​

 

Erik Verhagen

Hi ik ben Erik! Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Wil je meer lezen over?

Volg mij op Youtube

Wil jij groeien in jouw bewustzijn? En een bewust leven leiden in vrijheid en verbinding met jezelf en anderen?

Bekijk mijn video’s

Hét Boek Erik Verhagen
Bestel Hét Boek voor Bewuste Mensen die leven in de 5e Dimensie →

Wil jij ook jouw droompraktijk realiseren?
Plan nu een persoonlijk, vrijblijvend groeigesprek in.