BLOG

All we have to do is…

In de week van 12 april gaf ik voor de 2e keer dit jaar een ongelofelijk gave challenge! Ik ben nog steeds aan het nagenieten van de fijne, verbindende energie die in de groep heel goed voelbaar was. Als je met meer dan 650 bewuste mensen in een groep zit, en in die groep is er gedeelde interesse, compassie en heerst er dezelfde wens, dan gebeuren er letterlijk wonderen!

Echt. Ik heb het wéér mogen ervaren en dat werkt verslavend 😉

All we have to do is... 1

Iedere dag ging ik twee keer live om de deelnemers te inspireren en motiveren, nieuwe inzichten te geven, te laten beseffen dat het niet zo moeilijk is als je denkt… 

En daar rolde hele mooie reacties uit!  Hieronder een greep van een aantal mooie reacties die geplaatst zijn in de groep. Zo gaaf om te zien hoe men in één week al mooie resultaten boekt zowel op persoonlijk maar ook zakelijk vlak!

All we have to do is... 2

We weten het eigenlijk allemaal best: het is allemaal eigenlijk héél erg SIMPEL..

Want we kunnen ons (en we wórden ook vaak) van ons pad laten trekken. We kunnen (begrijpelijk) moe en angstig worden van bepaalde ontwikkelingen en situaties. Heel begrijpelijk. Heel menselijk ook vooral.

Maar ja… wat dan? Wat kunnen wij in deze situatie eigenlijk doen om een bijdrage te leveren om een mooie, zuivere, heldere toekomst te bieden aan onze kinderen, aan onszelf?

Nou.. heel simpel dus. En ik ben niet alleen hierin die dit zo ziet en voelt. Het enige wat wij hoeven doen is.. ons licht laten stralen. Onze energie hoog houden en deze inzetten in de wereld. We mogen vanuit deze energie vervolgens een bedding bieden voor mensen die óók naar die hogere energie willen bewegen en daarin hulp zoeken. En wij kunnen die bedding, die haven, zijn.

Zo. Nu eerst een Bavaria.. 😉 O nee, juist niet hahaha, want HOE kunnen we dit licht dan verspreiden? HOE krijgen we ons licht de wereld in? Ik deel je een paar van mijn eigen “tools”:

  • Eet en drink gezond en bewust: veel water drinken, veel groenten, noten, fruit, vis etc eten: je weet wel : bewust nadenken over wat goed is en niet zo goed.
  • Ga op tijd slapen. Zodat je de dag erop ook weer fris uit je bed kunt stappen
  • Stick to your routine: mediteer je? Douche je koud? Doe je aan joga? Heb je je ochtendwandeling? Doe je jouw miracle morning? Stem je elke dag af? Schrijf je in je dagboek? Doe dit dan ook (bijna) elke dag! Ikzelf sport (bijna) elke dag: zwemmen, bootcampen, hardlopen. Ik mediteer. Ik stem af op mijn connectie met Moeder aarde en Spirit. Zodat ik weet dat ik gedragen word en me geen zorgen hoef te maken
  • Ik laat me coachen: elke week, al jarenlang, zoek ik contact met mijn coach(es). Want naast het feit dat ik zelf al veel kan opschonen en healen, houden we allemaal blinde vlekken. Dingen die we bij onszelf niet zien. Een coach/ mentor/ teacher/ healer/ leraar etc kan je hierbij helpen én je aanzetten tot actie.
  • Ik zorg dat ik een groep, een community zit waarin ik met gelijkgestemden kan zijn. Mezelf kan zijn.

Dit zijn allemaal hele simpele, voor iedereen haalbare, handvatten. Ook zijn er genoeg mensen die gratis mensen al een eindje verder op weg helpen! Of voor een paar tientjes koop je al een mooi, inspirerend boek! Dat kan iedereen! Zo ben ik jaren geleden ook begonnen: boeken lezen. En dat in de praktijk toepassen. En zo elke dag een stapje verder. Steeds meer investeren. In mezelf. In coaching enzovoorts. En nu: kán ik licht brengen. Bréng ik licht. Hóud ik de space voor mensen die hierin een bedding zoeken! En waren er dus meer dan 650 mensen die meededen aan mijn challenge.

Jij bent zélf het licht! En je hóeft het niet meer alleen te doen! Word gedragen! Word gecoacht!

Ik heb besloten om het aanbod dat ik gedaan heb in mijn challenge nog een week aan te bieden voor mensen die dit gemist hebben.

Wil jij in mijn groep? Wil je gecoacht en gedragen worden? Wil je het niet meer alleen doen? Meld je hier aan voor Manifesteren met je Bewustwordingspraktijk.

Tot snel,

Liefs,

Erik

UITGELICHTE EVENTS

There are no upcoming events at this time.

UITGELICHTE ARTIKELEN

Rust vinden te midden van chaos

Rust vinden te midden van chaos

In een wereld die constant in beweging is, kan het een uitdaging lijken om rust te vinden. We leven in een tijd waarin alles lijkt te veranderen, en soms kan het voelen alsof we overweldigd worden door de chaos om ons heen. Maar wat als ik je vertelde dat juist in...

Mijn meest krachtige inzicht

Mijn meest krachtige inzicht

In deze video deel ik graag het meest krachtige inzicht dat ik de afgelopen 15 jaar heb ontdekt, geleerd van mijn leermeester Stephen Covey. Het draait allemaal om het principe van de "Cirkel van Invloed," dat ik al meer dan 10 jaar toepas in mijn leven. Cirkel van...

Wil jij jouw zielsmissie vinden?

3-daags event

De Roep van de Ziel

Erik en zijn team nodigen je van harte uit om de magische reis van zelfontdekking te ervaren tijdens De Roep van de Ziel. Hier ontwaakt je ziel, vind je jouw diepste missie, en omarm je het betekenisvolle doel van je leven. Doe met ons mee en laat je inspireren terwijl we samen jouw innerlijke wereld verkennen en een pad naar vervulling creëren.

theatershow

De Roep van de Ziel

Erik nodigt je uit voor “De Roep van de Ziel”, een intieme avond op verschillende locaties in Nederland en België, waar hij inzichten deelt en praktische tips biedt om een leven van vrijheid en vervulling te omarmen, weg van beperkende gedachten en opgelegde patronen.

Kom en ontdek de diepere betekenis van het leven!