All we have to do is…

In de week van 12 april gaf ik voor de 2e keer dit jaar een ongelofelijk gave challenge! Ik ben nog steeds aan het nagenieten van de fijne, verbindende energie die in de groep heel goed voelbaar was. Als je met meer dan 650 bewuste mensen in een groep zit, en in die groep is er gedeelde interesse, compassie en heerst er dezelfde wens, dan gebeuren er letterlijk wonderen!

Echt. Ik heb het wéér mogen ervaren en dat werkt verslavend 😉

All we have to do is... 1

Iedere dag ging ik twee keer live om de deelnemers te inspireren en motiveren, nieuwe inzichten te geven, te laten beseffen dat het niet zo moeilijk is als je denkt… 

En daar rolde hele mooie reacties uit!  Hieronder een greep van een aantal mooie reacties die geplaatst zijn in de groep. Zo gaaf om te zien hoe men in één week al mooie resultaten boekt zowel op persoonlijk maar ook zakelijk vlak!

All we have to do is... 2

We weten het eigenlijk allemaal best: het is allemaal eigenlijk héél erg SIMPEL..

Want we kunnen ons (en we wórden ook vaak) van ons pad laten trekken. We kunnen (begrijpelijk) moe en angstig worden van bepaalde ontwikkelingen en situaties. Heel begrijpelijk. Heel menselijk ook vooral.

Maar ja… wat dan? Wat kunnen wij in deze situatie eigenlijk doen om een bijdrage te leveren om een mooie, zuivere, heldere toekomst te bieden aan onze kinderen, aan onszelf?

Nou.. heel simpel dus. En ik ben niet alleen hierin die dit zo ziet en voelt. Het enige wat wij hoeven doen is.. ons licht laten stralen. Onze energie hoog houden en deze inzetten in de wereld. We mogen vanuit deze energie vervolgens een bedding bieden voor mensen die óók naar die hogere energie willen bewegen en daarin hulp zoeken. En wij kunnen die bedding, die haven, zijn.

Zo. Nu eerst een Bavaria.. 😉 O nee, juist niet hahaha, want HOE kunnen we dit licht dan verspreiden? HOE krijgen we ons licht de wereld in? Ik deel je een paar van mijn eigen “tools”:

  • Eet en drink gezond en bewust: veel water drinken, veel groenten, noten, fruit, vis etc eten: je weet wel : bewust nadenken over wat goed is en niet zo goed.
  • Ga op tijd slapen. Zodat je de dag erop ook weer fris uit je bed kunt stappen
  • Stick to your routine: mediteer je? Douche je koud? Doe je aan joga? Heb je je ochtendwandeling? Doe je jouw miracle morning? Stem je elke dag af? Schrijf je in je dagboek? Doe dit dan ook (bijna) elke dag! Ikzelf sport (bijna) elke dag: zwemmen, bootcampen, hardlopen. Ik mediteer. Ik stem af op mijn connectie met Moeder aarde en Spirit. Zodat ik weet dat ik gedragen word en me geen zorgen hoef te maken
  • Ik laat me coachen: elke week, al jarenlang, zoek ik contact met mijn coach(es). Want naast het feit dat ik zelf al veel kan opschonen en healen, houden we allemaal blinde vlekken. Dingen die we bij onszelf niet zien. Een coach/ mentor/ teacher/ healer/ leraar etc kan je hierbij helpen én je aanzetten tot actie.
  • Ik zorg dat ik een groep, een community zit waarin ik met gelijkgestemden kan zijn. Mezelf kan zijn.

Dit zijn allemaal hele simpele, voor iedereen haalbare, handvatten. Ook zijn er genoeg mensen die gratis mensen al een eindje verder op weg helpen! Of voor een paar tientjes koop je al een mooi, inspirerend boek! Dat kan iedereen! Zo ben ik jaren geleden ook begonnen: boeken lezen. En dat in de praktijk toepassen. En zo elke dag een stapje verder. Steeds meer investeren. In mezelf. In coaching enzovoorts. En nu: kán ik licht brengen. Bréng ik licht. Hóud ik de space voor mensen die hierin een bedding zoeken! En waren er dus meer dan 650 mensen die meededen aan mijn challenge.

Jij bent zélf het licht! En je hóeft het niet meer alleen te doen! Word gedragen! Word gecoacht!

Ik heb besloten om het aanbod dat ik gedaan heb in mijn challenge nog een week aan te bieden voor mensen die dit gemist hebben.

Wil jij in mijn groep? Wil je gecoacht en gedragen worden? Wil je het niet meer alleen doen? Meld je hier aan voor Manifesteren met je Bewustwordingspraktijk.

Tot snel,

Liefs,

Erik

Erik Verhagen

Hi ik ben Erik! Training, coach en adviseur voor spirituele ondernemers die een bewustwordingspraktijk hebben of willen starten. Ik help hen bij het maken van strategische stappen zodat zij groeien en het verschil kunnen maken bij hun klanten.

Wil je meer lezen over?

Volg mij op Youtube

Wil jij groeien in jouw bewustzijn? En een bewust leven leiden in vrijheid en verbinding met jezelf en anderen?

Bekijk mijn video’s

Hét Boek Erik Verhagen
Bestel Hét Boek voor Bewuste Mensen die leven in de 5e Dimensie →

Wil jij ook jouw droompraktijk realiseren?
Plan nu een persoonlijk, vrijblijvend groeigesprek in.