BLOG

ALLES IS ENERGIE

Alles is energie

Ken je dat gevoel? Dat je je na een gesprek met iemand helemaal opgeladen, of juist leeggezogen, voelt?

Dat heeft allemaal met energie te maken.

Op school leren we dat energie uit anatomen moleculen bestaat. Mensen en voorwerpen: alles is opgebouwd uit energie.

Maar zoals jij en ik wel weten, gaat energie veel verder dan dat.

Energie is niet alleen een wetenschappelijk iets, energie is ook een kwestie van (aan)voelen, van zijn. In de 5e dimensie leven we vanuit de wetenschap dat ALLES energie is.

En deze energie kun je op hele bijzondere manieren toepassen. Energie overbrugt namelijk tijd en afstand.

Dit betekent bijvoorbeeld dat als jij in gedachten bij iemand aanwezig bent, deze energie bij de ander terecht komt. Ook healing kan op afstand plaatsvinden. Niet alleen in eigen land, maar over de hele wereld. Omdat alles energie is, is afstand niet meer belangrijk.
Voorwaarden zoals tijd en afstand staan onze collectieve groei nu niet meer in de weg.

Ken je de uitdrukking “gedachten zijn krachten”? Ook dit gezegde is gebaseerd op energie. Waar jij je aandacht (en dus je energie) op focust, manifesteer je. Richt je dus op wat jij wilt en wat jij te doen hebt: hier begint het allemaal mee!

In mijn coaching draait ook alles om energie. Energie zet dingen in werking. Door het effectief (samen)werken met energie zetten we jouw dromen en zielsmissie om in een bloeiende bewustwordingspraktijk!

“Energy flows where attention goes”

UITGELICHTE EVENTS

There are no upcoming events at this time.

UITGELICHTE ARTIKELEN

Rust vinden te midden van chaos

Rust vinden te midden van chaos

In een wereld die constant in beweging is, kan het een uitdaging lijken om rust te vinden. We leven in een tijd waarin alles lijkt te veranderen, en soms kan het voelen alsof we overweldigd worden door de chaos om ons heen. Maar wat als ik je vertelde dat juist in...

Mijn meest krachtige inzicht

Mijn meest krachtige inzicht

In deze video deel ik graag het meest krachtige inzicht dat ik de afgelopen 15 jaar heb ontdekt, geleerd van mijn leermeester Stephen Covey. Het draait allemaal om het principe van de "Cirkel van Invloed," dat ik al meer dan 10 jaar toepas in mijn leven. Cirkel van...

Wil jij jouw zielsmissie vinden?

3-daags event

De Roep van de Ziel

Erik en zijn team nodigen je van harte uit om de magische reis van zelfontdekking te ervaren tijdens De Roep van de Ziel. Hier ontwaakt je ziel, vind je jouw diepste missie, en omarm je het betekenisvolle doel van je leven. Doe met ons mee en laat je inspireren terwijl we samen jouw innerlijke wereld verkennen en een pad naar vervulling creëren.

theatershow

De Roep van de Ziel

Erik nodigt je uit voor “De Roep van de Ziel”, een intieme avond op verschillende locaties in Nederland en België, waar hij inzichten deelt en praktische tips biedt om een leven van vrijheid en vervulling te omarmen, weg van beperkende gedachten en opgelegde patronen.

Kom en ontdek de diepere betekenis van het leven!