Als je snel wilt gaan, ga dan alleen…

Als je snel wilt gaan, ga dan alleen. Als je liefde en licht wil verspreiden, ga dan samen

Je kent deze quote vast wel: “Als je snel wilt gaan, ga dan alleen. Als je ver wilt gaan, ga dan samen”. Ik heb hem een beetje aangepast zoals je in de titel ziet. Deze tijd vraagt om het verhogen van de energie. Het verhogen van ons licht. Het brengen van liefde en positieve energie. En als je dat alleen doet, als space holder bijvoorbeeld, dan heb je het soms best zwaar kan ik je zeggen. Dan draag je alles. Dan zorg je dat de energie in je familie, je gezin, je huis, je omgeving, de supermarkt, de appelboer enz. gehold  wordt. Dat kunnen lichtwerkers goed. Daar zijn ze voor in de wieg gelegd 😉

Dat is mooi en belangrijk werk. En wat ze ook goed kunnen vanuit oude stukken is: dat alleen doen. En dát is nou nét hetgeen waar wij lichtwerkers nu een verandering in mogen gaan aanbrengen in ons leven.

In de week van 12 t/m 18 april organiseerde mijn team en ik voor de 2e keer dit jaar een challenge. Een week vol inspiratie, kennis deling, opdrachten, uit je comfort zone, groei. En het was een puur wonder die hele week. Synchroniciteit in optima forma!

En wat één van de belangrijkste lessen was die ik graag deelde én die we ook met z’n allen zijn gaan ervaren: je hoeft het niet meer alleen te doen, het is tijd om het samen te gaan doen. Samen verspreiden we liefde en licht en dat is wat nodig is nu!

Heel simpel. En heel belangrijk! En heel hard nodig nu! Want is sprak na de challenge een paar mensen die meegedaan hadden. Ze zeiden dingen als: “ja, en nu hen ik geen geld om verder te kunnen gaan”. Of: “ja, die lessen kan ik nu zelf, alleen, gaan integreren bij mezelf want ik heb alle tools in handen om het nu zelf te kunnen”. Antwoord op beiden: NEE! Er zijn talloze manieren om gratis lessen op te halen (ik zal ze zo met je delen) en NEE: je “moet” het niet alleen doen! Want we hebben allemaal juist van die interessante blinde vlekken die ons dan weer remmen zodat we juist trager gaan i.p.v. sneller! Dus: samen stappen zetten, okay? Zullen we dat dan bij deze met elkaar afspreken? Mooi! 😉

Wil jij gratis verdere stappen zetten:

Heb het goed!

Liefs,

Erik

Hi ik ben Erik!

Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

Deze week zag ik een fragment voorbij komen op YouTube waarin Tim Hofman vertelt over zijn programma “Over mijn lijk”. In dit programma volgt Tim een aantal jonge mensen die de diagnose “ongeneselijk ziek” hebben gekregen en weten dat ze nog maar kort te leven hebben....

Het belang van een coach!

Het belang van een coach!

Laatst zag ik Arjen Lubach voorbij komen met zijn programma. Hij had hierin een item dat er kortgezegd op neer kwam dat er in Nederland véél te veel coaches zijn! Wel 100.000!! En, eerlijk is eerlijk, dat is ook best veel! En voor mij is dat beeld ietsje...

Ik ga het anders doen!

Ik ga het anders doen!

Het is alweer best een aantal weken geleden dat ik mijn laatste blog schreef. Ook is het je misschien opgevallen dat je me minder (of soms zelfs niet meer) voorbij ziet komen op Facebook en Insta. Ook heb ik sinds december geen webinars meer gegeven. En de,...