BLOG

AUW ik heb bewustzijns- GROEIPIJN!

Van iets niet weten, kunnen beseffen, snappen, voelen… naar… Iets helemaal ownen.

​Net als auto rijden: van dikke paniek en onzekerheid van het besturen van een auto in je eerste rijles tot zonder na te denken cruisen naar je afspraak 100 kilometer verder op. ​Zo gaat dat met groeien in bewustzijn ook!

​Ik heb daar een video over gemaakt:

​​​Hopelijk is ‘ie voor jou interessant en geeft het je meer handvatten en koers. Mocht je mijn video’s leuk vinden dan zou ik het héél leuk vinden als je je op mijn kanaal zou willen abonneren: het kost niets en het inspireert mij om zo meer video’s op te nemen 😊

​Enjoy the clip!

​Liefs,
Erik​​

 

UITGELICHTE EVENTS

UITGELICHTE ARTIKELEN

Rust vinden te midden van chaos

Rust vinden te midden van chaos

In een wereld die constant in beweging is, kan het een uitdaging lijken om rust te vinden. We leven in een tijd waarin alles lijkt te veranderen, en soms kan het voelen alsof we overweldigd worden door de chaos om ons heen. Maar wat als ik je vertelde dat juist in...

Mijn meest krachtige inzicht

Mijn meest krachtige inzicht

In deze video deel ik graag het meest krachtige inzicht dat ik de afgelopen 15 jaar heb ontdekt, geleerd van mijn leermeester Stephen Covey. Het draait allemaal om het principe van de "Cirkel van Invloed," dat ik al meer dan 10 jaar toepas in mijn leven. Cirkel van...

Wil jij jouw zielsmissie vinden?

3-daags event

De Roep van de Ziel

Erik en zijn team nodigen je van harte uit om de magische reis van zelfontdekking te ervaren tijdens De Roep van de Ziel. Hier ontwaakt je ziel, vind je jouw diepste missie, en omarm je het betekenisvolle doel van je leven. Doe met ons mee en laat je inspireren terwijl we samen jouw innerlijke wereld verkennen en een pad naar vervulling creëren.

theatershow

De Roep van de Ziel

Erik nodigt je uit voor “De Roep van de Ziel”, een intieme avond op verschillende locaties in Nederland en België, waar hij inzichten deelt en praktische tips biedt om een leven van vrijheid en vervulling te omarmen, weg van beperkende gedachten en opgelegde patronen.

Kom en ontdek de diepere betekenis van het leven!