ALLES IS ENERGIE

Alles is energie

Ken je dat gevoel? Dat je je na een gesprek met iemand helemaal opgeladen, of juist leeggezogen, voelt?

Dat heeft allemaal met energie te maken.

Op school leren we dat energie uit anatomen moleculen bestaat. Mensen en voorwerpen: alles is opgebouwd uit energie.

Maar zoals jij en ik wel weten, gaat energie veel verder dan dat.

Energie is niet alleen een wetenschappelijk iets, energie is ook een kwestie van (aan)voelen, van zijn. In de 5e dimensie leven we vanuit de wetenschap dat ALLES energie is.

En deze energie kun je op hele bijzondere manieren toepassen. Energie overbrugt namelijk tijd en afstand.

Dit betekent bijvoorbeeld dat als jij in gedachten bij iemand aanwezig bent, deze energie bij de ander terecht komt. Ook healing kan op afstand plaatsvinden. Niet alleen in eigen land, maar over de hele wereld. Omdat alles energie is, is afstand niet meer belangrijk.
Voorwaarden zoals tijd en afstand staan onze collectieve groei nu niet meer in de weg.

Ken je de uitdrukking “gedachten zijn krachten”? Ook dit gezegde is gebaseerd op energie. Waar jij je aandacht (en dus je energie) op focust, manifesteer je. Richt je dus op wat jij wilt en wat jij te doen hebt: hier begint het allemaal mee!

In mijn coaching draait ook alles om energie. Energie zet dingen in werking. Door het effectief (samen)werken met energie zetten we jouw dromen en zielsmissie om in een bloeiende bewustwordingspraktijk!

“Energy flows where attention goes”

Hi ik ben Erik!

Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

Waarom ik mijn werk meeneem tot in mijn graf (en daarna 😉 )

Deze week zag ik een fragment voorbij komen op YouTube waarin Tim Hofman vertelt over zijn programma “Over mijn lijk”. In dit programma volgt Tim een aantal jonge mensen die de diagnose “ongeneselijk ziek” hebben gekregen en weten dat ze nog maar kort te leven hebben....

Het belang van een coach!

Het belang van een coach!

Laatst zag ik Arjen Lubach voorbij komen met zijn programma. Hij had hierin een item dat er kortgezegd op neer kwam dat er in Nederland véél te veel coaches zijn! Wel 100.000!! En, eerlijk is eerlijk, dat is ook best veel! En voor mij is dat beeld ietsje...

Ik ga het anders doen!

Ik ga het anders doen!

Het is alweer best een aantal weken geleden dat ik mijn laatste blog schreef. Ook is het je misschien opgevallen dat je me minder (of soms zelfs niet meer) voorbij ziet komen op Facebook en Insta. Ook heb ik sinds december geen webinars meer gegeven. En de,...